Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun içinden store redeem code.o sağ taraftaki battlefeed yani kim ne açmış ne yapmış onu gösterir.Oraya geldiğinde origin kullanıcı adı ve şifreni gir.Hesabını aktive et.Premium olunca başa dönmezsin.
  • Arkadaşlar merabalar elinde playstation 3 olan varsa satın alabilirim slim kasaları alıyorum sadece fat kasaları malesef düşünmüyorum eğer satmayı düşünen varsa bana pm atsın + yanında neler olduğunu kaç gamepad oldugunu söylerlerse daha iyi fiyat verebilirim teşekkürler
  • online oynayanlar psn den eklesin nick : FrKnKpT
  • Sniper modunu alınca sağ ok'ta telsiz gibi bişey kuruyo bu ne işe yarıyo arkadaşlar? Nereye koymak gerekli bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Sniper modunu alınca sağ ok'ta telsiz gibi bişey kuruyo bu ne işe yarıyo arkadaşlar? Nereye koymak gerekli bir de?

Birliğindekiler ve sen üzerinden spawn(doğmak) olabilirsin.Öldükten sonra nerede doğmak istiyorsan oraya koy.Radio beacondır kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay Allah razı olsun hocam:) Level 3 oldum akşam alışmaya çalışıyorum halen :) 3.günüm bugün
  • quote:

Hay Allah razı olsun hocam:) Level 3 oldum akşam alışmaya çalışıyorum halen :) 3.günüm bugün

PSN IDciğinizi verinde oynayalım.
  • Fazla ezmeyin yeni askeri ama:)
    "F_oguz" psn id'm. Ekleyebilirsiniz arkadaslar ama birlikte oynamak icin ne yapmak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fazla ezmeyin yeni askeri ama:)
    "F_oguz" psn id'm. Ekleyebilirsiniz arkadaslar ama birlikte oynamak icin ne yapmak lazım?

Gelen oyun davetini Mesajlar kısmından kabul edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdir hocam aksam 11den sonra giricem insallah musait olursanız ;) genelde aksam 11-01 arası oynuyorum yatmadan once ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Fazla ezmeyin yeni askeri ama:)

Gelen oyun davetini Mesajlar kısmından kabul edebilirsiniz.

Hocam birsey soracağım, oyuna katıldım iyi de puan toplamistim( tabii sizinkinin yanında hiç bişey) ps3 kilitlendi reset attım. Neyse, aldigim puanlar gidiyor mu bu şekilde? Bölümün bitmesini mi bekleyeceğiz puanları almak için?

• ouz77 kullanıcısına yanıt
    Hayır gitmez çıktığın ana kadar kaydetmiştir hepsini.
  • Battlelog sitesinden active ettim ama oyun içinde premiuma geçtiğime dair bir şey göremiyorum.

• Bu ne bicim bir oyun ya fransaya gidince xbox one alip titanfall oynayacagim yeter

• Coopyapacak ?

• Arkadaşlar oyunun mpsinde silah açılma sistemi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

PS3'ü yeni aldım,bir hafta oldu ama BF3 (single) oynarken donuyor ve makineyi kapatmak zorunda kalıyorum.Bu olay şimdilik sadece BF3'te oluyor.Sizce bir problem mi mu?

Zaman zaman banada multiplayer'da oluyor.45 kill alıpta olmasi cidden çok çok acı bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: 8B

Coopyapacak ?

emirg1907 ekleyebilirsiniz ister multiplayer ister co-op.

• Jette heat seakeri açamadım ya nasıl açabilirim ? jetle daha 1 adam bile alamadım
  • Beyler MP Conquest ya da co-op oynamak isteyen FPS'ye yeni başlamış kişilerle squad oluşturmak isterim.

Bir de yeni olanlara tavsiye olarak, BF'i CoD ile karıştırmamak lazım. Kill /dead sayıları önceliğimiz değil death match olmadıkça. Önemli olan objective'leri tamamlayıp oyunu kazanmak. Kill sayım bazen 5i geçmediği halde sıralama olarak ilklerde bitirip kazandığım oyun çok oldu. Asıl olan takım çalışması ve iletişim. Bu yüzden zorunda kalmadıkça kill sayısını yükseltmek için home base'in bir köşesinde tek başına sığıntı bir sniper olmayın. Oyunda puan sistemi var ve puan kazandıkça iyi yapıyorsunuz demektir. Support olup mermi saglamak da puan kazandırır, düşmanı yaralayıp başkası öldürse de, hanenize kill sayısı işlemese bile suppression ya da kill assist olarak puan alırsınız. Ölmekten çekinmeyin, ölüme atlayın demiyorum ama öle kalka öğreneceksiniz, öğrenemeseniz de arkanızda benim gibi bir assault varsa rahat olun.

BF, çok detayları olan bir oyun. Başka bir fps'de rastlamadığım kadar çok teknik detay var. Bu yüzden bir yönden başarısız olunca başka taktik ve yöntemlerle baska bir yönden denemek en iyisi.

Okul ve iş nedeniyle genelde akşam saatlerinde müsait oluyorum. Mikrofon mevcut ama karşı tarafta da olmadıkça kullanmıyorum. Dahil olmak isteyen aklı selim ve olgun arkadaşlar imzadaki psn'den eklerlerse haberleşebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.