Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 T.H.T CLAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/c16d1efb-be00-4027-819f-d245a216ce88/T-H-T-TuRkiSh-CLan-SeRveR-No-Cheating-1-by-G-Portal-de/

BÜTÜN BF3 OYUNCULARINI BEKLERİZ.

-https://www.facebook.com/BF3THTCLAN
    -http://thtclan.jimdo.com/
    -thtclan@outlook.com
    -#ThtClan

Arkadaşlar bizim server imizde 5 adet hile dedektörü çalışmaktadır lütfen saygı gösterin biz adminlere ve serverimize biraz saygı gösterin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thtadmin -- 22 Temmuz 2013; 17:00:18 >

• favorilerilere ekledim.. güzel server..
  • Bf3 Oynayabiliyorum diyenler buyursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georgearkin -- 20 Temmuz 2013; 10:42:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3 te Türk server arıyan arkadaslara T.H.T. Clan olarak guzel bır oyun ortamı hazırlamak ıcın elımızden gelenı yapıyoruz.. Sizlerin katılımlarıyla daha ıyısını yapmaya calısacagız... BF3 teki tüm Türk oyuncu arkadasları beklıyoruz....
  • bu serverın sahibi benle iletişime geçebilirmi acaba.. biz akşamları genelde bf3 oynuyoruz 10 20 kişi oluyoruz duruma göre.. yani bana server panelini kullanabilme yetkisi olan ve bizle birlikte ts de anlık olarak konuşabilecek bir kişi lazım böyle olursa eğer akşamları sizin servera gelebiliriz.. çünkü bize ara ara map değiştirecek biri olması lazım serverda.. sürekli olarak değişik maplar oynadığımız için yani

origin idm : JuGGeRNauT100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 20 Temmuz 2013; 13:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktoyp

BF3 te Türk server arıyan arkadaslara T.H.T. Clan olarak guzel bır oyun ortamı hazırlamak ıcın elımızden gelenı yapıyoruz.. Sizlerin katılımlarıyla daha ıyısını yapmaya calısacagız... BF3 teki tüm Türk oyuncu arkadasları beklıyoruz....

server i nasil actiniz server dosyalari falan nerden buldunuz

• sizin serverda oyun oynadım iyi zevkli oyundu ama galip olan takımda olduğum bütün oyunlarda oyun bitmeye yakın admin beni karşı takıma atıyor sebebi nedir bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumartesi akşamı güzel maç oldu yine bekleriz..
  • proleter82 kullanıcısına yanıt
    Oyunun sonlarına doğru giriş çıkış çok oluyo ve millet yenen takıma geçmek için habire takım degiştirmeye çalışıyor o sırada oto balance ye takılıyor olabilirsin @proleter82
  • Sadece sunucumuza değil sohbetede bekleriz arkadaşlar sizleri aramızda görmekten seviniriz.
  • Vegetto haklı bi ara ts lerine girdim rahat 20 kişi vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere girdim ve çıktım, bir daha girmemek üzere size birbiriniz ile iyi eğlenceler çoğu kişi de benimle aynı fikirde.
  • Neden begenmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Neden begenmedi?

by_cll_turkey nickli bir arkadaş vardı bizim jette felan epey iyi oynar onu banlamışsınız hile sanıpta, o yüzdende arkadaşları ikna edemiyorum sizin serverda birlikte oynayalım diye
  • Şu an ban listesinde yok,hala giremiyormu servere?

• quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Şu an ban listesinde yok,hala giremiyormu servere?

origin idsi: By_cLL_turkey
  • Bende banlanmışım

Hilecilerin kurduğu bir serverda banlanmakta ayrı bir meziyet Birde server ismine bile No Cheating yazmışlar.Düşündüğüm clan düşündüğüm adamlarmış burda göz göre göre hileye karşı oynayacağıma Pbsız Public oyuna girerim daha güvenilir olur.
  • Bu serverde hile var falan filan denilmiş bakın arkadaşlar..
    bizim serverimizde 5 tane dedektör çalışmaktadır
    sizin hileden kastınız macro ise emin olun buna bf3 de dahil olmak üzere dünya üzerindeki çogu oyunda macro dedektörlere yakalanmaz kimse bilip bilmeden konuşmasın.
    bu serverde 1 saat içinde 12 kişi metabans yedi..emin olun bf 3 de biz kadar hileye karşı olan bir clan yoktu begenen begenir begenmeyen begenmez..
    bu tarz söylentiler bizi çekemedikleri için ortaya çıkar...
  • boyle bır ıddada bulunuyorsan gelırsın benımle konusursun bunu ıspatlamakla yukumlusun... o serverı ben kurdum oyunlardada hıle kullanmam kullanılmasınada elımden geldıgınce musade etmem.. sen bana battlelog nıcını verde bır tanısalım...
  • Lütfen elinizde KANIT bulunmadıgı sürece iftira atmayın...
    kanıtlayın öyle gelin...ha bu arada macro kanıtı yapmayın çünkü macroyu yakalayan bir dedektör yoktur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.