Şimdi Ara

Battlefield 4 C4 Explosive Montage #2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bi Ara Battlefield 4 C4 montage yapmıştım burada paylaşmıştım ve şimdi 2.sini yaptım

Video Burada İyi Seyirler

• Kanalda çeşitlilik olması açısından farklı haritalarda da oynamanı öneririm.
  • Evet şuanda farklı haritalarda oynadığım render alınmış 2 video var yakında koyacağım yarın koymuş olurum büyük ihtimalle
  • olmamış. montage demissin ama montage değil. c4 montageleri diye bi arattır youtube de adamlar helikopterden helikoptere c4 atıp patlatıyor :D
  • alıştırma yapıyorum bende yakında jet ve helilerle c4 videosu çekeceğim ^^ jet ve heli pek oynamadığım için heliyi çok güzel sürerim aslında jet gibi sürerim çok değişik hareketlerim var ama eleştirin ve yorumun için saol genelde tdm domination ve benzeri modlarda oynadığım için pek conquest'e alışkın değilim ama artık hep conquest oynuyorum alışabilmem için
  • Bu intro sevdası nedir bulamadım gitti zaten 2 dakikalık video var 1 dakikası introyla geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntro normalde kısa sadece bf4 videosu olduğu için başına BF4 ile ilgili bir kesit koymak istedim o kadar yoksa intro 10 15 saniye falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.