Şimdi Ara

battlefield 3 son güncelleme sonrası hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güncellemyi yaptım 4 gb her zamanki gibi rus versiyon olduğundan sorun çıkardı bir sitede buldum dil dosyalarını indiridim attım oyuna giriyor menüyü görüyorum ve oyun donuyor ve öyle kalıyor oyunu görev yöneticisinden sonlandırmak zorunda kalıyorum bunun bir çaresi yokmu lütfen yardım edin

• Sadece data /win32 / locun içinden ru uzantılı 2 dosyayı silin bir deneyin .Ben hep bu şekilde yapıyorum .Yanlız silin dediğim siz başka bir klasörde bulundurun yoksa her güncellemede fazladan 800mb çeker .
  • aynı sorun bende de oluştu takip...
  • bende rus sürüm kullanıyorum ama dil dosyasını attıktan sonra hiç bir sorun yaşamadım. Oyunun dosyalarını origine yeniden kontrol ettirip eksikleri giderin ve tekrar deneyin. sorun olmaması gerekiyor normalde...
  • tmm ben hallettim gibi
  • Valla bende de Data is corrupt hatası verdi patch yükleyip halledebildim ama sesler problemli + silahlar yok .Tank da ateş edebiliyorum ama tankın motor sesi yok !
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği Ru. uzantılı dosyaları kes ile aldım başka yere attım genede olmadı Biryerden eng dil paketi indirdim gene olmadı. nasıl iş bu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoi

tmm ben hallettim gibi

Nasıl halledebildin bende hala devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem44

quote:

Orijinalden alıntı: enoi

tmm ben hallettim gibi

Nasıl halledebildin bende hala devam ediyor

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

burdaki dosyayı indirdim içindekileri oyuna attım çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoi -- 5 Aralık 2012; 12:47:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.