Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

baktım videoya ya biz arkadaşla arada pc'de hamachi sayesinde bf 2 oynuyoruz 64 kişi süper oluyor 24 sarmaz gibi beni valla pc toplayabilirim

Herkezin Fikri kendine ... Ben şahesn PC'de Oyun oynamıyorum (PS3 konforu bambaşka) Muhtemelen 32 KİŞİ olur...Tadından yenmez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Turkce dil destegi konusunda forumdaki 23 Studios arkadasimiza biraz once mesaj attim. Bize yol gostermesi acisindan onemli diye dusunuyorum. 23 Studios kardesimizin dusunceleri bize bu konuda yardimci olabilir. Zira Battlefield serisi tum zamanlarin en genis kapsamli FPS oyunudur, Battlefield 2 yi PC de oynuyanlar iyi bilir. Battlefield 3 un cok daha genis kapsamli olucagini dusunursek boyle devasa bir FPS multiplayer tabanli bir oyuna siddetle Turkce dil destegi yakisir diyorum. Umarim istedigimiz olur.

Bu arada PS3 hakindaki bir yazi GDC 2011 yarin kavusacagiz

"DICE's Battlefield 3are also planned, including Christina Coffin talking on 'SPU-based Deferred Shading in Battlefield 3for Playstation 3'. The talk "presents a detailed programmer oriented overview of our SPU based shading system implemented in DICE's Frostbite 2 engine and how it enables more visually rich environments in Battlefield 3and better performance over traditional GPU-only based renderers."

İnşalllah Türkçe gelir ama Crysis 2'yi Hem Pc hemde Ps3 için(Xbox 360 diyemiyorum çünkü hem türkiyede resmi değil hemde çoğunluk korsana alışmış durumda.)Sesimizi duyurup herkezi orjinale yönlendirelim ki EA anca kabullenip BattleField 3'ü Türkçe yapmaya yönelsin ki eminim Ea Crysis 2 satışlarını
    takip ediyordur.Lütfen Crysis 2'yi Orjinal alalım.Ama 180-150 olursa bende alamam.Cevat Yerlide biraz merhametli olsun arkadaş.Maksimumu125 yapsın fiyatları.

Bu arada Türçe oyun demişken arabalarla ilgili oyun Fos çıktı. Car 2'iymiş Lanet Olsun.

@yusufozgiray2

O senin fikrin saygı duyarım bu konu burda kapansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

baktım videoya ya biz arkadaşla arada pc'de hamachi sayesinde bf 2 oynuyoruz 64 kişi süper oluyor 24 sarmaz gibi beni valla pc toplayabilirim

Dev gibi haritalar olacaksa eyvallah. 64 kişi olsun.
  • ne demek istedin anlamadım buradda biri demiş konsollarda 64 olcak resmi açıklama yok bf 3 resmi sayfasında web yazıyor pc için 64 only yazıyor konsollar için sayı verilmemiş ama özel olarak pc için 64 dediklerine göre 32 olsa bir nebze 24 nedir moh la aynı
  • @ yüzbaşı price cok dogru bir pencereden bakbissiniz tebrik ederim kardesim . Turkce dil destegi olmasi itibari ile Crysis 2 nin satislari evet EA icin onem arz edecektir. Bu her Turkce dil destegi ile gelen oyunlar icin gecerli, daha fazla destek ve goruyoruzki bu durum gun gectikce dahada artiyor. insallah Crysis 2 deki sonuclarda gayet tatmin edici olurda devami Battlefield 3 ile gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ yüzbaşı price cok dogru bir pencereden bakbissiniz tebrik ederim kardesim . Turkce dil destegi olmasi itibari ile Crysis 2 nin satislari evet EA icin onem arz edecektir. Bu her Turkce dil destegi ile gelen oyunlar icin gecerli, daha fazla destek ve goruyoruzki bu durum gun gectikce dahada artiyor. insallah Crysis 2 deki sonuclarda gayet tatmin edici olurda devami Battlefield 3 ile gelir.

