BF5'de hileciler olmasa aslında hala oynanılabilir ama çok fazla hileci var ve legit sekilde oynuyorlar oyunu. Battlefield 4'de dediğiniz gibi vuruş hissi yok gibi birşey ama oynanış, oyun hızı, renk paleti gibi detaylar eklenince hala bu senede bile oynattırıyor insanlara BF4'ü. |
Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (2021. sayfa)

-
-
bu oyunu hangi siteden uygun alabilirim?
-
şuan originde indirimde standart edit 56 tl,premium edition olanı 70 tl.Muhtemelen en ucuz fıyat budur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sagolun hocam
-
SERVERLER AKTİFMİ HİLE ÇOKMU
-
En son ben oynadığımda serverlar full gösteriyordu 64 kişi var yazıyor giriyorsun iki kişi var sadece felan, sırf bu yüzden silmiştim.
-
Baya var hocam aktif server, Ben fazla denk gelmiyorum arada oynadığım için hileye.
-
Hocam çok oyuncusu var demi halen oyunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece gece ve sabah DLC'li server bulamayabilirsiniz, onun dışında serverlar dolu.
HOCAM MESELA NOTHERN CANALS HARİTASI DOLUMU HİLECİ ÇOKMU
-
noshahr canals map olarak yok,dragon valley mapini tdm modunca acarsanız noshahr canals gorunumunde oluyo.,suan dragon valley tdmler boş belkı aksam oynayanı vardır,onun harıcı tdm gırersın map listte dragon valley varsa anca denk gelır.
Hilede şansına,bılındık serverlara gır hılecı az denk gelır.
oyunu aldım aldığıma pişmanım serverler bomboş 3-5 kişi kalmış oyunda cidden parama yazık oldu
-
-
Hocam server full gözüküyor ama içi bomboş fake oyuncu basıyolar battellogdan açılmazki hocam
Server full duduyor ama 3 kişi var
başka yere gir o zman attıgım fotolardakı serverlara bak,battlelogdan oyun acılıyor ben ordan gırıyorum hep.
Hocam bana oyunu aldırdınız serverler bomboş fake doluluk mevcut
hocam battelogdaki bilgiler doğru dimi fakelik yok
-
Battlelog sitesinden bakmanız lazım, oyun içi browserda öyle bir problem var.
-
battlelogun olayı serverın ayrıntısına bakabılıyorsun, ordan anlarsın dolu mu bos mu oldugunu ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X