Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/300/c/3/rysetvspot_gif_by_raziel1992-d6s3owl.gif
    Bunu görmesem sana inanacaktım.100 katını yapmış Xbox One

@SLaYeR KiNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Evt beyler forum ölmüş benden başka XO versiyonunu alan yok mu?

Dostum merak etme bizler varız... Yurt dışından alacağım... Asrın konsoluna sadece günler kaldı...
  • değerli arkadaşlar makinayı nereden almayı düşünüyorsunuz????oyunları bile sipariş etmişsiniz bune hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

değerli arkadaşlar makinayı nereden almayı düşünüyorsunuz?

Germany.
  • Forumdan bir arkadaş paylaşmış...

PS4 version's advantages over the Xbox One version thus far

- Higher resolution (900p vs 720p)
    - Ambient Occlusion
    - Self Shadowing
    - Certain Motion Blur effects
    - Certain Depth of Field effects
    - More consistent frame rate
    - Better Anti Aliasing
    - More accurate IQ and colour palette (similar to the PC version)

Xbox One's advantages(?)

- Sharper (Due to aggressive sharpening, which does also result in a lot of edge halo'ing and added aliasing and shimmering)
    - Stronger contrast and saturation (Completely different to the PC/PS4 versions, the XO version has a higher contrast look with crushed blacks and blown whites)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Dostum merak etme bizler varız... Yurt dışından alacağım... Asrın konsoluna sadece günler kaldı...

Asrın

• quote:

quote:

senin inanman önemli değil ? sen kendi gözünle gördün mü ? görmedin öyle kulaktan duyma bilgilerle konuşmuyorum, kendi aldığım görüntüleri paylaşıyorum , öyle sitesine reklam alan taraflı site görüntüleri değil bunlar..

hehe xbox one 10 katını yapmıştır, o görüntüler gtx670 sli 'lı makinedan alındı, tr ye gelecek ilk parti xboxone ları toplasan toplam grafik işleme gücü anca eşitlenir.. kaldı ki onları da uç uca ekleyip anca köşe kapmaca oynarsın..

• Gold'u düşünüyorum tabi spotculardanda alabilirim.
  • Spot konsol akar. Teknoloji marketlerden fahiş fiyata alamam kusura bakmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

değerli arkadaşlar makinayı nereden almayı düşünüyorsunuz????oyunları bile sipariş etmişsiniz bune hız

Avusturya...
  • quote:

bende alıcam hocam xbox one geldiği gibi türkiyeye
  • Orijinalden alıntı: xHuNTERTuRKx

bende alıcam hocam xbox one geldiği gibi türkiyeye

BU ARADA ARKADAŞLAR BF4 DÜ ALMAK İSTİYEN ARKADAŞLAR ÇOK GÜVENİLİR Bİ SATICI VAR GİTTİGİDİYORDAN ALABİLİRLER ELİNDE BF4 MEVCUThttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-4-limited-edition-xbox-360-pal-stok-96907096

• quote:

quote:

asrın konsolu hahhaahaaaa
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Ghostsun_Konsol_Cozunurlukleri_Resmilesti-42722.htm

bu kaçıncı yediğiniz gol beeee

• BU KONSOL ALINMAZMI YAHU BEN GEARS OF WAR 3 HAYRANIYIM BENİ BİLEN BİLİR MULTİPLAYERDE XBOX ONE GELDİĞİ GİBİ ALICAM TÜRKİYEYE NEDE OLSA GOW SERİSİ ONDA DEVAM EDİCEK
  • Kardeşim SANANE? Sony'de hissen mi var? Xbox ya da microsoft'la ilgili kötü bir anın mı var? Kısaca derdin ne?
    Bak başlıkta ne yazıyor? Xbox one ana konu.
    PS4 versiyonu için git konusunda yazış, fikirlerini paylaş. Buraya gelip trollük yaparak eline ne geçiyor?
    Bu nesilde yediğiniz golleri hazmedemiyorsan senin meselen.
    Bak o çok kıymetli sony'niz hem online'ı paralı hale getirdi hem de zamanında çok ekmek yediğiniz psn kardeşliğinin ocağına incir ağacı dikti.
    Fanboyluğa devam et sen.
  • Hayatınızda hiç bu adam gibi oyun oynadınız mı? Adam oyun oynamıyor, resmen yaşıyor.

• Battlefield 4: Next Gen vs Xbox 360 Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ekim 2013; 14:41:33 >
  • bazı bolumlerde xbox 360 versiyonu oldukca guzel gozukuyor tabi genel itibariyle bir solukluk var. xbox one versiyonu ışıl ışıl

http://www.outsidexbox.com/articles/2013-10-30-battlefield-4-next-gen-vs-xbox-360-gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 31 Ekim 2013; 14:42:12 >

• kim oynuyor bunları. oyun cıktı mı ki
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.