Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Radio bacon dusmani gostermez hocam. Nereye kurmussan sen ve arkadaslarinin radio bacon ustunden spam olmanizi saglar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda hala server'lar dolu valla bende premium edition var nerdeyse istediğim her map'te oynayabiliyorum.Bf4 'ten ve bf hardline'dan alamadığım zevki bu oyun fazlasıyla veriyor hala almayı düşünen varsa alsın battlefield 1'e kadar idare etsin kendini.Kesinlikle efsane oyun
  • Bu saatten sonra bende bf3 e başlıyorum umarım çok geç kalmamışımdır :)

Edit: psn den online pass indirdim ama oyunda multi ye girince "online pass check failed. Try again later" hatası alıyorum. Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 24 Ağustos 2016; 22:50:38 >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Ilk defa öyle bişey duyuyorum ise yarar mı bilmiyorum ama dns ayarlarıyla oynamayı deneyin

• Hala oynayan varmi online nasil aktif varmi

• Ben arada oynuyorum serverlar genelde dolu oluyor hocam eskisi kadar olmasa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz77 -- 25 Nisan 2017; 15:1:6 >
  • Saol hocam yeni aldim limited edition metal siyah kutulu bi arkadastan 20 tlye

• 5 yıl sonra yine girdik oyuna ama tanıdık kimseler yok...

• en çok özldiğim oyun .. hortlattık bakalım hayırlısı
  • Kronokrator kullanıcısına yanıt
    Yeni nesile bekleyen çok kişi var, umarım gelir

• Konuyu hortlatayim =) Bir ara bedava vermislerdi can sikintisina yukliyim deniyim dedim suan bile baya oyuncu var bazı bolumler 64 kişi çakılı boş yer yok ama istatistiklerim cok kotu pek oynayamadim :) Adam vurmakta zorlaniyorum farem bozuldu dandik cin mali fareyle oynuyorum ondanda olabilir zamaninda en son uzunca yillar combat arms oynamistim orda cok iyiydim battlefield cok tuhaf geldi =)

Birde benim silahlar kotu rakiplerimde cok daha iyi silahlar mevcut oynayip rutbe atladikcami aciliyor bu silahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 23 Nisan 2019; 18:50:31 >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Dlc lazım

• Hangi dlc yi yüklemeli =)

• Ps3 için hesabı olup uygun fiyata satan varsa mesaj atabilir. Şu an 28 lira, oyunu özledim ama serverların durumunu merak ediyorum.
  • şöyle bir şeyle hortlatalım bakalım konuyu
     BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• Hahahah 2012’deki hesabımı buldum bu konudan nickini falan her şeyi unutmuşum. Olaya bak köpek gibi oynardık bunu be duygulandım eskileri görünce. Neredeyse 10 yıl olacak...

• 
Sayfa: önceki 13161317131813191320
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.