Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720P böyle olacaksa varsın bütün oyunlar 720p çıksın XBOX ONE'da, ben razıyım arkadaş
  • sanki ps4 versiyonunda bir perde varmışta daha flu, daha puslu bir görüntü veriyormuş gibi. Bende yeni nesilde ne alıcam anlamadım. Gerçi bu şimdiki nesildede işlem gücü olarak ps3 daha iyiydi ama çoğu oyunda xbox360 daha güzel gözüküyordu.
  • Bf3'te hep 4/5 pingle oynuyordum, dün 6 saat bf4 multi oynadım serverların hepsi (Avrupa) 5/5 ping gösteriyordu. Acaba yoğunluk yoktu da ondan mı böyleydi yoksa serverlarda iyileştirmeler mi yapıldı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one sürümü iyi guzelde AA eksikliği ps4 e gore cok daha fazla.ps4 1080p de de oyun bulanık,

Sonuc olarak: xbox one da + olarak ; daha iyi kaplama ,daha canlı renkler var . - olarak AA cok fazla

Ps4 ise + olarak ;1080p cozunurlukte oldugu için AA daha iyi seviyede . - olarak renkler soluk ,kaplamalar bulanık .

Pc de ise tam bir şölen .

Dice ın aceleye getirdiği cok belli.

Şahsi fikrim olarak :xbox one versiyonu bana daha güzel geliyor .

Şu anda x360 alacagın ilerde de xbox one .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haritalar hoşuma gitti:

• Uluslararası basında herkes Ps4 versiyonun önde olduğunu söylüyor.
    Şu videoyu objektif bakış açısıyla izleyip yine de Xbox One versiyonu daha iyi diyebiliyorsanız, ben susuyorum...

http://n4g.com/news/1382646/battlefield-4-ps4-vs-xbox-one-video-comparison-ps4-looks-way-better
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Frostbite 2 kesinlikle bu jenerasyonun motoru değil. Ps3 te de 360 da da çok kötü duruyor. harbiden ps2 gibi duruyor. grafikler konusunda iyi diyen kim varsa dinlemeyin. çok ciddiyim daha kötü olamaz galiba. Bf 3 zaten rezaletti. oynayamadım oyunu grafiklerinin çamurluğu yüzünden. Ama bad company 2 mükemmeldi bence. tam bu konsollara göreydi . Zaten özel bir uğraş olduğu belliydi 360 ve ps3 e. Sonra bf3 ile DICE resmen terketti konsolları. çok ciddiyim. pc ciler nasıl konsol port oyunlar oynuyorlar genelde. biz de harbi harbi pc port u oyun oynadık. al grafikleri lowest ayarlarına giydir gitsin işte. Çok kötü yahu. çıkarmasınlar daha iyi.

Tam "eyvah herhalde 360'da grafikler berbat olacak" diyordum ki, "BF3 de rezaletti zaten" cümleni okuyunca çok rahatladım hocam, eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Frostbite 2 kesinlikle bu jenerasyonun motoru değil. Ps3 te de 360 da da çok kötü duruyor. harbiden ps2 gibi duruyor. grafikler konusunda iyi diyen kim varsa dinlemeyin. çok ciddiyim daha kötü olamaz galiba. Bf 3 zaten rezaletti. oynayamadım oyunu grafiklerinin çamurluğu yüzünden. Ama bad company 2 mükemmeldi bence. tam bu konsollara göreydi . Zaten özel bir uğraş olduğu belliydi 360 ve ps3 e. Sonra bf3 ile DICE resmen terketti konsolları. çok ciddiyim. pc ciler nasıl konsol port oyunlar oynuyorlar genelde. biz de harbi harbi pc port u oyun oynadık. al grafikleri lowest ayarlarına giydir gitsin işte. Çok kötü yahu. çıkarmasınlar daha iyi.

Benim gibi düşünen tek bir kişi bulabildim sonunda.
    Zamanında dedim bf3 grafiklerini nasıl beğeniyorsunuz diye dövmediği kalmamıştı buradakilerin.

Sen çok daha iyi örnek vermişsin hocam.
    Bad company oynayın ve sonra bu oyunu konsola takın görün.

Adamlar resmen pc ye yapmış konsolda çamur gibi.

