Şimdi Ara

Battlefield 3 Yeni Yama (Siyah ekran sorunu için link eklendi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
15.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bir dedikodu yurtdışında dönüyor ama sanırım burda forumda oynayanlardan daha ban ve atılma gibi bir sorun görmedim şu update i yapsam bende bakıca matılma varmı yokmu ama ban bendede yok bende rus keyi kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar ortada rus keyleri banlandı diye bir dedikodu dönüyor aslı varmı devamlı oyundan atıyor filan ????

Öyle bir durumda originden oyun silinir

AYRICA O DİL DOSYALARININ ADINI DEĞİŞTİRDİM YİNE SİYaH EKRAN LANET OLSUN ...
  • Ban yediğimizi nasıl anlarız.Battlelog giriş yapılıyor ancak oyuna giremiyorum.Girincede hemen kickliyorlar.Anlamadım nasıl şeydir
  • Yukarıda verilen patchi nasıl uygulayacağız kimse açıklamamış indirdiğimiz dosyayı hangı klasore atıyoruz ?? Rus versiyonu benimki de. Oyun otomatik uptade yaptı ve siyah ekran sorunu var şuan. Nasıl uptade yapıyorlar anlamak güç. Çalışan oyun artık çalışmıyor
  • Originde duruyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: orachi

quote:

Daha önce hiç hata yoktu mis gibiydi şimdi açıyorum siyah ekranda kalıyor yada bu ekranda kalıyor ( bu ekran yeni sanırım )http://imageshack.us/photo/my-images/683/bf32011112222385513.jpg/

Oyun ayrıca ingilizce benim dil paketiylede ilgili bir sıkıntı değil .

Üstte verdiğim linki indir bir dene benimde öyleydi.

Attım dil dosyalarını ama değişen birşey olamdı yine siyah ekranda kalıyor. oyunun ana dizininde GDFBinary_ru_RU bu dosyanın olması gerekiyormu silmemeiz gerekirmi ? Oyun sanırım güncellemeden sonra rusca olmus niye açılmıyor anlamadım . Birde eskiden oyuna girerken origin gerek yokttu şimdi zorunlu omuş hep origini açıyor

Hayır hiç bir şey silmiyorsun o dosyanın da olması lazım. Patch den sonra ilk mesajdaki linki yükledim sorun ortadan kalktı benim. Birde önceden de hep origin açmak gerekiyordu zaten?!?

• quote:

Orijinalden alıntı: therealman

Yukarıda verilen patchi nasıl uygulayacağız kimse açıklamamış indirdiğimiz dosyayı hangı klasore atıyoruz ?? Rus versiyonu benimki de. Oyun otomatik uptade yaptı ve siyah ekran sorunu var şuan. Nasıl uptade yapıyorlar anlamak güç. Çalışan oyun artık çalışmıyor

GDFBinary_en_US bu dosyayı oyunun ana dizinine at aynı dosya orda var zaten değiştirilsinmi diye sorar evet de sonra update/patch içindeki data klasörünü oyunun ana dizinine kopyala aynı şekil değiştirilsinmi diye sorar her uyarıya evet de geç bu kadar .
  • abi bana yardımcı olabilicek birisi yokmu bende update yapmıyor nedense basıyorum update e bi adna doluyor ve tekrardan update başıyor oyunu repair install yaptım ama yine degşien bişi yok herseferinde update çıkıor ve başlamadan doluyor installation complete diyor run game dedigim an yine update istiyor
  • quote:

Yukarıda verilen patchi nasıl uygulayacağız kimse açıklamamış indirdiğimiz dosyayı hangı klasore atıyoruz ?? Rus versiyonu benimki de. Oyun otomatik uptade yaptı ve siyah ekran sorunu var şuan. Nasıl uptade yapıyorlar anlamak güç. Çalışan oyun artık çalışmıyor

Rarın içinden çıkan dosyaları direk oyunun kurulu olduğu klasöre at değiştirilsin mi diye sorucak hepsine evet de.
  • quote:

quote:

Rarın içinden çıkan dosyaları direk oyunun kurulu olduğu klasöre at değiştirilsin mi diye sorucak hepsine evet de.

banada bir yardım etsen ne kadar güzel olur :) dediğin işlemi yaptım repair install yaptım ama yinede başlamadı update ?

