Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

10 gün önce beta bitti, 29'unda oyun çıkıyor onda oynarsın artık

Bunun anlamı demo bir işe yaramıyor mu demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilinc K kullanıcısına yanıt
    Demo değil beta, evet sil gitsin.
  • Kimler oyunu x360 a alacak arkadaslar.grafik olarak sanırım frostbite 2 ile gelicek.yeni konsollara frostbite 3 olucak.o yuzden grafik anlamında 3.oyunla aynı olacak.ki grafikleri iiyidi 3.oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Kimler oyunu x360 a alacak arkadaslar.grafik olarak sanırım frostbite 2 ile gelicek.yeni konsollara frostbite 3 olucak.o yuzden grafik anlamında 3.oyunla aynı olacak.ki grafikleri iiyidi 3.oyunun.

Biz arkadaşlarla alacağız hocam. Grafik namına birşey olmayan betada bile çok eğlendik. Bu yüzden grafiğe takılmıyoruz:) Zaten dediğin gibi 3. oyunla aynı olsun fazla fazla yeter. Bu nesilde o harita ve oynanışa daha iyi bir grafik olamaz zaten bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Demo değil beta, evet sil gitsin.

Tuh, iyiydi

• İzleyebileceğimiz bir yer var mı?
  • Deneyen varmı oyunu ?
  • xbox one da oynamak lazim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

xbox one da oynamak lazim oyunu

özel mesaj attım bi bakıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

xbox one da oynamak lazim oyunu

Veya sağlam bir PC'de.

Saygılar.
  • Bu sonbahar oyun dönemide çok tuhaf.Önce yazın sonunda başlayan bir yokluk çekiyorsun(GTA V sağolsun biraz daha iyiydi bu sene) sonra sonbahar bombaları bir başlıyor hangisini oynayacağını sapıtıyorsun kimisi yarım kalıyor.BF4,ACIV,Batman aynı anda geldi.

Bu arada 4 gün var oyunun çıkışına önce single'a bir bakar sonra multiye geçerim.Bakalım Xbox 360'da neler yapabilirmişler.
  • Ya aslında GTA V,X1 ile PS4'e gelmeyebilir.Yani,aslına bakarsanız öyle bir ihtimalin olma olasılığı çok düşük gibi.
    Mesut Çevik reyiz de gelecek diyor ama.Satışlardan dolayı gelmeme olasılığını daha çok görüyorum ben.
    Ama PC'ye gelecektir o ayrı,GTA çünkü bu.
  • Yanliz bu son 3 oyundan sonra subata kadar (castlevania los 2) duzgun oyun yok diyebilirim, nerdeyse cikacak oyunlarin hepsi sadece one a cikiyor..sanirim bu nesil 360 icin dusundugumuzden cabuk bitecek..

• 360 için uzasa nolacak ki zaten?
    cross gen oyunların hepsi,bariz X1'da oyna beni diyor.
    Her açıdan.

(bence)
  • Oyuna updateler yüzünden başlayamadım.
    Önce 6MB'lık bir update istedi. Sonra ilk diskte install yapabileceği harddiski seçerek oyunu install etti.
    Şimdide 120MB'lık "Multiplayer Update 1" isimli bir update var dedi ve bu update iniyor...
  • Elimden geldiğince oyun içi resimleri çekmeye çalıştım.
    Oyun açıkçası bir önceki oyun ile grafik kalitesi anlamında aynı, belkide bana öyle geldi. Ancak oynanış gerçekten müthiş. Atmosfer çok başarılı. Özellikle Z5500 ile odanın içerisinde resmen savaş ortamında oyun oynadım, sesler çok gerçekçi. Silah ile ateş ettiğinizde o hissiyatı size fazlasıyla yaşatıyor.
    Ben oyundan çok keyif aldım ve bu seriyi çok özlemişim.Bu oyunun ayrı bir yeri var bende.
    XBOX One'da bu oyunu düşünemiyorum bile

• Herkes COD''a laf atiyor ama

BATTLEFIELD 3 ve 4 arasinda nerdeyse hic fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Herkes COD''a laf atiyor ama

• texture olan cd'yi yükledinizmi ?.. yüklenmese çok fark oluyormu acaba.. bu yüklü halimi ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Herkes COD''a laf atiyor ama

Arkadaş galiba 1950 yılından gelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.