Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 8B

Ucaktan nasil fuze atiyoruz conquestte

Up nasil fuze atacagim diger jete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tusla flareden fuzeye geciyo

• quote:

Hangi tusla flareden fuzeye geciyo

Öncelikle jetin eklentilerini açman lazım. Açtıktan sonra loadout menüsünden istediğin özellikleri seçiyorsun. Uçakta silah değiştirme üçgen tuşu.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Hangi tusla flareden fuzeye geciyo

Öncelikle jetin eklentilerini açman lazım. Açtıktan sonra loadout menüsünden istediğin özellikleri seçiyorsun. Uçakta silah değiştirme üçgen tuşu.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

Eyvallah hocam saol

• oyunu psn den aldım multide bazen donuyor makina kapatıp açmak gerekiyor konsolu bu sorun herkesde var mı
  • quote:

oyunu psn den aldım multide bazen donuyor makina kapatıp açmak gerekiyor konsolu bu sorun herkesde var mı

Evet var

• Merhaba arkadaslar bende ps3de bf3 var. Her neyse ben splitfish ile bu oyunu oynamak istiyorum. Sizce desteklermi oyunu .ve ayrıca splitfishi nereden satın alabilirim.(magazalardan örn. Vatan,mediamarkt vs) cevaplarınız için tesekkurl

• Multide Quick Match yaparken bağzı serverlardan ban yedikten sonra aynı odaya ne kadar süre sonra girebiliyoruz.

Şu serverlardaki adminlerin geneli mi p...t yoksa banamı denk geliyor arkadaş. Açıklamada javelin/igla yok diyor herkes takır takır kullanıyor ben 1 kere kullanınca hooop ban, delirmemek elde değil 15bin puan yapmışım adam keyfe keder atıyor şikayette demiyorsun anca annelerinin kulaklarını çınlatabiliryorsun özellikle de onları indirince pislik yapıyorlar. Hayır anlamadığım madem tank sevdalısısın sgit tank oyunu oyna FPSde ne işin var embesil. Javelin yok, Igla yok, Mayın yok, C4 yok neyle indiricem lan ben o tankı, heliyi.

Asıl soruma geçeyim sizler hangi serverda oyunuyorsunuz, adam gibi oynayacağımız bir server verin Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Multide Quick Match yaparken bağzı serverlardan ban yedikten sonra aynı odaya ne kadar süre sonra girebiliyoruz.

Şu serverlardaki adminlerin geneli mi p...t yoksa banamı denk geliyor arkadaş. Açıklamada javelin/igla yok diyor herkes takır takır kullanıyor ben 1 kere kullanınca hooop ban, delirmemek elde değil 15bin puan yapmışım adam keyfe keder atıyor şikayette demiyorsun anca annelerinin kulaklarını çınlatabiliryorsun özellikle de onları indirince pislik yapıyorlar. Hayır anlamadığım madem tank sevdalısısın sgit tank oyunu oyna FPSde ne işin var embesil. Javelin yok, Igla yok, Mayın yok, C4 yok neyle indiricem lan ben o tankı, heliyi.

Asıl soruma geçeyim sizler hangi serverda oyunuyorsunuz, adam gibi oynayacağımız bir server verin Allah aşkına.

Ban yedikten sonra admin ban ı kaldırmadığı sürece giremiyorsun

şu an bf3 oynayanların bir çoğu 4 e geçtiler ama gene de server browser a Türk yazarsanız türk serverların da oynayabilir ve en azından bi derdiniz olursa karşınız da muhattap olabileceğniz kişiler bulabilirsiniz

• Arkadaşlar ea online pass olayını kaldırdı ancak psn'den indiriyorum online pass ve aktive ediyorum. Ama sonrasında oyuna girip online oynamaya çalışınca "online pass check failed, try again later" gibi bir uyarı çıkıyor. Nedir çözümü bilen var mı? Tekrar tekrar yükledim defalarca online passi ama değişim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Arkadaşlar ea online pass olayını kaldırdı ancak psn'den indiriyorum online pass ve aktive ediyorum. Ama sonrasında oyuna girip online oynamaya çalışınca "online pass check failed, try again later" gibi bir uyarı çıkıyor. Nedir çözümü bilen var mı? Tekrar tekrar yükledim defalarca online passi ama değişim yok.

Oyunun 1. Bölgeyse us dan 2. Bölgeyse uk veya tr den indirin

• quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Arkadaşlar ea online pass olayını kaldırdı ancak psn'den indiriyorum online pass ve aktive ediyorum. Ama sonrasında oyuna girip online oynamaya çalışınca "online pass check failed, try again later" gibi bir uyarı çıkıyor. Nedir çözümü bilen var mı? Tekrar tekrar yükledim defalarca online passi ama değişim yok.

Oyunun 1. Bölgeyse us dan 2. Bölgeyse uk veya tr den indirin

Teşekkürler hocam halloldu şimdi

• Arkadaslar elimde premium bf3 var ama bir turku aktive edemedim. Normal bf3 gibi oynuyorum :( active et diyorum ama edikmiyor diyor. Elimde kullanilmamis sifre var ama bir turlu yapamadim. Cozumu nedir? Bu arada psn:[TURK]-GOXIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 4 Mart 2014; 22:22:22 >
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Premium kodunu oyun içinden veya psn üzerinden girmeyi denediniz mi.Bölge çok önemli kod oyundan çıktıysa olmaması için bi sebeb yok.İkinci el olupta kullanılmadıysa.
  • Oynayacak olan var mı?Headset ve premium var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Store'da 19 TL'ye mi düşmüş bu oyunun fiyatı yahu ben mi yanlış gördüm ?? Bu saatten sonra alınır mı arkadaşlar BF3 online oynamak için? BF4'e o kadar para vermek istemiyorum şimdilik :(
  • ouz77 kullanıcısına yanıt
    oynanır BF4 den daha stabil şu anda yakın zamanda dönmeyi düşünüyoruz bizde server kiralama olasılığımız yüksek.Şu anda mevcut 1 adet türk serverı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

oynanır BF4 den daha stabil şu anda yakın zamanda dönmeyi düşünüyoruz bizde server kiralama olasılığımız yüksek.Şu anda mevcut 1 adet türk serverı var.

Çok teşekkür ederim öyleyse akşama satın alayım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Premium kodunu oyun içinden veya psn üzerinden girmeyi denediniz mi.Bölge çok önemli kod oyundan çıktıysa olmaması için bi sebeb yok.İkinci el olupta kullanılmadıysa.

Oyun içinde girilecek bir yer yok ki. Oyun içinde sağ bölüme geçince otomatik olarak aktive kısmı çalışıyor ama aktıve edemıyor. Oyunu sıfır olarak aldım. Normal oynuyorum 26ncı rutbeye fln geldim. Bu noktada premıumu aktıve edersem başa mı dönerim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Oynayacak olan var mı?Headset ve premium var.

Premıumu nasıl aktıve ettınız arkadasım. Bende de var ama bır turlu aktıve edemıyorm. Yaptıklarınızı ayrıntılı olarak soyler mısınız?

• 
Sayfa: önceki 13121313131413151316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.