Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxcoder95

Üzülerek soylemeliyim ki hikaye boş çıktı yine çok umutluydum ama olmadı iste bf4 ile bf3 senaryo bakımından karsılastırısak bf3 daha iyi diyebiliriz

katılıyorum sana hikaye kısmı hem kısa hemde beş para etmez, Michael Bay filmi gibi heryer patlıyor ama konu yok, umarım Call of Duty Ghost konu olarak tatmin edecek duzeydedir...
  • dostum oyun 2k mı geliyo yoksa 4k olarakmı ?

2k 60fps mi ?
    4k 30fps mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

dostum oyun 2k mı geliyo yoksa 4k olarakmı ?

2k 60fps mi ?
    4k 30fps mi ?

PS4 4K 60 FPS

XBOX ONE 140P 30 FPS

• merhaba,

http://marketplace.xbox.com/tr-TR/Product/Battlefield-4/66acd000-77fe-1000-9115-d802454109ba?nosplash=1

adresinden bu oyunu ne zaman satın alabileceğiz. Fiyatı ne kadar olacak...

Premium alsak, bir de üstüne oyun alacağız değil mi?
  • Games on demand a oyun cıkısından 15 gun sonra gelir live a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi dalsam onlineye serverler açıkmı ps4 forumunda serverlerin açık olduğunu söylüyolar şimdi girsem ban yermiyim lütfen acil cevap ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Games on demand a oyun cıkısından 15 gun sonra gelir live a.

yapma yaw, daha once indirmenin yolu nedir? 15 gunde millet baya ilerler be.
  • Oyun Xbox360 da grafikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Sanki ps2 oynuyorum gibi. Hd packi yüklediğim halde grafikler nasıl bu kadar kötü olur anlayamıyorum. Bu oyunu ps4 de oynanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Oyun Xbox360 da grafikleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Sanki ps2 oynuyorum gibi. Hd packi yüklediğim halde grafikler nasıl bu kadar kötü olur anlayamıyorum. Bu oyunu ps4 de oynanır.

Olay grafikse asıl PC'de oynanır da, derdimiz o değil işte. Derdimiz 1600-1700 lira vermeden elimizdeki konsollarla oynamak. Yoksa herkes bilir 1600-1700 liraya PS4 ya da PC almayı.

Daha önce de söyledim, biz arkadaşlarla PS2 kalitesindeki betada bile çok eğlendik. HD Pack ile bizim için kıvama gelir iyice.
  • Frostbite 2 kesinlikle bu jenerasyonun motoru değil. Ps3 te de 360 da da çok kötü duruyor. harbiden ps2 gibi duruyor. grafikler konusunda iyi diyen kim varsa dinlemeyin. çok ciddiyim daha kötü olamaz galiba. Bf 3 zaten rezaletti. oynayamadım oyunu grafiklerinin çamurluğu yüzünden. Ama bad company 2 mükemmeldi bence. tam bu konsollara göreydi . Zaten özel bir uğraş olduğu belliydi 360 ve ps3 e. Sonra bf3 ile DICE resmen terketti konsolları. çok ciddiyim. pc ciler nasıl konsol port oyunlar oynuyorlar genelde. biz de harbi harbi pc port u oyun oynadık. al grafikleri lowest ayarlarına giydir gitsin işte. Çok kötü yahu. çıkarmasınlar daha iyi.
  • PS4 ve XO kıyaslama videosu yayınlandı PS4 de 900p XO da 720p olmuş oyun ama video da 900p nin farkını göremedim renkler eskiden PS3 ve X360 da olduğu gibi PS4 de daha soluk olmuş ben XO akar diyorum.

• Digital Foundry'nin karşılaştırması sağlıklı değil.IGN karşılaştırma videosuna göz atmanızı tavsiye ederim.
    Ayrıca
  • Pinky one da daha net duruyor cidden. Ama bu nesilde gönlüm ps4 den yana. Yani sadece battlefield 4 oynamayacağız sonuçta.

one 'ı ilk duyurduklarında yaptıkları kısıtlamalar , oyuncuya yönelik saçma sapan dayatmalar beni sinirlendirdi. Kararlarından geri dönmüş olsalar bile adamların ne mal oldukları, nasıl zihniyette oldukları ortaya çıktı. Bariz bir şekilde sizi yolmak istiyoruz dediler. Tepkiler büyük olunca da kararlarından vazgeçtiler. Ama bırakın vazgeçmelerini böyle düşünmüş olmaları bile insanı sinir ediyor yahu.

Sony nin elinde bu sefer cidden büyük kozlar var. sadece naughty dog'un bile neler yapacağını tahmin bile edemiyorum. Bence microsoft un yapması gereken şey bazı ünlü firmaları kendi safına exc çalışacak şekilde çekmek. o zaman yerler kaymağını. Mesela rockstar ı sadece xbox one a özel olarak gta 6 yı yapmaya ikna etseler piyasa toz duman olur. Aynı şekilde valve de öyle. half life 3 gibi bir isimi exc olarak one için çıkarsalar millet çocuğunu keser yemin ederim :D

• Müdür bu nesilde olduğu gibi iki konsolu da alacağım ama PS4'ü sadece ex oyunları oynarım multiplatform oyunlarda PS4 daha üstün olsa bile XO akar bizim yerimiz belli asla şaşmayız.

@kubillian
  • Çözünürlük farkını youtube videolarından değil özellikle 40 inch ve üstü tv'lerde oynarken hissedersiniz ki tv
    büyüdükçe çözünürlük sıkıntısı daha fazla göze batar hale gelir.Çözünürlük demek daha fazla detay daha az tırtık demek.
    Microsoft'un acilen ucuz fiyata kinect'siz bir paket çıkartması lazım. O zaman PS4'ün yanına bende bir tane xboxone alabilirim:)
  • http://www.ign.com/videos/2013/10/28/battlefield-4-xbox-oneps4-graphics-comparison

Bf4 ps4 1440x900
    Bf4 xbox one 1280x720

Karar sizin .

http://gifti.me/i/HB3XxoTt8M.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 29 Ekim 2013; 10:40:09 >
  • Eurogamer karşılaştırmış :

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

http://www.ign.com/videos/2013/10/28/battlefield-4-xbox-oneps4-graphics-comparison

Bf4 ps4 1440x900
    Bf4 xbox one 1280x720

Karar sizin .

http://gifti.me/i/HB3XxoTt8M.gif

Vinç kablosundaki detay farkı her şeyi açıklıyor bence yeterince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoe -- 29 Ekim 2013; 10:59:44 >

• Ne oldu laa?PS fanları?Hiçbirinizin sesi çıkmıyor?!
  • Xbox One versiyonunu shopto dan pre order yaptım az önce China DLC side içinde var takipli kargo dahil 177 TL tuttu beklemedeyiz artık.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.