Şimdi Ara

Battlefield 4/3 Çökmeleri (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün saat 20:00'da başlayıp gece tam 00:05 - 00:10 arası biten Battlelog çökmesi bugün yine 20:10'dan itibaren devam ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: dersato

(dersato arkadaşım Türkçe kurallarına göre düzelttim sen de dikkat et lütfen bundan sonra.)
    Olaya İngiliz bir arkadaşım netlik getirdi. Dice ve EA oyun serverları hacklenmiş ve bunu farkına varan ekip kullanıcı bilgilerini ve serverların güvenliğini sağlamak için serverları ve hesapları Day:0 (Pasif) konuma getirmişler. Benim tavsiyem kredi kartınız falan varsa yurt içi ve Mail Order'ı kapatıp, Origin hesabınızdan kart bilgilerinizi silin.

dersato isimli arkadaşımız böyle bir açıklama getirmişti. Hemen ardından BefuQ nickli arkadaşımız başına gelen olayı anlatmış:

quote:

Orijinalden alıntı: BefuQ

Saat 22:16 itibariyle cep telefonuma "GADGETTOWN" isimli bir firmadan 35$ alışveriş yaptınız diye bir mesaj geldi. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve harcama itirazında bulundum. Kredi Kartımı da kapattım. Nasıl oldu diye düşünürken sebep ortaya çıktı sanırım. İnşallah paramı geri alabilirim. Size tavsiyem arkadaşın da dediği gibi İnternet alışverişi ve Mail Order'a kartlarını kapatmanız.

Aynı zamanda XBOX LIVE ve PlayStation Store hacklenmiş. Konuyla ilgili beğendiğim bir yorumu sizlerle paylaşmak istedim:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hem PSN'e, hem Xbox Live'a saldırıda bulunan hacker gruplarına sesleniyorum.
    Geberin gidin emi, gücünüz yetiyorsa, dünya düzenini bozan, dünyaya kötülük aşılayan, Yahudi bankalarını, silah şirketlerini, petrol ve enerji şirketlerini, CIA, Mossad, vs. hackleyin.
    Sizin gücünüz, dünyaya zararı dokunmayan, elektronik ve oyun şirketlerine yetiyor değil mi?
    İnsanlığa zararı dokunmayan masum şirketleri hacklemek, eziklikten başka bir şey değildir.

Bu saldırıları da Lizard hacker grubu üstlendi

quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Hakikaten doğruysa Japonlar çostu.

DICE XP Event'ini yaptın bari oynayabilseydik! İnşallah uzatırlar eventi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 26 Aralık 2014; 20:42:28 >

• bende gold premium yok ne yazdıgını hayırsever biri söylesin
  • 2 gündür bu saatlerde Battlelog yok. Bunu söyledim.
  • Sanırım xbox serverları etkilenmemiş herif oynuyorhttp://www.twitch.tv/ohhhhh_la_la
  • 2 gündür oturup oynayacağız diye kasıoz misafiri evden kovuyoruz gene serverler gitmis :)
  • Ayar oluyorum şu boş heriflere ya. Amerika SOPA yasasını çıkaracağına şu tiplere idam yasası çıkarsaydı keşke.
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Evet arkadaşlar dün saat 20:00'da başlayıp gece tam 00:05 - 00:10 arası biten Battlelog çökmesi bugün yine 20:10'dan itibaren devam ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: dersato

(dersato arkadaşım Türkçe kurallarına göre düzelttim sen de dikkat et lütfen bundan sonra.)
    Olaya İngiliz bir arkadaşım netlik getirdi. Dice ve EA oyun serverları hacklenmiş ve bunu farkına varan ekip kullanıcı bilgilerini ve serverların güvenliğini sağlamak için serverları ve hesapları Day:0 (Pasif) konuma getirmişler. Benim tavsiyem kredi kartınız falan varsa yurt içi ve Mail Order'ı kapatıp, Origin hesabınızdan kart bilgilerinizi silin.

dersato isimli arkadaşımız böyle bir açıklama getirmişti. Hemen ardından BefuQ nickli arkadaşımız başına gelen olayı anlatmış:

quote:

Orijinalden alıntı: BefuQ

Saat 22:16 itibariyle cep telefonuma "GADGETTOWN" isimli bir firmadan 35$ alışveriş yaptınız diye bir mesaj geldi. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve harcama itirazında bulundum. Kredi Kartımı da kapattım. Nasıl oldu diye düşünürken sebep ortaya çıktı sanırım. İnşallah paramı geri alabilirim. Size tavsiyem arkadaşın da dediği gibi İnternet alışverişi ve Mail Order'a kartlarını kapatmanız.

Aynı zamanda XBOX LIVE ve PlayStation Store hacklenmiş. Konuyla ilgili beğendiğim bir yorumu sizlerle paylaşmak istedim:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Hem PSN'e, hem Xbox Live'a saldırıda bulunan hacker gruplarına sesleniyorum.
    Geberin gidin emi, gücünüz yetiyorsa, dünya düzenini bozan, dünyaya kötülük aşılayan, Yahudi bankalarını, silah şirketlerini, petrol ve enerji şirketlerini, CIA, Mossad, vs. hackleyin.
    Sizin gücünüz, dünyaya zararı dokunmayan, elektronik ve oyun şirketlerine yetiyor değil mi?
    İnsanlığa zararı dokunmayan masum şirketleri hacklemek, eziklikten başka bir şey değildir.

Bu saldırıları da Lizard hacker grubu üstlendi

quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Hakikaten doğruysa Japonlar çostu.

DICE XP Event'ini yaptın bari oynayabilseydik! İnşallah uzatırlar eventi.

hocam ben yurt dısı asılıyım 6 senedir türkiyede yasıyorum,o yüzden türkçe yazmaktan pek anlama hatam varsa af ola.

• Battlelogta şimdilik sorun yok oyuna girebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriyorum iki dk sonra oyunda atıyor hiçbir hata da vermiyor
  • Sorun değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update: Oyuna yeniden erişim sağlanamıyor. Rank'lar çökmüş durumda. "An error was reported from EA Online." şeklinde hata veriyor. Bu durum şu anlık sadece Battlefield 4'te var. 3'te sıkıntı yok.
  • Up. Yeniden oyun bozuldu. No contact with EA online hatası veriyor. Beni önce port hatasından oyundan attı. Sonra No Contact... İnşallah yarına kadar düzelir malum tatil :D DICE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.