Bu konuyu ayakta tutan sensin sende olmasan adamlar PS2'nin ilgi görmediğni fll pc'ye öncelik verirler :)) Bu arada ben pc'ciyim
  • Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsu:
    Game Developer Conference'den sızdırılan bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Söylenene göre, ekran görüntüsünde DICE'ın eski Rendering teknolojisi ile SRAAismindeki yeni tekniği karşılaştırılıyor.SRAA tekniği için yeni bir Anti-Aliasing teknolojisidiyebiliriz (Subpixel Reconstruction Anti Aliasing).Uzaktaki objelerin hatlarını ve detaylarını daha iyi gösterebilmek için geliştirilmiş.Battlefield: Bad Company 2 ve GTA IV gibi oyunlarda (Konsol) özellikle uzak hatlarda çizgilerin düz olmadığını farketmişsinizdir.SRAA tekniği ile bu sorunlar azaltılıyor.Aşağıda Battlefield 3'teki şehirlerden birini gösteren bir ekran görüntüsü ve onun altında farklı AA teknikleri ile karşılaştırmasıbulunuyor. Karşılaştırmada, ilk resimde eski teknikler, ikinci resimdeoyunun konsol sürümlerindekullanılacak SRAA versiyonuve üçüncü resimdeise PC sürümündekullanılacak 16xQ MSAA versiyonugörülüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3ten_Sehir_Goruntusu-13815.htm

• Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsü :

Yukaridaki Haberin devami :

Aşağıda Battlefield 3'teki şehirlerden birini gösteren bir ekran görüntüsü ve onun altında farklı AA teknikleri ile karşılaştırmasıbulunuyor. Karşılaştırmada, ilk resimde eski teknikler, ikinci resimdeoyunun konsol sürümlerindekullanılacak SRAA versiyonuve üçüncü resimdeise PC sürümündekullanılacak 16xQ MSAA versiyonugörülüyor.

Not : DiCE nin konsollara Battlefield 3 de vermis oldugu degeri hep birlikte gormek adina guzel bir kanit olsa gerek. Basindan beri soyluyorum PS3 deki The Cell mimarisini Battlefield 3 sonuna kadar kullanacak.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• Yukaridaki Battlefield 3'teki şehirlerden birini gösteren bir ekran görüntüsunde AA teknikleri ile karşılaştırmasında, ilk resimde eski teknikler, 2. ve 3. ye gore yani Konsol ve PC ye gore cok geride oldugu asikar. Fakat hep birlikte goruyoruzki ikinci resimdeki oyunun konsol sürümlerinde kullanılacak SRAA versiyonu ile üçüncü resimdeise PC sürümünde kullanılacak 16xQ MSAA versiyonu arasindaki fark asla ama asla buyuk degil. Bunu gormemek imkansiz. ilaki bir fark mevcut fakat dedigim gibi cok buyuk kayda deger farkliliklar olmuyacagini gosteriyor. Ozellikle haritanin daha uzagindaki ayrintilara bile DiCE nin ikinci resimde oyunun konsol sürümlerinde kullanılacak yep yeni teknigi , SRAA versiyonu sayesinde nekadar basarili oldugunu gormekteyiz. Daha oncede yazilarimda belirtmisdim Battlefield 2 yi hem PC de hem PS2 de Battlefield 2 Modern Combati oynamisligim mevcu PS2 de haritalar devasa iken niye PS3 BF3 un haritalari kucultsunler,DiCE nin konsollar icin gelistirdigi yeni teknik ile PC ile maplar ayni.

• Quote from tonight's BF3 show: "Best effing game I've seen!" Socks knocked off. Stay tuned for online coverage.

http://twitter.com/battlefield

bekleyelim bakalım akşamı
    yarın sipahi buraları şenlendirir
  • Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsü :

Aşağıda Battlefield 3'teki şehirlerden birini gösteren bir ekran görüntüsü ve onun altında farklı AA teknikleri ile karşılaştırmasıbulunuyor. Karşılaştırmada, ilk resimde eski teknikler, ikinci resimdeoyunun konsol sürümlerindekullanılacak SRAA versiyonuve üçüncü resimdeise PC sürümündekullanılacak 16xQ MSAA versiyonugörülüyor. @ offendicula aksama kismetse kardesim :)

DiCE nin konsollara Battlefield 3 de vermis oldugu degeri hep birlikte gormek adina guzel bir kanit olsa gerek. Basindan beri soyluyorum PS3 deki The Cell mimarisini Battlefield 3 sonuna kadar kullanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

.......................................................................................

@yusufozgiray2

O senin fikrin saygı duyarım bu konu burda kapansın.

keşke öyle bir harita olmasaydı ama maalesef...

