Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar senden cok Ps4 duyuyorum Xbox One'in önemli kalelerinden birisin sen onu One'a al :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

Orijinalden alıntı: Rollinginthejar

@Port Valdez 8GB RAM, HD7870 es degerinde bir ekran kartli konsolda olsun bir zahmet.

Arkadaş xbox 360 sürümünü kastediyor büyük ihtimalle.

Aynen onu kastettim.Zaten mümkün değil şimdiki konsolların o kadar kişiyi çıkarması.

Bir de bu yeni nesil xbox'ın ekran kartı çok rezilmiş usta...
  • xbox ın yeri ayrı tabi benimde gönlüm one dan yana zaten ama daha tam karar veremedim. zaten ben titanfall çıkana kadar beklerim şubat-mart aylarına kadar yani..o süredede cihazlar ile ilgili herşey belli olmuş olur tabi..titanfall da zaten bekledıgımız gibi çıkarsa kesin one alırım..aslında halo veya geow çıkış oyunu olsaydı hiç arada kalmazdım..birde tabi takas olanağıda (sadece one için) kafamı karıştıran etkenlerden biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 5 Ekim 2013; 10:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

xbox ın yeri ayrı tabi benimde gönlüm one dan yana zaten ama daha tam karar veremedim. zaten ben titanfall çıkana kadar beklerim şubat-mart aylarına kadar yani..o süredede cihazlar ile ilgili herşey belli olmuş olur tabi..titanfall da zaten bekledıgımız gibi çıkarsa kesin one alırım..aslında halo veya geow çıkış oyunu olsaydı hiç arada kalmazdım..birde tabi takas olanağıda (sadece one için) kafamı karıştıran etkenlerden biri..

İşin sakası bir yana One'da oyun oynamak elbet rakibine göre daha zor olacak ama işte Live ve ortamı insanı acayip içine çekiyor.

Halo ve Geow çıkış oyunu olmasada ilerki zamanlarda zaten kesin çıkacak

• aynen öyle valla live arayüzü alışkanlık yapıyor, halo 5 zaten kesinde ben e3 14 te geow duyurusuda bekliyorum. ayrıca cod ghost çıksında prestij atlamak falan oyalar zaten bayağı bizi.
  • betayı oynadım biraz hoşuma gitti açıkçası benim. 2 tane harita var küçük olan harita sarıyor diğeri çok büyük adam bulamıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta yı hiç
    Beğenmedim.umarım oyun böyle olmaz

• bf3ün betası da kötüydü.
    betaya kalsa oyunu almayacaktım.
    ama full sürüm.
  • İki sorum olacak. Bu oyunu xbox 360 üzerinden preorder yapsak oyun çıkış tarihinde xbox marketten indirebilecekmiyiz? USA hesabında fiyatı 49,99 $ görünüyor.
    BF4 Premium boyutu da 180 kb görünüyor. Ayılamadım olaya.

Bir ikinicisi. Xbox 360 için çıkacak olan bf4 indirsek, Xbox One çıktığı zaman tekrar yeni nesil bf4 almamızmı gerekiyor ? Yoksa PS4 de ki gibi cüzzi ek bir ücret ödeyek oyunun yeni nesilini indirebilecekmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

İki sorum olacak. Bu oyunu xbox 360 üzerinden preorder yapsak oyun çıkış tarihinde xbox marketten indirebilecekmiyiz? USA hesabında fiyatı 49,99 $ görünüyor.

Bir ikinicisi. Xbox 360 için çıkacak olan bf4 indirsek, Xbox One çıktığı zaman tekrar yeni nesil bf4 almamızmı gerekiyor ? Yoksa PS4 de ki gibi cüzzi ek bir ücret ödeyek oyunun yeni nesilini indirebilecekmiyiz ?

Live üzerinden sadece kutulu versiyon için pre-order yapabiliyorsun hocam. Türkiye'ye gönderim yoktur büyük ihtimalle. Kutulu versiyonu, hkofferhouse ya da mariio128 gibi sitelerden uygun fiyata alabilirsin.

Premium boyutunun o kadar olması da gayet normal, sonuçta çıkacak olan DLC'lere ücretsiz erişim sağlıyor sadece.

• Çok teşekkürler bilgi için.

