Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bf4 varken bf3 aldım. ekleyebilirsiniz arkadaşlar :) birlikte oynarız. LESOPHİSTE
  • Bf3 ün ön yüklemesi ne kadar?12 gb da konsolum bide dlcsiz oyunun tadı çıkar mı?üçaklı haritalar dlcsiz olarak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif olarak oynayanlar ekleyebilir PSN:mrtcnll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomertcan -- 31 Mayıs 2014; 19:02:01 >
  • Helikopterin ekipmanlarini nasil ayarliyorum 3 tane slot var gibi rakip tarafindan olunce onun ekipmanlarinni gorebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1)Silah açmak için bazı görevler yapmamız lazım ama orada bütün silahlar yok.Mevcutları yapınca mı diğer silahların görevleri açılıyor?
    2)En güçlü sniper hangisi?
    3)Assault mu engineer mı?Hangisi iyiyse o sınıftaki en iyi silah hangisi?(En az tepen en güçlü silah)
  • Sadece silahların olduğu bölüm yok mu?tankla uçakla oynayamıyorum ben
  • oyun içinden veya menudeki my soldier kısmından ayarlayabilirisn.

@Minato Namikaze

1)En son silah LVL 45 de açılıyor.Evet bazı silahlar için önceki bütün görevleri yapmanız gerek.Örneğin M1911 S-TAC gibi.

2)M98B ama ben L96A1 veya JNG-90 kullanıyordum.

3)Oyundaki en iyi sınıf Assault.Ama ben araç patlatacağım diyorsan Engineer.Assault için M16A3 veya M416(Benim tercihim G3A3 çok seker ama kaya gibi vurur.Engineer için ACW-R(Benim tercihim SCAR-H çok seker ama kaya gibi vurur)

@flamedamage

Team Deatchmatch ve Domination oyun modlarında veya İnfantry only serverlarda araçlara rastlayamazsın.
  • Oynayan ekleyebilir.Headset mevcut
  • arkadaşlar battlefield 3ü ikinci el almayı planlıyorum,online oynama şansım var mı acaba?
  • masculinee M kullanıcısına yanıt
    Online kod uygulaması kalktığı için herhangi bir ücret ödemeden multiplayer modlarını oynayabilirsin.
  • Bf4 bu oyunun zevkini veremedi. Bilrmiyorum 70 level'a geldim. Hala özlüyorum.

Bi mw3 bide bf3
    Seni seviyordum ps3 :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Bf4 bu oyunun zevkini veremedi. Bilrmiyorum 70 level'a geldim. Hala özlüyorum.

Bi mw3 bide bf3
    Seni seviyordum ps3 :((((

• Hala alinabilirligi var mi ???

• Arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanırken oyunu bırakmadan 1 ay geceleri Bf3 oynuyorum 1 adet dlc alıcam hangisini almalıyım?(NOT:PS3 e göre yorumlayın lütfen oyuncu sayısı vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanırken oyunu bırakmadan 1 ay geceleri Bf3 oynuyorum 1 adet dlc alıcam hangisini almalıyım?(NOT:PS3 e göre yorumlayın lütfen oyuncu sayısı vs.)

Bende yeni başladım her modu full dolu böyle olucağnı beklemiyordum PREMIUM AFTERMATH END GAME
    Bunlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: avataraang18

quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanırken oyunu bırakmadan 1 ay geceleri Bf3 oynuyorum 1 adet dlc alıcam hangisini almalıyım?(NOT:PS3 e göre yorumlayın lütfen oyuncu sayısı vs.)

Bende yeni başladım her modu full dolu böyle olucağnı beklemiyordum PREMIUM AFTERMATH END GAME
    Bunlar hocam

Hocam çok tesekkürler cevap için.Aftermathe biraz ön yargılıyım end game çok iyi geliyo bana.Psn:Mrtcnll

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenomertcan kullanıcısına yanıt
    Hocam Aftermath bence BC2'nin vietnam DLC sinden sonra çıkan en iyi Batllefield DLCsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Hocam Aftermath bence BC2'nin vietnam DLC sinden sonra çıkan en iyi Batllefield DLCsi.

Tamam hocam ben ön yargı yapmadan onu da izleyip kararı vericem.Zaten hemen almayacam dlcyi.
  • Bu oyunu PS3'ten oynamak için CD'sini satın almam yeterli mi yoksa PSN için ayrı para da ödeniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

Bu oyunu PS3'ten oynamak için CD'sini satın almam yeterli mi yoksa PSN için ayrı para da ödeniyor mu?

Hayir ayri para odemuyorsunuz. Cd yeterli. Sadece sonradan cikan haritalar dlcleri sa5in almak usterseniz onlara para odersiniz. Ancak dlclere gerek yok cunku oyunu ilk aldiginizdaki haritalar oyunun en guzel ve en aktif haritalari. Iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.