• Olagan ustu muthis bir vidyo daha geldi kardeslerim.

Yıl 2014, Amerikan donanma güçleri tarafından yönetilen koalisyon güçleri Irak/İran sınır bölgesini stabil duruma getirmek için uzlaştırma operasyonlarına devam etmektedir.Yüzde yüz oyun içi görüntülerden oluşan videoyu izlerken bizlerin ağzı açık kaldı. Özellikle karakter animasyonları, önünüzdeki askerin koşması ve yaptığı diğer hareketler gerçekten muhteşem. Fazla uzatmadan buyrun videoya.

• Eyvah eyvah bu video nedir yav Yürü be dice kim tutar seni o şıklandırma o kaplamalar uykusuz geceler geliyor Battlefield 4ever Birde şu var sanki bu video konsol sürümü hareketler biraz ağr sanki gamepadle kontrol ediliyormuş gibi geldi bana.
  • arkadaslar nacizhane elimde hem ps3 hem xbox360 var (övünmek gibi olmasin)bu bf3 oyununu her sey yolunda giderse ekim 2011 de almak mümkün olacak yalniz hangi konsol a alacagimi yada siparis edecegimi bilmiyorum ,kararsizim malum xbox multi oyunlarda, dlc harita paketlerinde ps3 den bir adim önde en azindan simdiye kadar öyle oldu bir cok oyunda .bu sefer nasil olur bilmiyorum . EA acaba ps3 e KIYAK gecer mi yoksa tam tersi mi olur ,pc de oyun daha iyi olacak ama benim icin pc de oyun bitmistir artik bundan sonra konsollardan sasmam . kisaca sormak gerekirse belki bunu ps3 bölümüne sormak abes ama dogrusunu konusmak gerekirse bu oyun hangi konsolda daha iyi olur? hem harita paketlerinde ve diger konularda biraz görüs alis verisi yapmak iyi olur bence ,icimden bir ses ps3 versionunu siparis etmemi istiyor limited edition version u ve bazi özel paketli version lar simdiden siparis e acilmis örnegin shopto.net de var .bu oyunun orijinal ini alacam bu emegi ödüllendirmek benim icin sartdir

• @ isk0rpit bilhakis konturoller cok akici gameplay vidyoda bu belli oluyor. Konturollerden yana bir sorun asla yasanma endise etme bence. BC2 en buyuk ornegi. Zira Battlefield 3 un suanda en fazla Alpha asamasinda oldugunu dusunursek olagan ustu. Emin olabilirsin Battlefield 2 deki yuz ustu yere yatma oyun ici dinamiginin gelmesiyle konturoller cok daha akici bir hal alicak. EA in gercekten dedigi gibi bir sonraki nesilin oyununu bu nesile hakikatten tasiyacaklar. ilk gunlerden bu yana soylediklerimin hala arkasindayim Battlefield 2 yi iyi bilen biri olarak Battlefield 3 un de bu nesilde en iyi FPS online oyunu olacagi asikar.
  • Türkce dil destegi olursa sırf dilimize destek ve gelecek oyunlar adına modern warfare 3 almam bunu alırım açık soyliyeyim..Kesinmi türkce olacağı? İnsallah olur bizim dilimizin nesi eksik arkadas,yapsınlar bir cod cu olarak çıktığı gün almazsam neyim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 2 Mart 2011; 12:00:41 >
  • PC'in iyi ise en iyi pc'de oynanır.
  • Bomba gibi geliyor Battlefield bide daha detaylı videolar gelseydi tam olcaktı.Bu senenin en iyi FPS'si diyebiliriz.En azından günümüzde geçecek :D
  • @ shadowsluck007 Turkce dilde destek verin anlaminda yazmisdim basliga. Yani bu konuda destek verilmesi gerekli. O manada kardesim cunku Battlefield 2 yi PC de oynadiysaniz bilirsiniz en ayrintili FPS lerden biridir. Keza Battlefield 3 cok daha fazlasi.

@ konsoldede Frosbite Engine 2 oyun motorunun Battlefield 3 deki en buyuk ozelligi Real Time cevre etkilesimi gercek zamanli cevre etkilesimi olucak, bu baglama Frosbite Engine 2 oyun motorunun PS3 deki The Cell islemci mimarisi ile buyuk uyum icerisinde calisabilecegini dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.