Şimdi Ara

Battlefield 3'ü online oynamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyadan sıcak bir merhaba herkese. 2 hafta önce SIFIR Battlefield 3 ve SIFIR Playstation 3 Slim 320 GB aldım. Easy ve Hard'da Single Player modunu bitirdim ve artık online oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum. 1,4 GB'lık bir indirme yaptı fakat yinede oynayamıyorum. Multiplayer sekmesine gelip X'e basıyorum, karşıma birkaç taneAccept-Decline penceresi çıkıyor onları da onaylıyorum daha sonra Origin ID denilen bir ID'yi istiyor. Bu kısımda takıldım arkadaşlar. Origin ve EA sitelerinden hesap alamıyorum hiçbir şekilde. Ya da nasıl alınacağını bilmiyor da olabilirim.
    PS3 versiyon 4,21. Bir kaç aydır yeni güncelleme çıkmadı galiba. Oyunun güncel olup olmadığından şüpheleniyorum. Onun güncelliğine nasıl bakabilirim?
    Ya da sizler bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Oyun kesinlikle orjinal ve keyi de bakire daha ben bile dikkatli bakmadım keye.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyor, denize girip rahatlamanız için sizleri Antalya'ya davet ediyorum.

İyi sabahlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi niyetinden dolayi yardim edicem

Oncelikle originden uyelik almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breitling For Bentley

Antalyadan sıcak bir merhaba herkese. 2 hafta önce SIFIR Battlefield 3 ve SIFIR Playstation 3 Slim 320 GB aldım. Easy ve Hard'da Single Player modunu bitirdim ve artık online oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum. 1,4 GB'lık bir indirme yaptı fakat yinede oynayamıyorum. Multiplayer sekmesine gelip X'e basıyorum, karşıma birkaç taneAccept-Decline penceresi çıkıyor onları da onaylıyorum daha sonra Origin ID denilen bir ID'yi istiyor. Bu kısımda takıldım arkadaşlar. Origin ve EA sitelerinden hesap alamıyorum hiçbir şekilde. Ya da nasıl alınacağını bilmiyor da olabilirim.
    PS3 versiyon 4,21. Bir kaç aydır yeni güncelleme çıkmadı galiba. Oyunun güncel olup olmadığından şüpheleniyorum. Onun güncelliğine nasıl bakabilirim?
    Ya da sizler bana nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyebilir misiniz? Oyun kesinlikle orjinal ve keyi de bakire daha ben bile dikkatli bakmadım keye.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyor, denize girip rahatlamanız için sizleri Antalya'ya davet ediyorum.

İyi sabahlar.

Keyi redeem ettin değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Redeem 'in ne demek olduğunu bilmediğini var sayarak.

Kitapçılarının veya ordaki kağıtlardan birinin üzerinde kodu hesap bölümünden redeem codes bölümünden yap.

Beni de ekle,Yeni modlarda achievement için ribbon topluyorum,oynıycak biri fena olmaz.

Cyclog4.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.