Şimdi Ara

Battlefield 4 Ani Fps Düşüşü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Battlefield 4 oynarken yarım saat falan geçince normalde fps 80 70 ken aniden 1 ,2 saniyeliğine 30 40 fps'ye düşüyor ve doğal olarak takılmalar oluyor 80 70 fps alırken nede 30 a 40 a düşüyor ?

Sistemim:
    Amd Fx X8 8320 3.5ghz
    2x4 8gb dual kit ram
    Sapphire R9 270x dual x oc 2gb 256 bit ekran kartı

• erkan kartının veya işlemcini ısınmasından kaynakalanabilir.MSI AFTERBURNER adlı programda fan hızını yükseltin.eğer sorun çözülmediyse işlemci soğutucu almanız gerekebilir.
  • msı afterburner programını indirdim fakat bana çok karışık geldi ?
  •  Battlefield 4 Ani Fps Düşüşü

en altta gördüğün yerde auto tikli olacaktır kaldır ve %90 civarına getir.biraz ses yapabilir.ses fazlaysa 80 veya 70 e çekebilirsiniz.
  • bu ani fps düşüşleri 2 gündür bende de olmaya başladı. sorun nedir bulamadım. ısılara felan bakıyorum normal
  • Aynı problem bende de vardı dün. Bugün 2-3 saatlik oyundan sonra bi kontrol edeyim işlemci sıcaklığını eğer sıcaklığı normalse 14.4 e geri döneceğim 14.8 de takılmalar olmuştu.
  • Ben sorunu anladım sorun mantle desteğinde mantle yerine directx kullandım sorun ortadan kalktı en düşük 38 fps alıyorum ve ani fps düşüşleri olmuyor mantle fps i yükselttiği gibi de 1 saniyeliğinede olsa 20 fps ye kadar düşürüyo tam gelişmiş bir destek sayılmaz
  • anlık takılmalar bende oluyordu bugün bende denedim mantle kapattım epeyi düzeldi
  • Evet mantle desteği daha tam oturmamış büyük ihtimalle eylül ayında bf4 için çıkıcak güncelleme ile sorun düzelicek
  • 14.7 de mantle da hiç bir sorun yok onu yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan359

Merhaba arkadaşlar ben Battlefield 4 oynarken yarım saat falan geçince normalde fps 80 70 ken aniden 1 ,2 saniyeliğine 30 40 fps'ye düşüyor ve doğal olarak takılmalar oluyor 80 70 fps alırken nede 30 a 40 a düşüyor ?

Sistemim:
    Amd Fx X8 8320 3.5ghz
    2x4 8gb dual kit ram

video ayarların ve çözünürlüğünü merak ettim yazarsan sevinirim.
  • Merhabalar.

Bu gün bu sorun bendede olmaya başladı Fps 100-150 kimi yerde 70-80 arası değişirken bir anda 30-40 lara düşüyor sıcaklık değerlerine baktığımda her zamanki sıcaklık derecesinde oynuyor herhangibir artışda yok acaba bunun sorunun bir çözümü veya neden kaynaklandığı hakkında bir sonuca varıldımı ?
  • mantle uzun süreli oynayınca sapıtmaya başlıyo o yüzden ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Merhaba arkadaşlar ben Battlefield 4 oynarken yarım saat falan geçince normalde fps 80 70 ken aniden 1 ,2 saniyeliğine 30 40 fps'ye düşüyor ve doğal olarak takılmalar oluyor 80 70 fps alırken nede 30 a 40 a düşüyor ?

Sistemim:
    Amd Fx X8 8320 3.5ghz
    2x4 8gb dual kit ram

Haritadan haratiya değişmesine rağmen terrain decoraition low diğerleri ultra
    ANTI ALIASING DEFERRED x4
    ANTI ALIASING POST Highda kullanıyorum

Çözünürlük 1600x900

Aldığım fps 30 dan aşağı olmuyor oda etraf çok tozlu olduğunda ortalama 45 50 fps alıyorum
    Mantle desteği gelişince bu fps baya bi artış göstericek tabikide
    Herşey Eylül ayındaki güncellemeye bağlı baya büyük olucakmış herşeyi değiştiricekmiş adamlar görücez artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Sistemim:
    Amd Fx X8 8320 3.5ghz
    2x4 8gb dual kit ram

Haritadan haratiya değişmesine rağmen terrain decoraition low diğerleri ultra
    ANTI ALIASING DEFERRED x4
    ANTI ALIASING POST Highda kullanıyorum

Çözünürlük 1600x900

Aldığım fps 30 dan aşağı olmuyor oda etraf çok tozlu olduğunda ortalama 45 50 fps alıyorum
    Mantle desteği gelişince bu fps baya bi artış göstericek tabikide
    Herşey Eylül ayındaki güncellemeye bağlı baya büyük olucakmış herşeyi değiştiricekmiş adamlar görücez artık

Değerlerin normal gibi geldi bana. ben r9 280x kullanıyorum 1080p. ultra 'da shanqai haritasında 30'u gördüğüm oluyor. Ve fps stabil değil malesef sürekli değişiyor ortalama 40-75 arası gidip geliyor. Çok zor yerlerde 30'a kadar geriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lslaughter

Merhabalar.

Bu gün bu sorun bendede olmaya başladı Fps 100-150 kimi yerde 70-80 arası değişirken bir anda 30-40 lara düşüyor sıcaklık değerlerine baktığımda her zamanki sıcaklık derecesinde oynuyor herhangibir artışda yok acaba bunun sorunun bir çözümü veya neden kaynaklandığı hakkında bir sonuca varıldımı ?

İşte bunun tek çözümü Mantle dan Directx e geçmeniz
    Directx de bu alıdğım fpsler normal fakat mantle desteğinde öyle değil mantleda 80 den direk 30 a düşüyor üstelik normal bir şekilde yürürken araç kullanırken

• Bende de oluyor, 1 2 gün
    Öncesinde fps düşüşleri başladı şimdi de 0 1 fps ye düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar buldunuz mu bu fps düşüş sorunlarını ? bende de fx 8350 işlemci rp 290 4gb 512 bit asus ve güzel anakart var ama fps 80 90 dan kütt düşüyo 35 40 a mantle ve direct farketmeksizin oluyo bunu düzeltebilen var mı ?
  • i5 4440+R9 280 8GB bellek+ 240gb ssd de ani fps düşüşü devam ediyor.İlginç olan ise ayarlar medium da dahi olsa bile fps haritaya ve yoğunluğa göre 75 den 40 lara kadar düşüyor.
    Fakat 64 kişilik serverda çok daha fazla oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Kasım 2014; 16:33:36 >
  • aynen kardeşim deiğin doğru oyunda sıkıntı var bizleri daha cok donanım almak için yapıyorlar terbiyesizler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.