• ya DICE ekibinin işi multide.
    onlar da mı sırf grafiğe abansalardı bazı firmalar gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Xbox one sürümü iyi guzelde AA eksikliği ps4 e gore cok daha fazla.ps4 1080p de de oyun bulanık,

Sonuc olarak: xbox one da + olarak ; daha iyi kaplama ,daha canlı renkler var . - olarak AA cok fazla

Ps4 ise + olarak ;1080p cozunurlukte oldugu için AA daha iyi seviyede . - olarak renkler soluk ,kaplamalar bulanık .

ps4 1080p mi pardon tanıyamadım

• Tek Gif haric digerlerinde ps4 daha iyi.
    Siz bulanikliga aldanmayin, onun sebebi ps4 un ara bir cozunurlukte olmasindan. Yani soyle bir sey. eger 60 FPS olmayacaksa 45 olmasi bazi durumlarda kotudur, sabit 30 daha iyidir gibi. Ara cozunurlukte olay scale etme yetenegine duzer cihaz da ki burda ps4 goruldugu uzere ya iyi scala edememis yada scala etme yetenegi xbox one ninki daha iyi. Ama diyorum 900p bir ara cozunurluktur 720 gibi kolay scala edilmez.

Tek gif dedigim yer malum su cimenin vs oldugu gif.
    Orda resmen partikuler sayisida az ps4 de. Yerde ki cakil vs cok kotu. Diger giflerde ise ps4 un ozellikle golgelendirmede cok daha iyi oldugu goruluyor.
    Su silah uzatan adam gif inde ise xbox da adamin kolunda ki desenler neredeyse yok ve bulutlar kayip. Yani ps4 un zayif oldugu gif in xbox one aleyhine bir gif/

Uzun lafin kisasi olay su.
    Bu nesil rezalet.
    Psone de ve ps2 zamaninda grafik konsolardan sorulurdu . Kendi birimleri vardi grafik argesi icin vs., Ancak su an pc lerinden, ekran kartcilardan aliyorlar (oylesi daha ucuz cunki arge masrafi direkt sifira iniyor) E haliyle de ilk oyunda bile pc nin cok ve cok altinda kaldilar.
    Kotu bir durum her iki konsol icinde.
    Keske diyorum ki cihazlar daha mi pahali olsaydi da daha guclu cihazlar gorseydik. Simdiden 900p nedir ALLLAH askina.
    Ilerde de grafik farki neden olmuyor demesinler diye yine grafiklere abanip fizigi, etkilesimi fps ve cozunurlugu en alt seviyeye cekiccekler. Yani bu nesil agiz tadi ile 1080p 60 fps de dolu dolu bir kac oyun zor goruruz gibime geliyor.

• daha hala ps4 daha iyi diyenler var
  • PC versiyonu mükemmel olmuş. Hele online modu yok mu enfes be !!

Bu oyun PC'de oynanır daha sonra üzerine sigara yakılır. Bu saatten sonra konsol versiyonunu düşünmem bile. Resmen oyunu ... ettiler konsolda.

(aklımda bulunan birkaç oyun için next-gen konsolları Aralık ayında alacağım - konsol düşmanı diyecekler iki kere düşünsün)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

PC versiyonu mükemmel olmuş. Hele online modu yok mu enfes be !!

Bu oyun PC'de oynanır daha sonra üzerine sigara yakılır. Bu saatten sonra konsol versiyonunu düşünmem bile. Resmen oyunu ... ettiler konsolda.

(aklımda bulunan birkaç oyun için next-gen konsolları Aralık ayında alacağım - konsol düşmanı diyecekler iki kere düşünsün)

hocam pcnin özellikleri nasıl?
    Meraktan soruyorum.
    Yoksa,PC'de oyun oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Xbox one sürümü iyi guzelde AA eksikliği ps4 e gore cok daha fazla.ps4 1080p de de oyun bulanık,

ps4 1080p mi pardon tanıyamadım

Pardon kaka öyle bir beynim yıkandıki 1080p muhabbetinden yanlıs yazmışım .

Şimdi sonuc ne oldu dünya ps4 versiyonunun iyi oldugunumu kabul etti?

• Tüm ayarlar ultra seviyesinde ve sıfır takılma ile oynuyorum dersem yeterince açıklayıcı olacağını düşünüyorum.
  • Pc den o malum bakü sahnesi ni ss atmanı rica ediyorum

• PC de asla oyun oynamam buda bana ters. Yok abi bir turlu basaramadigim seylerden biridir pc de oyun oynamak.
    Sadece uzuldugum sey benim tv buyuk, 55 inch, cok fazla belli oluyor cozunurluk farki. keske 1080p olsaydi artik konsolarda standart da yarik yarik oynamasaydik ekranda.
  • Videogamer ın inceleme videosuna baktım xbox one daha iyi bence .

• hocam şimdi türkiyeden oynamak için hangi tarih önemli 29 ekim mi 1 kasım mı anlamadım multi oynuycam ben
    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.