Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scofield65

quote:

Orijinalden alıntı: I Love My Fender

Bu oyunu PS3'ten oynamak için CD'sini satın almam yeterli mi yoksa PSN için ayrı para da ödeniyor mu?

Hayir ayri para odemuyorsunuz. Cd yeterli. Sadece sonradan cikan haritalar dlcleri sa5in almak usterseniz onlara para odersiniz. Ancak dlclere gerek yok cunku oyunu ilk aldiginizdaki haritalar oyunun en guzel ve en aktif haritalari. Iyi oyunlar

sağolun hocam şimdi ps4'ten battlefield 4e girdim de multiplayer'a basınca psn falan bir şey çıktı pek anlamıyorum konsoldan.

• quote:

quote:

quote:

Bu oyunu PS3'ten oynamak için CD'sini satın almam yeterli mi yoksa PSN için ayrı para da ödeniyor mu?

Hayir ayri para odemuyorsunuz. Cd yeterli. Sadece sonradan cikan haritalar dlcleri sa5in almak usterseniz onlara para odersiniz. Ancak dlclere gerek yok cunku oyunu ilk aldiginizdaki haritalar oyunun en guzel ve en aktif haritalari. Iyi oyunlar

sağolun hocam şimdi ps4'ten battlefield 4e girdim de multiplayer'a basınca psn falan bir şey çıktı pek anlamıyorum konsoldan.

Ps4 de bf4 parali diye biliyorum. Yani psne uye olmak ici para odemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ps4 de bf4 parali diye biliyorum. Yani psne uye olmak ici para odemeniz gerekiyor.

ps3'te öyle bir şey yok yani anladığım kadarıyla benim oyunu almam yetiyor

• aynen öyle
  • ps3 te serveler nasıl dolumu birde bf3 12 gb ps3 te sorunsuz çalışır mı ön yüklemesi ne kadar premium 80 tl şuan alabilirim ancak ps3 12 gb sorun çıkarır mı ?
  • serverlar dolu kardeş ben her akşam oynuyorum. 12gb'da sorunsuz çalışır mı onu bilemiyorum ama hafızaya sığıyorsa çalışır diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de yaklaşık 1 haftadır online BF3 oynuyorum. Size birkaç sorum olacak;

1- Premium üye değilim, sanırım bu yüzden Assigments menüsü açılmıyor. Hangi silah için ne yapmam gerektiğini görebileceğim bir ekran yok mu? Yoksa sadece aldığım xp'ye göre oyunda sırada hangi silah varsa o mu açılıyor?
    2- Joystick ile oynamak gerçekten çok zor. PC mouse'u bağladığımda çalışıyor, fakat oyun mouse'u görmüyor. Mouse ile oynamanın bir yolu var mıdır?
    3- Oyundaki bazı donanımların mantığını anlamış değilim. Mesela soflam açtım. Kuruyorum bir yere, uçakları falan işaretliyor. Ama ben recon olduğum için, ne roketim var ne bir şey. Sadece sağdan soldan geçen uçak ve helikopterleri kırmızı olarak görüyorum. Burda başka bir amaç var mıdır?
    4- Yine recon olduğum zaman uzaktan kumandalı helikopter gibi bir araç açılıyor. Ben henüz açamadım tabi. Bu aletin amacı nedir tam olarak? Oyunda vurduğum birinin techizatını aldığımda kullanabildim. Ama sadece uçup etrafdaki insanları gördüm. Başka da bir işe yaramadı. Geliştirip silahlandırmak gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
    5- Hava araçlarını hangi kontrol konfigürasyonu ile kullanıyorsunuz? Daha önce Playstation'da bir sürü uçuş oyunu oynadım, fakat BF3'de aşırı zorlanıyorum. Ben doğru dürüst kontrolü ele alana kadar indiriyorlar beni. Özellikle helikopterin kontrolü oynadığım tüm oyunlardan daha da zor diyebilirim.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 1) Oyuna girince hanüz doğmadan kare tuşuna basınca silah konfigürasyon açılıyor ama henü yeni başladığınız için çok fazla eklenti çıkmamış olabilir ilerledikçe alışacaksınız.
    2)Ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum ama 1-2 ay geçtikten sonra joystick ile oynamanın daha rahat olduğuna inanıyorum. Alıştıktan sonra eli gibi kullanıyor insan bence önyargılı olmayın. Ha bu arada ilk önce hikaye modunu bir süre oynayın orada birçok sorunuzun cevabını bulacaksınız.
    3)Soflam'ı yüksek bir yere kuruyorsunuz hem araçları işaretlemiş oluyorsunuz hem de ilerleyen zamanda tank için açılan güdümlü füzeyi göndermek için hedefe kilitlenme konusunda daha hızlı davranmış oluyorsunuz.
    4)Dediğiniz alet MAV'dır. Örneğin sniper alıp bir yere pustunuz bir yerden ateş açılıyor size bu aleti havalandırıp civardaki düşmanları işaretliyorsunuz haritada tüm takıma görünür oluyorlar. Ayrıca düşmanın kurmuş olduğu cephane, radio beacon gibi aparatları MAV ile kilitlenip imha edebiliyorsunuz. Düşmanın üzerine hızlıca vurursanız da düşmanı öldürebiliyorsunuz bu arada
    5)Hava araçlarının kullanımı gerçekten ilk aşamada çok zor. Bu nedenle çok fazla pratik yapmanız lazım. Ben bunca zamandır oynuyorum, birkaç eklenti de açtım ama halen havada 3-5 dakikadan fazla kalamıyorum. Bazıları bütünleşmiş gibi kullanıyor mübarek ben yerdeyken silahla o kadar adam vuramıyorum:)

Bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım ama benden çok daha tecrübeli üstadlar eksiklerimi tamamlarlar mutlaka. Bu oyunun tek alışma yolu çok fazla pratik yapmak ve hikaye modunu oynamak;)

• 12 gb ps3 bf3 için yeterli mi ?
  • Bütün dlcler ve güncellemeler dahil (v1.09) 11 GB oluyor.DLC indirmeyeceğim diyorsanız bir 5-6 GB düşebilirsiniz.Yani büyük ihtimalle hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 15 Ağustos 2014; 20:01:04 >
  • hocam uzun cevabınız için çok teşekkür ederim, gerçekten çok açıklayıcı olmuş. joystick ile oynamaya alışabilirsem gerçekten çok hoş olur diye düşünüyorum. inşallah ben de sizin kadar benimseyebilirim kontrolleri :)
    açıkcası hikaye modunu oynamayı bir sene kadar önce oyunu ilk indirdiğimde denemiştim. oyunun başlarında üst geçitli bir bölüm vardı, orayı bir türlü geçemeyip oynamayı bırakmıştım. online da hiç giriş yapmamıştım. geçtiğimiz günlerde online oynamaya başladım ve gerçekten acayip sardı. işte tek sıkıntı şu ki düzgün adam vuramıyorum, recon olduğumda arkadaşlarım gözümün önünde katlediliyor ben sadece dağın taşın tepesiden izliyorum :))
    siz bu kadar detaylı anlatınca bir an önce mesajı yazayım da oyuna gireyim diyorum şimdi, soflam vs Allah ne verdiyse kullanıcam :) teşekkür ederim tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

hocam uzun cevabınız için çok teşekkür ederim, gerçekten çok açıklayıcı olmuş. joystick ile oynamaya alışabilirsem gerçekten çok hoş olur diye düşünüyorum. inşallah ben de sizin kadar benimseyebilirim kontrolleri :)
    açıkcası hikaye modunu oynamayı bir sene kadar önce oyunu ilk indirdiğimde denemiştim. oyunun başlarında üst geçitli bir bölüm vardı, orayı bir türlü geçemeyip oynamayı bırakmıştım. online da hiç giriş yapmamıştım. geçtiğimiz günlerde online oynamaya başladım ve gerçekten acayip sardı. işte tek sıkıntı şu ki düzgün adam vuramıyorum, recon olduğumda arkadaşlarım gözümün önünde katlediliyor ben sadece dağın taşın tepesiden izliyorum :))
    siz bu kadar detaylı anlatınca bir an önce mesajı yazayım da oyuna gireyim diyorum şimdi, soflam vs Allah ne verdiyse kullanıcam :) teşekkür ederim tekrardan.

Hocam size tavsiyem assault veya cephaneci olurdum. Bu sekilde cok daha cabuk level atlayabilirsiniz. Assault olup biraz ilerleyince şok cihazı veriliyor. Onunla ölen takım arkadaslarınızı diriltebilirsiniz 100 puan veriyo adam bası. Ayrıca yere cephanelik veya saglık çantası atarak da puan kazanabilirsiniz. Recon ile malesef cok ağır level atlaniyor;) direk çatışmaya girin bu oyunun amacı adam vurmak degil takım oyunu oynayarak size dusen gorevi yapmaktır. Takımınızda hangi ekip eksikse o ekip olun ve görevinizi yapın;)

• tamamdır, şimdi tüm tavsiyelerinizi dikkate alarak giriyorum oyuna.
    çok teşekkür ediyorum :)
  • Sağlam bi klan yok mu girelim bizde yaş ortalaması 25-30 ideal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker Wayne

Merhaba arkadaşlar oyunu 2.el olarak almayı düşünüyorum serverlarda doluluk var mı sanırım online pas kalktığına göre koda gerek kalmadan o

An itibariyle BF3 sunucularındaki oyuncu sayısı;

PC online 21.407

PS3 online 14.032

Xbox 360 online 5.524
  • Network pass bedava evet bende kredi karti istememisti ama ?

• PS3'te oyunu oynayan var ise PSN'den beni ekleyebilir ve beraber oynayabiliriz.Tank ve karacıyımdır.Uçağı süremem. PSN:StormAnqel1512
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen ps3e bf4mü almalıyım bf3mü hangisi daha zevkli
  • arkadaşım çooook haklısın aynen bende bıktım bu egoları tavan yapmış bebelerden . bir oyunda admin beni 10/1 öldürdü ama ikinci oyunda 9/0 admini öldürmüştüm ve tabiki BAN , oyunum yarım kaldı ve baya bir sövdüm bebeye . kulakları 1 hafta çınlamıştır

Bunlar gibi haksız yere ban atan adminleri şikayet edeceğimiz biryer kesin vardır ama nereye şikayet edecez bilmiyorum . bence bunlar oyunun prestijine zarar veriyorlar ve bu zarardan firmalar hoşlanmazlar yani bir muhatap kesin vardır ama KİM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

arkadaşım çooook haklısın aynen bende bıktım bu egoları tavan yapmış bebelerden . bir oyunda admin beni 10/1 öldürdü ama ikinci oyunda 9/0 admini öldürmüştüm ve tabiki BAN , oyunum yarım kaldı ve baya bir sövdüm bebeye . kulakları 1 hafta çınlamıştır

Bunlar gibi haksız yere ban atan adminleri şikayet edeceğimiz biryer kesin vardır ama nereye şikayet edecez bilmiyorum . bence bunlar oyunun prestijine zarar veriyorlar ve bu zarardan firmalar hoşlanmazlar yani bir muhatap kesin vardır ama KİM ?

Ya o benim arkadasim takildim ben ona kendisi zaten cok iyi bir insan ve oyuncudur

• 
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.