Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayanlar 60 fps olmasi gerektigini bilirler ama 720 den fazla olmali bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana BF3'den çok da farklı gelmedi ek paket deseler inanırım yani tema,sesler filan aynı.En azından şu iğrenç temayı değiştirebilirlerdi.Grafikler kötü ama bu alpha sürümüymüş onun için yorum yok.Bana göre yine eski BF ruhundan uzak bir oyun olacak.BF3'ü sevenler ise bunu da sevecekler büyük bir ihtimalle.Şu spot etme saçmalığını da ne zaman kaldıracaklar çok merak ediyorum.Biri spot ediyor diğerleri 5000 metreden görmediği adama mermi yağdırıyor:

• @Kunio Kun
    Biraz komik spotluyor yanliz,el hareketi yapiyor,parmak gösteriyor savasin ortasinda "aha orda necmi tut yakala kacmasin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 3 Eylül 2013; 15:50:39 >
  • Benim için BF serisini 64 kişi oynamak, yeni bir konsol almak için geçerli bir sebeb. Yani 720p 1080i olmuş pek umrumda değil. Akıcı bir oyun olması yeterli benim için.
    Zaten her sene sürekli oynadığım topu topu üç oyun var. Forza, Bf, Fifa serisi. Her iki konsolada çıksın oyunlar bakalım tercihimiz hangi taraftan yana olur.

• Ben PC Ultra-Ps4-XO grafik karşılartırmalarını da merak ediyorum.Henüz konsollardan hiçbirşey göremedik..
  • daha hemen ilk oyundan karşılaştırma yapmak saçma olur.
    gerçek next gen oyunlar geldiğinde asıl karşılaştırma o zaman yapılır.

ayrıca grafik manyakları varsa,gitsin 2000+ dollarlık pc alsın tutan yok.
    400 500 dolarlık euro luk aletlerin bunları bile yapıyor olması başarıdır.

• Battlefield 4 fan art wallpaper

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER !

Edit:

http://gamingrumours.com/battlefield-4-to-include-dinosaurs/

Dinazor değil de,BF'ye de zombi mod gelse güzel olur bence.
    Cod'u sırf zombisi için alan çok kişi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 9 Eylül 2013; 17:48:51 >

• ''Call of Duty'i Yenene Kadar Durmayacağız.''

Bu sözler,EA Games patronu Patrick Soderlund'e ait.
    MCV'ye konuşan Soderlund;

''Battlefield 3'ün Dünya çapında büyük bir başarı sağladığını ve Activision'ın bundan endişe duyduğunu belirterek,Battlefield'ı,Dünya'nın en çok satan FPS oyunu yapıncaya kadar çalışmaya durmayacaklarını söyledi.''

''Rekabetin iyi bir şey olduğunu ve bunun insanların önüne en iyi ürünü sunabilmek için gerekli olduğunu söyleyen Soderlund,en çok satan FPS olacaklarına da inandığını belirtti.''

daha fazlası için;

http://www.mcvuk.com/news/read/ea-s-soderlund-i-won-t-give-up-until-i-ve-beaten-call-of-duty/0121322

• Gokdelenler yikiliyor, tanklar binalari yarip icinden cikiyor.... manyak olmus oyun, codd da gitsin itinen köpeğenen uğraşsın hala,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod serisini gecmeleri zor. Cod sadece multi degil birde aksiyon dolu bir tek kisilik senaryo modu sunuyor.

Karakterleri, muzikleri, aksiyonu ve senaryosu ile sevilende bir oyun Cod serisi. Bf'nin ise single'i vasat denilebilecek duzeyde.

• Multisi ve teknolojisi tokatlar CoD yi artık CoD'nin desingle modu sarmıyor Black Ops da iyice tarzından saptı oyun her türlü BF diyorum artık.
  • Oyunun yeni nesil icin ön siparisleri PS4'de CoD'u gecmis,X1 icin de az farkla 2. sirada..Amerikali conilerde anliyorlar artik yavas yavas
  • Xbox 360 betasi 4 Ekim de herkese acilacak
  • PC'de oynuyorum betasını cidden muazzam olmuş. Xbox 360 içinde hazır betası ama PC'den vakit kalmıyor. Yeni nesil konsollara kesin olarak almayı düşünüyorum BF4'ü. Olmadı PC'den devam edicem ki en iyi görüntüyü PC'de verecek oyun. Bu herkes tarafından bilinen birşey.
  • bence oyunu cod la kıyaslamak yanlış ikiside multi olarak çok farklı tarzda. batlfield multi oynamadım ama videoları izliyorum. 4 ü kesin oynıcam pass kalktığı için. o yüzde cod mu batllfield mi tartışması saçma bana göre. cod mw serilerinin multisi hoşuma gitmiyor ama bo serisi kesinlikle çok iyi. multi olarak konuşuyorum. bf 4 dende çok umutluyum
  • BF3 Premium var şu anda betayı oynayabilirmiyim X360'da?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Oynayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.