Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reykjavik -- 26 Ekim 2013; 21:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ban olayı duyan var mı acaba hiç? beklemek gerekir mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

texture olan cd'yi yükledinizmi ?.. yüklenmese çok fark oluyormu acaba.. bu yüklü halimi ?..

Zaten ilk DVD'de yüklüyorsunuz.
    Single Mod için 2. DVD ile devam ediyorsunuz...
  • GECE batman,ac4 ve bf4'ü deneyeceğim, 20 gündür açmıyorum konsolu açasım da yok fakat bu üç oyun da oynanır arkadaş :D, ss çekmeye çalışacağım
  • Abiler konusu bulamadım buraya yazıyorum Batman'in bi önceki oyununu oynamadım Arkham Origins çok bağlantılı mı Arkham City ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Abiler konusu bulamadım buraya yazıyorum Batman'in bi önceki oyununu oynamadım Arkham Origins çok bağlantılı mı Arkham City ile?

Değil arkham asylum ve arkham city'nin öncesini konu alıyor.

Konu burda

http://forum.donanimhaber.com/m_73837809/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ekim 2013; 19:00:08 >
  • Multiplayer DVD'sini Xbox'ın HDD'sine kurarken hata alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

texture olan cd'yi yükledinizmi ?.. yüklenmese çok fark oluyormu acaba.. bu yüklü halimi ?..

Zaten ilk DVD'de yüklüyorsunuz.
    Single Mod için 2. DVD ile devam ediyorsunuz...

1. cdden yüklemeden 2.cd çalışmıyor o zaman.. ok..
  • hdd yuklu olduğu halde,oyunda ara sıra kaplamalar geç geliyor, bu sorunu yaşayan başkasıda varmı yoksa benim makinamı sapıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 26 Ekim 2013; 21:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süsse

hdd yuklu olduğu halde,oyunda ara sıra kaplamalar geç geliyor, bu sorunu yaşayan başkasıda varmı yoksa benim makinamı sapıttı.

Bende böyle bir sorun yok.
  • Üzülerek soylemeliyim ki hikaye boş çıktı yine çok umutluydum ama olmadı iste bf4 ile bf3 senaryo bakımından karsılastırısak bf3 daha iyi diyebiliriz
  • sadece ilk multi cd sini alsak multi oynayabilirmiyiz. hdd im yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

sadece ilk multi cd sini alsak multi oynayabilirmiyiz. hdd im yok çünkü

Sadece MP DVD'si ile MP oynayabilirsiniz ama ayrı ayrı nasıl almayı planlıyorsunuz.
    BF3'te bir disk MP+HD texture; diğeri ise SP'idi. Yanlış hatırlamıyorsam.
  • Sanırım serverlar açık benim listede oynayanlar var..
  • cıkıs tarihinden önce oynayanlar o zamana kadar live a bağlanmasın.
  • Aynısını GTA V için söylemiştim ama BF4 tekrar sazı eline almış Xbox 360'ın yapabildiği en iyi grafik budur sanırım.Shader kullanımı,kaplamalar,yıkılmalar X360'a fazla bile görünüyor.Tek sorun aşırı AA eksiği var o da artık bu grafiklerde X360'ın yapabileceği birşey değil.Next-gen versiyonunu kesin olarak almam lazım şu hali bile müthiş görünüyor oyunun.

Ayrıca senaryo önceki oyunlara göre daha iyi DICE biraz olsun toparlamış tek kişilik bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

cıkıs tarihinden önce oynayanlar o zamana kadar live a bağlanmasın.

Kimseyi banlayamazlar, zaten PS4'e yeteri kadar müşteri kaybettiler.

Xbox One'ın çıkmasına 20 gün kala kimse banlanmaz o yüzden.

Ayrıca grafikler leş, çamur gibi resmen. Gözüm bozuldu oynarken, bıraktım oynamayı. Yeni nesilde oynayacağım, oynanmayacak derecede kötü gözüküyor 360'ta.

Her yer tırtık tırık, her şey pürüzlü, göz bozuyor sadece.
  • Gözler bu kadar mı başka görür:) Her oyunda aynı muhabbet; biri grafiklere şahane derken, diğeri çöp diyor.

Grafik BF3 ile aynı olsun, bu haritalar için "bu nesilde" yeter de artar bile. Koridor FPS oynamıyoruz sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

sadece ilk multi cd sini alsak multi oynayabilirmiyiz. hdd im yok çünkü

Sadece MP DVD'si ile MP oynayabilirsiniz ama ayrı ayrı nasıl almayı planlıyorsunuz.
    BF3'te bir disk MP+HD texture; diğeri ise SP'idi. Yanlış hatırlamıyorsam.

fw li makina

• bluelabel kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük tost makinesinin verebileceği bir çözünürlük.

Ortada grafik yok ki, her şey tırtık, her cisim pürüzlü. Gölgeler pixel pixel, her cisim titriyor oyunda.

Temiz değil yani, mesela COD serisi daha kötü grafiklerle piyasaya çıkıyor hep fakat sabit 60 fps yapıyor, AA uyguluyor. Böylece temiz gözüküyor.

Battlefield eski konsollarda mide bulandırmaktan öteye gidemiyor çünkü oyun bulanık komple.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.