Şimdi Ara

Battlefield 4 Ani Fps Düşüşü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugünün ultrası seneye medium ayarı oynatıyor (60fps sabit +vsync on+aa)
  • aa ne oluyor
  • Daha önce arkadaşlar konuyla ilgili paylaşımlarda bulunmuş buradan bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_21548684/tm.htm
  • ekran kartının drver versiyonunu düşür 14,4 olan ı kullanmanı önerrim bende de r9 270x devil var fps aniden düşmüyor ve mantle deneme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri notebook

ekran kartının drver versiyonunu düşür 14,4 olan ı kullanmanı önerrim bende de r9 270x devil var fps aniden düşmüyor ve mantle deneme bile

nasıl düşürücez peki
  • Herkese selam i7 4790k ve gtx 970 ram 8gb takılmalar yaşıyordum sonunda buldum fraps açık olunca bu ani takılmalar düşüşler oluyodu bir çok kez açık kapalı denedim Frapsı inanın düzelti birçok haritada fps 110-120 lerden 40-60 arası düşüp donmalar oluyordu sizlere tavsiyem oyun açmadan önce virüs programı dahil herşeyi kapatın umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhünel1982 -- 6 Kasım 2014; 2:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının modelini yazıp fps drop diye aratdana internette. Yada çok isiniyorsa iyi havalandirman gerekir bendede oluyordu directx ile tekrar kurdum sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan359

quote:

Orijinalden alıntı: kayseri notebook

ekran kartının drver versiyonunu düşür 14,4 olan ı kullanmanı önerrim bende de r9 270x devil var fps aniden düşmüyor ve mantle deneme bile

nasıl düşürücez peki

AMD Catalyst 14.4 indir pc yüklü olan sürümü kaldır bunu kur kardeş eger yapamazsan ( l-l-ShadowSniper-l ekle yardımcı olurum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowSniper -- 6 Kasım 2014; 11:46:02 >

• 14.9 u kaldırıp 14.4 ü indirdim mantle aldım hala aynı fps düşüşleri devam
  • quote:

14.9 u kaldırıp 14.4 ü indirdim mantle aldım hala aynı fps düşüşleri devam

mantle yi kullanma kardeş
  • yahu bugun bende oldu saphirre r9 280x vapor ekran kartı var 1 haftadır oynuyodum ne guzel bugun amd catalyst control uyarı verdı guncelleme geldı diye neyse guncelledık ayrıca amd game revolving die bişey yukledi n vidia nın oyun optimizasyonuna benzeyen bişey bıraz oynadım sonra saniyelik donmalar oluştur her 20 sn de bir donma oluyor sürücüyü kaldırdım geri eskisini yükledim ama geçmedi alt üst ettim bütün fanları açtım ama yine de nafile bir türlü düzeltemedim. Yeni ekran kartı sürücüsü acaba ekran kartının çalışma düzenini mi bozdu. Napayım formatmı atsam bf4 üde netten indirmiştim şimdi bi daha indirmek çok zahmetli olacak bi sonuca varan oldumu bu konuda ayarları hepsini lowa aldım gereksiz özellikleride aa gibi kaapttım ama gene donma devam etti. Sıkıntı Büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

yahu bugun bende oldu saphirre r9 280x vapor ekran kartı var 1 haftadır oynuyodum ne guzel bugun amd catalyst control uyarı verdı guncelleme geldı diye neyse guncelledık ayrıca amd game revolving die bişey yukledi n vidia nın oyun optimizasyonuna benzeyen bişey bıraz oynadım sonra saniyelik donmalar oluştur her 20 sn de bir donma oluyor sürücüyü kaldırdım geri eskisini yükledim ama geçmedi alt üst ettim bütün fanları açtım ama yine de nafile bir türlü düzeltemedim. Yeni ekran kartı sürücüsü acaba ekran kartının çalışma düzenini mi bozdu. Napayım formatmı atsam bf4 üde netten indirmiştim şimdi bi daha indirmek çok zahmetli olacak bi sonuca varan oldumu bu konuda ayarları hepsini lowa aldım gereksiz özellikleride aa gibi kaapttım ama gene donma devam etti. Sıkıntı Büyük

ben sorunun çözümünü buldum 1.çözüm eğer mantle da ise directx ile değiştirin oyunun grafiklerin ayaralarından 2.çözüm ise amd gaming evolve u kapatın bende gaming evolve u kapatınca düzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

yahu bugun bende oldu saphirre r9 280x vapor ekran kartı var 1 haftadır oynuyodum ne guzel bugun amd catalyst control uyarı verdı guncelleme geldı diye neyse guncelledık ayrıca amd game revolving die bişey yukledi n vidia nın oyun optimizasyonuna benzeyen bişey bıraz oynadım sonra saniyelik donmalar oluştur her 20 sn de bir donma oluyor sürücüyü kaldırdım geri eskisini yükledim ama geçmedi alt üst ettim bütün fanları açtım ama yine de nafile bir türlü düzeltemedim. Yeni ekran kartı sürücüsü acaba ekran kartının çalışma düzenini mi bozdu. Napayım formatmı atsam bf4 üde netten indirmiştim şimdi bi daha indirmek çok zahmetli olacak bi sonuca varan oldumu bu konuda ayarları hepsini lowa aldım gereksiz özellikleride aa gibi kaapttım ama gene donma devam etti. Sıkıntı Büyük

ben sorunun çözümünü buldum 1.çözüm eğer mantle da ise directx ile değiştirin oyunun grafiklerin ayaralarından 2.çözüm ise amd gaming evolve u kapatın bende gaming evolve u kapatınca düzeldi

Zaten o gaming evolve denen zımbırtıyla company of heroes 2 optimizasyonu yaptırdım gitti 2x AA ile ultrada oynadagım oyunu en leş ayarlara taşıdı optimize edecek diye oyunların ayarlarının içine ediyo , Ben hemen kapatıyorum hiç de lazım değil silinebiliyorsa silecem bu gün

• Abi Bişey sorucam kaç aydır yapmaya çalışıyorum. Battlefield 3 ve 4 oynuyorum 64 kişilik bölümlerde. Fps sürekli 40 larda duruyo. Ve aniden fps düşüşleri oluyo 0 a kadar. Ve buda çok sinirimi bozuyo. Herşeyi denedim olmadı. Kaçkere format attım sıfırdan oynamaya başladım. Yine fps düşüşleri oldu. Bilgisayarım ise, intel core i5 işlemci. Ati radeon hd 7670m 2gb 8 gb ram 1 tb Harddisk
  • benim eski kartım 780 de vardı anı fps düşüşleri,daha eski bir sürüm driver yükleyince düzelmişti. (%20 oranında gpu kullanımında azalma olmustu)
  • Tüm haritalar da fps değerlerim gayet güzel. Fakat altai range ve zavodda uzun mesafelerden rifle scope ile baktığımda fps 105 gibi değerlerden 35 lere kadar düşüyor. Benim tahminim haritadaki doku detayı fazla olmasından kaynaklı. Detaylı bilgisi olan varsa bi açıklık getirebilirmi.

Ekran kartım r9 290 sapphire trix
    İşlemcim i7 960
    Ram 8 gb 1333 mhz
    corsair 750 W powersupply

İşlemci sıcaklığım 49
    ana kart sıcaklığım 29
    hdd sıcaklığım 27 derecelerde çalışıyor. Sistemi anakartın yazılımıyla Overclock yapıyorum. Ekran kartı driver versiyonu 14.9.1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.