Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: Tylergang

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar. Oyunu xbox one için 2. el alırsam online oynama şansım var mıdır. Cevaplarsanız sevinirim

oynarsın

Teşekkürler

sana tavsiyem bf4 alcaksan ea acces üyelik al hem 5-6 oyunun olur hemde aynı paraya gelir aşağı yukarı

Playstation kullanıcısıyım normalde. Şimdi Live üyeliğe 100t vermek öyle koydu ki. Ea acces le hangi oyunlar gelir?

linkte altta The Vault yazan oyunlar

http://www.ea.com/eaaccess/

Yazılanlara göre oyunar demo tarzıymış. Ayda 12 tl için denemeye değer. Ps ve pc ciler baya kızmış bu olaya tabi çamur atanlar da dolu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar. Oyunu xbox one için 2. el alırsam online oynama şansım var mıdır. Cevaplarsanız sevinirim

oynarsın

Teşekkürler

sana tavsiyem bf4 alcaksan ea acces üyelik al hem 5-6 oyunun olur hemde aynı paraya gelir aşağı yukarı

Playstation kullanıcısıyım normalde. Şimdi Live üyeliğe 100t vermek öyle koydu ki. Ea acces le hangi oyunlar gelir?

Yazılanlara göre oyunar demo tarzıymış. Ayda 12 tl için denemeye değer. Ps ve pc ciler baya kızmış bu olaya tabi çamur atanlar da dolu

sen yanlış yeri okudun sanırım altta vault olanlar tam sürüm. en alta bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oynarsın

Teşekkürler

Demo falan değil, hepsi tam sürüm.

• Ps ve pc ciler kızmış mı

Adamlar sony ye bile kızdılar her yerde,bu servis neden ps4'dr yok diye.

Xbox ağzıyla kuş tutsa bizin forumun ps tayfası "hater" lıktan vazgeçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalancının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 30 Aralık 2014; 16:26:41 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 30 Aralık 2014; 17:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Ps ve pc ciler kızmış mı

Adamlar sony ye bile kızdılar her yerde,bu servis neden ps4'dr yok diye.

Xbox ağzıyla kuş tutsa bizin forumun ps tayfası "hater" lıktan vazgeçmez.

Bizim insanımız sahip olmadığı şeye çamur atmaktan haz duyuyor
  • Bende ea acsses var arkadaslar oynlar tam surum uyelik boyunca sinirsiz . internet olmazssa oynayamiyorsunuz tek sikinti bu simdilik

• Arkadaşlar ea access mi yoksa bf4 premium edition mı alayım? Kararsız kaldım.
  • Ea access ile edindim Gt:HavenBlack ekleyin arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Arkadaşlar ea access mi yoksa bf4 premium edition mı alayım? Kararsız kaldım.

premium al yoksa 3 4 haritada oynar durursun. süper haritalar var. adamlar yapmış köpekbalığına kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 4 Ocak 2015; 20:57:55 >
  • oyun müthiş yav alışmaya başladım. ilk başladığımda conquestte 10-15 , 10-20 felanken şimdi 30-17, 20-10 felan yapıyorum.dün son maçta 36-16 yaptım iyce alışayım 50+ kill e çıkmayı hedefliyorum. yalnız sniper oynamak çok zor yada bana öyle geliyor. kafaya atış yapsan bile çok ıskalıyor. en sinir olduğum bir yerde deploy olurken arkandan direk adamın seni öldürmesi. Bide ölünce enerji atıyolar diriliyosun . orda can gidiyormu onu merak ediyorum sağolsun dün bi maçta 3-4 kere dirilttiler.

biraz silah, ekipman tavsiyesi yapın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 7 Ocak 2015; 9:58:22 >

• İlk kez oynadığım için mi bilmiyorum vuruş hissiyatı çok kötü geldi hardcore modunda. BF3te de hardcore oynamışlığım var oysa.
  • Collectibleları toplıyım ach açıyım diye campaign kısmına giriyim dedim. Campaign saveimi resetlemiş Hiç campaign oynanmamış assagnmentlar hiç açılmamış vazitte duruyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Ocak 2015; 16:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Collectibleları toplıyım ach açıyım diye campaign kısmına giriyim dedim. Campaign saveimi resetlemiş Hiç campaign oynanmamış assagnmentlar hiç açılmamış vazitte duruyor şuan.

Bu sorun oyunu ilk aldığım zamanlarda vardı geçen 1 yıl sürede hala düzeltmemiş rezil herifler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

İlk kez oynadığım için mi bilmiyorum vuruş hissiyatı çok kötü geldi hardcore modunda. BF3te de hardcore oynamışlığım var oysa.

ilk kez oynadığın içindir.bende coddan sonra öyle düşünmüştüm. Ama bence gayet iyi. 200 metre ötedeki adamı vurunca haliyle ses gelmiyor. yakınlaştıkca artıyor.. bende yeniyim oyunda ama süper zevkli bi oyun bana göre.
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Seni canlandırkların da canın gitmez, takımdan da ticket düşmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 dlc leri aralik 2015'e kadar devam edicekmis resmiyet kazandi.2016 da bf5 gelicek zaten,adamlar o zamani doldurmak icin yapmis bence,hardline i baska firma gelistiriyo cunku..

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Seni canlandırkların da canın gitmez, takımdan da ticket düşmez.

eyvallah . yav bazı bölümler adamı kanser ediyor. dün second assault mapleri sanırım. lan arkadaş tank ,helikopter, uçak gırla ,bide salak bi takıma düştük ölüp duruyorum kafayı yiyecektim şu araçlara bi sınır felan gelse. hiç araçsız modda varmış ama oda sıkıcı olur. ara sıra bende biniyorum helikopter yada tanka felan ama anında patlatıyo adamlar. o değilde bu oyunda en önemli şey takım dengeleri takım güçsüzse sende keklik durumuna düşüyon . 0-700 skor olurmu arkadaş

bide arada rambo vari oynuyorum bi kaç saniyede 6 7 kişiyi aldığım oluyo arasıra. bunları klip olarak kaydetmek istiyorum ama kendisi otomatik alıyo klipleri. bi çözümü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 9 Ocak 2015; 12:06:03 >

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    Manuel kaydetmek için cihaza Kinect takılı ise '' Xbox record that '' sesli komutu ile kaydedebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.