• quote:

Bu soruna da ben cevap vereyim. XO çıktığı zaman sadece USA da geçerli olan bir uygulama yapılacak. Xbox 360 için aldığın oyunu Xbox One versiyonuyla belli bir miktar ücret karşılığı takaslayabileceksin, maalesef bizler tekrar satın almak zorundayız bu durumda bu oyunu X360 da oynamanın hiçbir çekiciliği yok. Benim Xbox One'a alacağım ilk oyunlardan biri de BF 4. 64 kişi çok daha iyi grafiklerle oynamak varken ne yapayım dandik X360 versiyonunu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Bu soruna da ben cevap vereyim. XO çıktığı zaman sadece USA da geçerli olan bir uygulama yapılacak. Xbox 360 için aldığın oyunu Xbox One versiyonuyla belli bir miktar ücret karşılığı takaslayabileceksin, maalesef bizler tekrar satın almak zorundayız bu durumda bu oyunu X360 da oynamanın hiçbir çekiciliği yok. Benim Xbox One'a alacağım ilk oyunlardan biri de BF 4. 64 kişi çok daha iyi grafiklerle oynamak varken ne yapayım dandik X360 versiyonunu:)

Teşekkürler cevap için çok merak ettiğim bir konuydu bu.
    Xbox hiç bırakmak istemiyorum ama bütün olumsuz tarafları gözüme batıyor. Bu nesilde bu şekil bf4 oynamak, bana bf3 ün dlc sini oynayacakmışım hissi veriyor.
    Bende kesinlikle 64 kişi ve yeni nesilde oynamak istiyorum, lakin bu nesilde sürekli oynadığım sadece 3 oyun olduğu için bunu da es geçemiyorum. En azında tekrar aynı oyuna para vermek istemiyordum:(
    Benim için kötü haber oldu bu.
    Tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Bana BF3'den çok da farklı gelmedi ek paket deseler inanırım yani tema,sesler filan aynı.En azından şu iğrenç temayı değiştirebilirlerdi.Grafikler kötü ama bu alpha sürümüymüş onun için yorum yok.Bana göre yine eski BF ruhundan uzak bir oyun olacak.BF3'ü sevenler ise bunu da sevecekler büyük bir ihtimalle.Şu spot etme saçmalığını da ne zaman kaldıracaklar çok merak ediyorum.Biri spot ediyor diğerleri 5000 metreden görmediği adama mermi yağdırıyor:

Aynen öyle kardeşim + sonsuz

• quote:

İki sorum olacak. Bu oyunu xbox 360 üzerinden preorder yapsak oyun çıkış tarihinde xbox marketten indirebilecekmiyiz? USA hesabında fiyatı 49,99 $ görünüyor.

http://blogs.battlefield.com/2013/09/upgrade-to-nextgen/ burdaki resime göre xbox içinde olabiliyor galiba, tam okumadım ama içeriği emin değilim. Mağzalara özelde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Xbox 360 ve PS3 versiyonları multiplayer da kaç kişi destekleyecek bir bilgi var mı?

64 kisi olacak deniyor hatta E3 de Xbox One da gameplayda da 64 kisi oynamisti ve oradada soylendi yanlis hatirlamiyorsam

Edit: Pardon ben PS4-XBO ile karistirdim, sanirim BF3 deki gibi 2-24 oyuncu destekleyecektir buyuk ihtimal

İnşallah en azından bi 32 kişi olur.Malum Homefront bile 32 kişi destekliyor.

BF3'te konsollarda 24 kişi olmasının sebebi yetersiz işlemci gücü ve düşük bant genişliğinden kaynaklanıyordu, yeni nesille birlikte bu problemler aşıldı. Bu sefer BF4 kesinlikle konsollarda da 64 kişi olacak.

Hatta yaparlarsa 256-512 kişilik oyunlar bile görebiliriz. (YAPARLARSA)

Benim merak ettiğim bu nesildeki oyuncu sayısı.Yeni nesilde 64 kişi olacağı kesinleşti diye biliyorum ben.

Dice yanlis hatırlamıyorsam konsollardada 64 kisi olacagina dair bir aciklama yapmisti

Ben sanırım kendimi ifade edemiyorum.Oyun Xbox 360 ve PS3'te kaç kişi olacak demeye çalışıyorum.Xbox One ve PS4'te 64 kişi olacağını biliyorum zaten.

AYNEN dediğiniz gibi olucak hocam yeni nesiil konsollarda xbox one . ps4 te ,32vs32 olucak battlefield 4 EA böyle açıkladı

• xHuNTERTuRKx kullanıcısına yanıt
    xbox 360 ta kopya ,oyuna , yazılıma ,son fw ye son ,,,,,xbox 360 ORJİNAL OYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHuNTERTuRKx -- 20 Ekim 2013; 15:45:45 >
  • selam 3 gündür online oyuna giremiyorum uyuz oldum. ea server bağlantısını kaybettiğiniz için online eklentileri kullanamazsınız diye uyarı çıkıyor. Başka yaşayan var mıdır?
  • kilinc K kullanıcısına yanıt
    10 gün önce beta bitti, 29'unda oyun çıkıyor onda oynarsın artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.