Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemeyle renk paleti değişmiş çok daha güzel geldi bana.
  • Premium 30$'a düşmüşken yapıştırdım. Tüm DLC'lerin içinde olması çok iyi. İçeriği tam olarak;

Battlefield 4
    Final Stand
    Naval Strike
    Dragon's Teeth
    Second Assault
    China Rising
    Support Kit
    Assault Kit
    Recon Kit
    Premium Membership

Hepsi 30$ = 69 TL gibi bir fiyat yapıyor. Kardeşiniz varsa kişi başı 35 TL'ye bu oyun ve içeriği bedava resmen...
  • Gece modu gelecekmiş,dice test ediyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Premium 30$'a düşmüşken yapıştırdım. Tüm DLC'lerin içinde olması çok iyi. İçeriği tam olarak;

Battlefield 4
    Final Stand
    Naval Strike
    Dragon's Teeth
    Second Assault
    China Rising
    Support Kit
    Assault Kit
    Recon Kit
    Premium Membership

Hepsi 30$ = 69 TL gibi bir fiyat yapıyor. Kardeşiniz varsa kişi başı 35 TL'ye bu oyun ve içeriği bedava resmen...

Sadece Recon kit var sanırım diğer kitler yok ama yine de çok iyi bir fiyat..

Normalde gece haritalarını fazla sevmem ama Hangar atmosfer olarak çok iyi olmuş.Aynı şekilde Final Stand'in diğer haritaları da hem atmosfer hem de denge olarak çok güzel olmuş..64 kişi olmasına rağmen hiç karambol hissetmiyorsunuz..

• gece haritası süper olmuş şu karlı dağlı olan adını unuttum ama manyaktı
  • Arkadaslar guzel bir grup kursak bf4 atsak hep beraber eglenceli olur

• Bilen arkadaşlara sorularım olacak. Oyunda yeniyim. Ayrıca bana güzel bi assault class tavsiye eder misiniz. range i ve accurtysi iyi damage i yüksek

1. Oyunun tanksız helikoptersiz modu varmı. tanklardan vurulmaktan gına geldi. Saklansam hatta arkasında olsam bile en kuytu köşe yerden görüyor.
    2. Tank Yada helikopter patlatmanın en kolay yolu ne. Bazuka var ama ben nerden seçicem bulamadım. Secondary olarak kullanabiliyormuyuz.
    3. Oyunda perk sistemi varmı. Göremedim. Özellikle şu kafanın üstünde çıkan yerini belli eden oku yok etmenin yolu varmı. Adamlar 1km öteden görüp tankla yada sniper ile vuruyor.
    4. Bende LMG var adamda machine gun. aynı anda birbirimizi vurmamıza rağmen 500 metreden adam beni alıyo.
    5. Bazı silahlar değer değmez öldürüyor yakın mesafede. Sniper değil. Damage i arttıran eklenti varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArmy32

Arkadaslar guzel bir grup kursak bf4 atsak hep beraber eglenceli olur

Genelde hep BF4 oynarım. Arkadaş grubuyla oynamak güzel oluyor. Sürekli oynayanlarla bir ekip kurulabilir. Ben 22:00 ile 02:00 saatleri arası genelde online oluyorum. Saatleri uyan arkadaşlarla oynayabiliriz. GT: Turk Shadow ekleyebilirsin.
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Evet ama kimse girmiyor millete mesaj atiyorum oynayalim diye geri donen bile olmuyor. Ekledim seni de giris saatlerimiz uymuyor hafta sonu birseyler yapabiliriz belki.

• TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman denk gelirsek oynarız.
  • xbox bölümü ölmüş ps4 bölümüne yazayım bari
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    boşuna yazma orasıda ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

boşuna yazma orasıda ölü

ora daha kaynak gibi burda 2-3 kişi var genelde
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    evett o konuda ok illa aksam gricek bi grup buluosunda ama psn çalışmıyorki 2 gün oldu halen kapalı bi türlü güvenli bi sistem yapamadılar
  • BF4 serverları ölmüş resmen.

http://bf4stats.com/
  • Xbox one almayı düşünüyorum. Aktif olarak bf4 oynuyorum. Ps4 3mbit internetle lag sorunu yaşıyorum.server bro. Gösteren Ping göstergesini hiç full göremedim neredeyse. Altyapının iyi olduğunu düşünerekten soruyorum 3mbit ile lag sorunu yaşar mıyım?

• Xdian X kullanıcısına yanıt
    3MB sana her türlü yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

Bilen arkadaşlara sorularım olacak. Oyunda yeniyim. Ayrıca bana güzel bi assault class tavsiye eder misiniz. range i ve accurtysi iyi damage i yüksek

1. Oyunun tanksız helikoptersiz modu varmı. tanklardan vurulmaktan gına geldi. Saklansam hatta arkasında olsam bile en kuytu köşe yerden görüyor.
    2. Tank Yada helikopter patlatmanın en kolay yolu ne. Bazuka var ama ben nerden seçicem bulamadım. Secondary olarak kullanabiliyormuyuz.
    3. Oyunda perk sistemi varmı. Göremedim. Özellikle şu kafanın üstünde çıkan yerini belli eden oku yok etmenin yolu varmı. Adamlar 1km öteden görüp tankla yada sniper ile vuruyor.
    4. Bende LMG var adamda machine gun. aynı anda birbirimizi vurmamıza rağmen 500 metreden adam beni alıyo.
    5. Bazı silahlar değer değmez öldürüyor yakın mesafede. Sniper değil. Damage i arttıran eklenti varmı.

yav Allah rızası için bi cevap yazın gençler oyunda yeniyim devamlı ölmek sinirimi bozuyor taktik alacağım kimse yokmu

• JNG-90 Türk yapımıymış yeni öğrendim..
  • quote:

quote:

Bilen arkadaşlara sorularım olacak. Oyunda yeniyim. Ayrıca bana güzel bi assault class tavsiye eder misiniz. range i ve accurtysi iyi damage i yüksek

yav Allah rızası için bi cevap yazın gençler oyunda yeniyim devamlı ölmek sinirimi bozuyor taktik alacağım kimse yokmu

range i ve accuracy si iyi damage i yuksek ten sonrasini okumadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.