Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok fırsatım olmadı oynamaya. 10 günlük. :) Ama kullanım kolaylığı bakımından yorumda bulunursam gayet kullanıcı dostu, live ı söylemiyorum bile :)
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    naval strike aslında iyi eğer kötü bir takımın yoksa :D eğer takımın kötüyse hiç zevki çıkmıyor bir bakmıssın gemini patlatıvermişler :D sniperda eğer adam kosuyorsa mesafeye göre biraz önüne sıkmak lazım mermi bazen yavaş kalabiliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArmy32

naval strike aslında iyi eğer kötü bir takımın yoksa :D eğer takımın kötüyse hiç zevki çıkmıyor bir bakmıssın gemini patlatıvermişler :D sniperda eğer adam kosuyorsa mesafeye göre biraz önüne sıkmak lazım mermi bazen yavaş kalabiliyor :D

zaten kötü harita yok hepsine uğraşılmış çok güzel atmosferlerde ben sevmedim çünkü ne zaman naval strike girsem çok az oyuncu oluyo o koca haritalarda. dün 7 vs 10 kişi oynadık mesela in cin top oynuyodu .
    sniper dediğin gibi o ayarlamaları az çok öğrendim. misal çok uzaktaysa adam biraz yukarı sıkmak lazım ama silaha göre de değişiyo. uzun menzilli bi sniperda fazla yukarı atmamak lazım. güzel yapmışlar aslında. sadece sabit duran adamın içinden geçiyo abi resmen mermi görüyorum. bağlantıdan diycem kötü görünmüyo.

• hay ben bu oyunun bi multiplayer oyun oynadım bütün save dosyaları gitti sıfırdan tekrar başlamak zorunda kaldım oyunu bitirmeden multi yapmayın sorun düzelmemiş devam ediyor siliyor her şeyi.
  • Gamepad'de oynamak zor olmuyor mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Gamepad'de oynamak zor olmuyor mu yav
    quote:

Orijinalden alinti: deadmau5.

Gamepad'de oynamak zor olmuyor mu yav

herkes padci oldu?u için sykynty yok arada mouse ile oynayanda vardyr illaki. Aly?ynca gayet güzel oynanyyor ayryca. ?ahsen zevk olarak mousedan keyifli pad kullanmasy
  • Arkadaşlar neden bu serverlar boş? Bi heyecanla gold aldım hemen multiplayer'e girdim sinek avlıyor serverlar. Bir bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Ben de EA Access ile katildim yeni nesilde BF4'e arkadaslar, PC'deki gibi degil tabii meret, levellarim gidince uzulmedim degil. Oynayan arkadaslar ekleyebilir: TheOutlawTorn39

Tolgaokul34
  • Neresi boş hocam cayır cayır oynuyor millet, filtrelerinizle oynayın
  • bende ne zaman girsem full dolu oluyo. 22.00 civarı giriryorum genelde 2 ye kadar felan hiç boş olmuyo. yalnız fazla türk yok sanırım hiç denk gelmiyor.
  • şu maçlardan önce takımları dengeleme işini hangi gerizekalı yaptıysa.bi takım full iyi diğeri full kek arkadaş.bende paso keklerin olduğu takıma düşüyorum nası bi şans varsa. 0-700, 0-500 felan bitiyo maçlar. ben 30 kill yapmışım takımdakiler 10, 8, 5 felan diye gidiyo. adamlar on tane tank helikopterle geliyo bizim takımda bi tane araç yok. 4 kişi geliyo ikisini indiriyorum yanımdaki salaklar birini vurmaktan aciz ölüyorum. adamı sinir hastası yapar bu oyun. iyi oynayan arkadaşlar varsa benide alsınlar beraber oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 25 Ocak 2015; 3:51:38 >
    Bu duruma bende anlam veremiyorum. Takım'larda denge hiç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende dün gece biraz oynadım paso sıfır çekiyoruz adamlarda maşallah hava kuvvetleri full her helicopter kafanı çıkarttınmı indiriyolar ne zor oyun be kardeşim vuruyosun düşmüyoda 2 tane zor indirdim
  • Arkadaslar bir ara toplanip bari bfye girelim ne dersiniz? Herkes takimin gucsuzluginden bahsediyor hep beraber guclu oluruz ve konusarak oynariz.

• Beyler x360 da kaç kili multiai 32 mi 60p destekliyor mu

• arada efsane killer alıyorum ama kaydetmiyor oyun.keşke replay modu olsa.
    dün 4-5 saniye içinde 6 kişiyi öldürdüm lmg ile mermi sıkıntısı yok yani . o anda maçda bitti. yüzleri bana dönükdü .Allahtan hepsi birbirine yakındı seri şekilde taradım hepsini
    adamın biride mislille ben dahil 6 7 kişiyi öldürdü tek atışta. çatıdaydık.
    tuhaf şeyler oluyo bazen sebebsizce ölüyorum. dün koşarken birden bire öldüm. kendi kendimi öldürdüm görünüyo ekranda
    geçende gece kondu gibi bi evin tavanından küçük parça düştü kafama öldüm
    conquest mod oynayanlar ve biraz iyi olan arkadaşlar gamertag yazsın ben eklerim gidince eve.

Bide şöyle bişey var. rakip mapin dışına çıkmış. Sen o bölgeye girdiğinde mapin dışına çıktın deyip geri sayıyor. Ama adamlar dışarda o nasıl oluyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 26 Ocak 2015; 16:01:48 >

Xbox recod that diyerek son 30 saniyeyi record edebilirsiniz. Veya game dvr kismina girerek en fazla son 5dk yi kaydedebilirsiniz.
    Dusmanin spawn bolgesine gittiysen onlarin gezebildigi yerlerde sen gezemiyorsun spawn kill olmasin diye.

• "DimitrKaramazov" benim gamertag beyler. İyi oynayamam ama Türk turnuvası yaparsanız gelirim. :)
  • Bende indirimden storedan aldım az önce.. ilk defa battlefield oynayacağım.. call of duty nin bütün serilerini oynamışlığım var bakalım bu nasıl.. oyuncu adım : zoltan983
  • Grafikler çok kötü :(
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.