• quote:

Orijinalden alıntı: windrunner35

abi bana yardımcı olabilicek birisi yokmu bende update yapmıyor nedense basıyorum update e bi adna doluyor ve tekrardan update başıyor oyunu repair install yaptım ama yine degşien bişi yok herseferinde update çıkıor ve başlamadan doluyor installation complete diyor run game dedigim an yine update istiyor

Forumlarda birisi söyle çözmüş:

In origin go to MY GAMES
    Go to the gear icon, and hit the drop down menu
    Select REFRESH GAMES

you should now start downloading the patch. peice of shit battlelog doesnt download it for you. awesome fail

Origin de my games e tıkla ordan soru işaretinin yanında ayarlar butonu var ona tıkla ve refresh game yap demiş dene bakalım olucak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orachi -- 23 Kasım 2011; 0:11:17 >
  • oyuna grmiyor o dil dosyasından sonra yardım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce hiç hata yoktu mis gibiydi şimdi açıyorum siyah ekranda kalıyor yada bu ekranda kalıyor ( bu ekran yeni sanırım )http://imageshack.us/photo/my-images/683/bf32011112222385513.jpg/

Oyun ayrıca ingilizce benim dil paketiylede ilgili bir sıkıntı değil .

Üstte verdiğim linki indir bir dene benimde öyleydi.

Attım dil dosyalarını ama değişen birşey olamdı yine siyah ekranda kalıyor. oyunun ana dizininde GDFBinary_ru_RU bu dosyanın olması gerekiyormu silmemeiz gerekirmi ? Oyun sanırım güncellemeden sonra rusca olmus niye açılmıyor anlamadım . Birde eskiden oyuna girerken origin gerek yokttu şimdi zorunlu omuş hep origini açıyor

Hayır hiç bir şey silmiyorsun o dosyanın da olması lazım. Patch den sonra ilk mesajdaki linki yükledim sorun ortadan kalktı benim. Birde önceden de hep origin açmak gerekiyordu zaten?!?

Ben origin açmadan oynuyordum :) Siteden join dediğimde direk oyun açılıyordu şimdi önce origin sonra oyun açılıyor

• burada paylaşılan patch işe yarıyor arkadaşlar. sıyah ekranı sorunu olanlar patchı ındırıp oyunun yuklu oldugu klasore atabılırler. sımdılık bır sorun yok
  • quote:

burada paylaşılan patch işe yarıyor arkadaşlar. sıyah ekranı sorunu olanlar patchı ındırıp oyunun yuklu oldugu klasore atabılırler. sımdılık bır sorun yok

Bende işe yaramadı arkadaşlar yardım oyuna giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

quote:

burada paylaşılan patch işe yarıyor arkadaşlar. sıyah ekranı sorunu olanlar patchı ındırıp oyunun yuklu oldugu klasore atabılırler. sımdılık bır sorun yok

3 tane yerden dil dosyası indirdim bendede olmadı .

•  Battlefield 3 Yeni Yama (Siyah ekran sorunu için link eklendi)

• Capslock a basinca oyun masaustune donuyor. Boyle sorunla karsilastiniz mi hic??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

quote:

3 tane yerden dil dosyası indirdim bendede olmadı .

yukarda paylaşılan dosyayı gereken klasöre attım ve bende çalıştı. bir kaç saat sorunsuz oynadım. ve şimdide punkbuster hatası alıp duruyorum. sürekli kickleniyorum serverlardan. hata aynen şu şekilde:
    Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'srkdrn' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
    sanırım bf3e bir müddet ara vermek gerekiyor. can sıkmaya başladı sorunlar. punkbuster kicklenmesine karşı çözümü olan veya bilen var mı?

• bende 482mb di patch ve bende hiç bi sorun yok ya da en azından hiç denk gelmedim 2-3 saattir oynuyorum 5-10 tane server değiştirdim rahatım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.