Şimdi Ara

BATTLEFİELD 4 browser plugin sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bf4 multiplayer girmeye çalıştığımda
    "DOWNLOAD AND INSTALL THE LATEST BROWSER PLUGIN TO PLAY THE GAME." uyarısı alıyorum yükleyip çalıştırıyorum browserı kapatıp tekrar açıyorum ama tekrar uyarı alıyorum. 10 kez denemişimdir chrome kullanıyorum. İnternet Explorer'dan girince sorun çıkmıyor ama IE kullanmak istemiyorum çözümü bilen var mı?

• ayni sorun bendede var chrome kullanıyorum sorun veriyor düzelmedide bende firefox kullanıyorum düzelinceye kadar
  • Ben IE' den giriyorum şu anda da Chrome' a dönsem daha rahat olurdu.
  • akilic59 A kullanıcısına yanıt
    Plugini kaldırıp bir daha kur. Ben öyle çözmüştüm.
  • Onu da denedim değişiklik yok.
  • sitesinde chrome la ilgili yazmışlarsorun varmış chromeda düzelteceklermiş

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/view/2832654624694387829/ mavi yazılı yerde yazıyor. beklemek lazım sorun bizle ilgili değil
  • Bugün tekrar indirip kurdum çalışıyor. Yükledikten sonra adres çubuğundaki sarı yıldızın yanından eklentiyi "Her zaman izin veriliyor." durumuna getirdim çalıştı.
  • beyler yani şimdi chrome dişindaki her sunucuda çalışıyomu aynı sıkıntı bendede varda
  • gemçler cromdaki sorunu ben şöyle çözdüm . plugin engelleniyo fakat sağ ustte herzaman izin ver diyerek acabilirsiniz ama banada biri yardım etsın :D ben yine giremiyorum key istiyo ucretsiz biliyodum ben bu oyunu
  • akilic59 A kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde halletım ama oyuna giremiyorum key istiyo . ben bedava oynanıyo sanıyodum :/
  • chromedaki ad-block uygulamasındaki engeli kaldırın
  • Oyunun bedava olması kısa süreliğine olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.