|
Bildirim
|
@TaymekHoldem denen şahsın battlelog profili arkadaşlar buyrun!!!
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/TAYMEKHOLD3M/stats/959068041/pc/ Kendisi ağır israil sempatizanı olup profilde de tipi apaçık görünmektedir. Zaten hileci olduğu K/D oranından belli. Daha önceki oynadığı serverlarda da kendisi her seferinde banlanmıştır. Profilini ve battlelog profilini gizlemesi ihtimali üzerine kanıt niteliğindeki resimleri sizlerle paylaşıyorum. Sisteminin parçalarının isimlerini yazmış ve aynen birbiriyle tutmaktadır. Bu şahsın acilen bu konudan uzaklaştırılması gerek. Forum profilinden bi görüntü, üstteki resimle sistemleri karşılaştırınız. : |
TaymekHoldem 2012 yılında trafik kazansında öldü. Yerine yahudi fırın kralının oğlu Teymakis Nedenyahu geçti. İşte o günden beri bu trollükleri yapan Teymakis Nedenyahu'dur. Lütfen bilgilenelim.
|
kardeşim bariz hilesin daha ne konusuyorsun videonu izledim borderless modda oynuyorsun ucuz hileler borderless modda çalıştırır bariz ortada videonda konteynırın içindeki adamı görüp ölürüp çıkıyorsun fraps benzeri programlar sadece oyunu çeker windows ve windows üzerinden oyuna müdahale eden programları göstermez sen video çekerken bariz wall açmışsın senin oldugun serverdada oynadım sana sövdügümüde bilirim burda hile kullanıp bari ben best im diye kendini kandırma sana kendinden başka inanan yok çünkü kaldı cheattan ban yemişsin yok arkadasım yok su böyle yaptı etti diye boş muhabbet yapıyorsun punkbuster server admini ile ilgili bi ban atmaz cheat ı yakaladıgı anda ban atar keyfi bişey değil bilgisayarını izliyor cheat görmüş ban yemişsin yaşın küçük gördügüm kadarıyla büyüdügünde anlarsın nasıl saçmaladıgını
bu cevabı bu video için yazdım zaten. adam okudugunu anlayamıyor arkadas. yok böyle olay kardeşim cheattan ban yemişsin koskoca battlefield in sitesinde TAYMEKHOLDEM (BANNED İS CHEAT) yazıyor. ne anlama problemli bi arkadaşsın bu videonun altındaki yorumları okuyun adam insanları duvarın içinden görüp öldürüp çıkıyor tek maçta havadan düşerken 5 6 adam indiriyor ard arda bide bunu video çekip ispatlamış cheat oldugunu yorumlarını okudum cheat değilim beynim zehir gibi yazmış görünce kendi kendime sordum direk hangi biyin ? :D ki ben eminim bu yorumdan sonrada muhabbeti boş muhabbete çekeceksin senden başka bişey beklenmez buyrun arkadaşım |
TaymekHoldem ,Senin ne ayak olduğun yüklediğin videodan belli,öyle bir iğriti tipsin ki,artık sana denk geleceğim diye ş-u konuya giresim dahi gelmiyor,bir daha mesajlarımı alıntılayıp da yine mi bu velet dedirtme bana,ayrıca noktasız fakirde sensin forumda...
|
Adam burayi kendi reklam bahcesine cevirmis iyimi |
bf4 eskimiyor hocam, modern savaşa yönelik oyun yapmayı akıl edemediler hala, umarım bad company 3 gelirde modern savaşa doyarız.
|
Dice yapımcılarına yapılan ağır baskılar cevap verirse, battlefield 4 remaster edilip, o silahları pubg gibi
gerçekçi recoil ve ses efektleri ile kullandığını düşünsene! Bence miikkkeeemmel olur :D |
Prime üyelerine ücretsiz kaçırmayın.
https://gaming.amazon.com/loot/battlefield4 |
Günaydın herkese,
Dün gece türkiye saati ile 23:00'da 30 dk lık canlı yayın ile yeni battlefield 5 kısaca tanıtıldı. İlk izlenimlerim oyunun bf1 kopyası gibi, sanki bf2 yazmaya korkup bf5 yazmışlar. Malesef ikinci dünya savaşı olacak. Üstüne basa basa durdukları en önemli konu detaylar ve oynama şekli.Maplerin daha büyük olacağını ve görevlerin tarihteki en kritik operasyonları canlandıracağını söylediler. Bu oyun pay to win mi olacak şeklinde sorulan soruya kesinlikle hayır dediler. Muhtemelen parayı artırıp balansı kuracaklar. yaklaşık 1 dakikalık bir gameplay tarzı bir şey yayınladılar.Oyun bana battlefield 1 den farklı bir hava vermedi. Artık ilerleyen zamanlarda detaylara göre tekrar konuşuruz ama ben modern zaman beklerken neden nalet ikinci dünya savaşından vazgeçemediklerini anlayamıyorum. Günümüzdeki amerikanın saldırgan savaş politikasını anlatsınlar bence mesela ırak işgali destekledikleri terör örgütleri veya, türk ordusunun pkk yı nasıl kevgire döndürdüğü. Edit: Battleroyal oyun modu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Şahsen call of duty, pubg mekaniklerine benzer bir battleroyal yaparsa hayatımda ilk defa bir "cod" oyunu veya modunu multiplayer olarak oyanacağım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|