Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuda oyunla ilgili hiçbirşey paylaşılmamış türk insanının hava atma yontemibenimki seninkini yener geyiği devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Pc den o malum bakü sahnesi ni ss atmanı rica ediyorum

PC'den SS atmak için oyuna giriş yapıyorum şimdi. Oynadığım bölümden SS atarım. Bakü falan şuan ters. Birkaç resim paylaşıcam. Bekleyin.
  • İşe bak o kadar screenshot aldım HDMI takılı değilmiş capture cihazına. Boşa gitti hepsi. Bağlayayım da tekrar almaya gidiyorum screenshot'ları.
  • O kadar grafik takıntısı olan PC de oynasın bir zahmet.
    İnsanlar, benim senin konsola verdiğimiz paranın iki üç katını sadece ekran kartına verip PC de oynuyor en yüksek ayarlar da oynayabilmek için.
    Acımasızca yorum yapmayalım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pc'de inanılmaz grafikler söz konusu keşke şu görüntünün onda biri xbox one da olabilse..

Kendi pc'imden Sweetfx'li Battlefield 4 ScreenShot'ları buyrun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 30 Ekim 2013; 1:04:29 >

• Birkaç screenshot'da benden gelsin.

• PS4 ve XO da hangisi daha iyi yorum yapmayacağım durum belli zaten ama adama sorarlar XO dan %40 daha güçlü olduğu söylenen konsol bu kadar mı fark atabiliyor ya da atamıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Ekim 2013; 23:16:38 >
  • konsol ile pc sistemini karşılaştıyorsunuz gerçekten tuhafsınız. toplayın bakalım 800 tl' lik pc.. konsoldaki grafiği alabiliyormusunuz? anca low'da oynarsınız. low ne belkide kaldırmaz. ultra low oynarsınız klasmanınız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 29 Ekim 2013; 23:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Bf3'te hep 4/5 pingle oynuyordum, dün 6 şimdilik oysaat bf4 multi oynadım serverların hepsi (Avrupa) 5/5 ping gösteriyordu. Acaba yoğunluk yoktu da ondan mı böyleydi yoksa serverlarda iyileştirmeler mi yapıldı acaba.

xbox 360 ta oyun daha çoğu yere gelmedi orjinali öyüzden oyuncu olmaması normal multi de, 1 hafta sonra tıka basa dolur,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHuNTERTuRKx -- 29 Ekim 2013; 23:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHuNTERTuRKx

quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Bf3'te hep 4/5 pingle oynuyordum, dün 6 şimdilik oysaat bf4 multi oynadım serverların hepsi (Avrupa) 5/5 ping gösteriyordu. Acaba yoğunluk yoktu da ondan mı böyleydi yoksa serverlarda iyileştirmeler mi yapıldı acaba.

xbox 360 ta oyun daha çoğu yere gelmedi orjinali öyüzden oyuncu olmaması normal multi de, 1 hafta sonra tıka basa dolur,,,

Aynen öle şuan sadece 250.000 oyuncu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Birkaç screenshot'da benden gelsin.

SS ler muazzam resim gibi adeta.PC farkı herzaman var ve olacaktırda.bu nesilde hep pc ile aynı eşdeğerde grafikler olur zannediyordum ama yine olmadı.PC donanımı herzaman önde oluyor.

• SS'ler güzel ama,frostbite engine,next gen için uygun bir grafik motoru değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

PS4 ve XO da hangisi daha iyi yorum yapmayacağım durum belli zaten ama adama sorarlar XO dan %40 daha güçlü olduğu söylenen konsol bu kadar mı fark atabiliyor ya da atamıyor diye.

Ayrıca Bf4'ün Xbox One versiyonundan alınan görüntüler daha oyunun tamamlanmamış hali. Mesela Ambient Occlusion denilen bir ışıklandırma tekniği daha kullanılmamış bu karşılaştırma resimlerinde. Oyun çıktığında resimdekilerden daha iyi ışıklandırma ve ona bağlı olarak derinlik olacak Xbox One'da.

https://twitter.com/repi/status/395138203075633152

• Ahey ahey

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ahey ahey

• Oyun çok kasıyor arkadaşlar.LG 32 LA660 S tvde ve xbox 1080 p modundayken oynuyorum neredeyse oynanmayacak kadar kasma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Oyun çok kasıyor arkadaşlar.LG 32 LA660 S tvde ve xbox 1080 p modundayken oynuyorum neredeyse oynanmayacak kadar kasma var.

Bende 32" LG'de 1080p modunda oynuyorum sadece kapalı mekanlarda ağır çatışmalarda kasılma oluyor
  • Sanırım LG TV den kaynaklanıyor kasılma sorunu.Ayrıca sizebirşey sorayım bu arada.Hareketli görüntülerde mesela maç yayınlarında görüntüde titreme oluyormu sizde?
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu da mi Gol degil Sony

yine Multiplatform oyunlarda XBOX daha iyi
  • Evt beyler forum ölmüş benden başka XO versiyonunu alan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.