Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 (DH ANA KONU) XBOX ONE >>> 60 FPS 64 PLAYER ! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
6
Favori
25.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Bilen arkadaşlara sorularım olacak. Oyunda yeniyim. Ayrıca bana güzel bi assault class tavsiye eder misiniz. range i ve accurtysi iyi damage i yüksek

1. Oyunun tanksız helikoptersiz modu varmı. tanklardan vurulmaktan gına geldi. Saklansam hatta arkasında olsam bile en kuytu köşe yerden görüyor.
    2. Tank Yada helikopter patlatmanın en kolay yolu ne. Bazuka var ama ben nerden seçicem bulamadım. Secondary olarak kullanabiliyormuyuz.
    3. Oyunda perk sistemi varmı. Göremedim. Özellikle şu kafanın üstünde çıkan yerini belli eden oku yok etmenin yolu varmı. Adamlar 1km öteden görüp tankla yada sniper ile vuruyor.
    4. Bende LMG var adamda machine gun. aynı anda birbirimizi vurmamıza rağmen 500 metreden adam beni alıyo.
    5. Bazı silahlar değer değmez öldürüyor yakın mesafede. Sniper değil. Damage i arttıran eklenti varmı.

yav Allah rızası için bi cevap yazın gençler oyunda yeniyim devamlı ölmek sinirimi bozuyor taktik alacağım kimse yokmu

range i ve accuracy si iyi damage i yuksek ten sonrasini okumadim

niye abi

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlar için assault sınıfında AK 12 - M416 - ACE 23 ideal silahlardır, bu silahlara eklenti olarak muzzle break ve angled grip takabilirsin.
    İleri seviye için SCAR-H öneririm, diğer silahlara göre stability düşük fakat damage i en yüksek olan silahlardan 1 tanesidir, uzak mesafede tap fire ile ölümcül oluyor.

1. TDM ya da Domination modları araçsızdır.

2. Support ve Recon sınıflarında C4 ile, Engineer sınıfında ise SMAW-RPG vs gibi roketatarlar ya da mayın döşeyebilirsin. Support ve recon sınıfları haricinde patlayıcı olarak secondary kullanamazsın.

3. Perk yerine Field Upgrade denilen olay var, yanlış bilmiyorsam puan topladıkça üzerindeki upgrade ler artıyor, eğer bulunduğun takımda ki herkes ölürse sıfırlanıyor. Kafanın üzerinde çıkan ok spotlandığını gösterir, spot un erken bitmesini istiyorsan recon sınıfında '' shadow '' field upgrade kullanabilirsin, spot süresini 2 saniye düşürür.

4. 500m gibi bir mesafeden sniper harici ancak tap fire ( bas çek ) yaparak alabilirsin. Anlayacağın yakın mesafede kökle, orta ve uzak mesafede bas çek yaparsan accuracy çok düşmemiş olur.

5. Yüksek rpm silahlar yakın mesafeden affetmez, örneğin MTAR, FAMAS gibi. Damage i artıran eklenti yok.

• quote:

quote:

Bilen arkadaşlara sorularım olacak. Oyunda yeniyim. Ayrıca bana güzel bi assault class tavsiye eder misiniz. range i ve accurtysi iyi damage i yüksek

1. Oyunun tanksız helikoptersiz modu varmı. tanklardan vurulmaktan gına geldi. Saklansam hatta arkasında olsam bile en kuytu köşe yerden görüyor.
    2. Tank Yada helikopter patlatmanın en kolay yolu ne. Bazuka var ama ben nerden seçicem bulamadım. Secondary olarak kullanabiliyormuyuz.
    3. Oyunda perk sistemi varmı. Göremedim. Özellikle şu kafanın üstünde çıkan yerini belli eden oku yok etmenin yolu varmı. Adamlar 1km öteden görüp tankla yada sniper ile vuruyor.
    4. Bende LMG var adamda machine gun. aynı anda birbirimizi vurmamıza rağmen 500 metreden adam beni alıyo.
    5. Bazı silahlar değer değmez öldürüyor yakın mesafede. Sniper değil. Damage i arttıran eklenti varmı.

yav Allah rızası için bi cevap yazın gençler oyunda yeniyim devamlı ölmek sinirimi bozuyor taktik alacağım kimse yokmu

Fikirlerimi soyleyim:

1- Team deathmatch ya da domination tarzi modlarda tank, heli vs yok. Buralarda takilabilirsin.
    2-Tank patlatmanin en kolay yolu C4. Bunun icin de tankin dibine girip C4 lemen gerekiyor.(C4 recon sinifinda var sanirim) Uzaktan vurmak icin de RPG tarzi bazuka lar var onlarla vurabilirsin ancak en az 3-4 kez vurman gerek tam olarak tanki indirmek icin. Helikopter indirmek icin de IGLA tarzi hedef kilitleyici roket kulanabilirsin. Ya da iyi bir RPG ci isen tek atista heli yi indirebilirsin. Bu roket ve bazukalari engineer sinifi gadget lerda secebilirsin
    3-Level arttikca her sinifta silah secilen yerde alt kisimda perkler aciliyor. Ordan secebilirsin.
    4-LMG tarzi agir makinalilar cok teper o yuzden nisan almada sorun yasayabilirsin. Uzak mesafede Sniper ya da Assault ta SAR tarzi silahlari tavsiye ederim.
    5-Silah secerken altta silahin ozelliklerine dikkat etmek gerek. Damage i yuksek olan SCAR-H gibi silahlar daha etkili ancak kimi fazla teper kiminin sarjoru azdir, kimi de otomatik degildir vs. Yani kisaca deneye deneye en uygun silahlari bulmak gerek.
    Ben Assault ta SCAR-H ve medic kit, Engineer da AK-5C, RPG, Mine, Recon da SRR61, Desert Eagle, C4, Radio Becon kullaniyorum.

Not: Tank, jet, helicopter leri kullanip adam vurmak piyade oynamaktan cok daha zordur ancak sabir ister, bir alistin mi artik sefil piyade dolasmak bile istemeyeceksin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeniAdem -- 29 Aralık 2014; 12:10:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoW GOREFIEND

Yeni başlayanlar için assault sınıfında AK 12 - M416 - ACE 23 ideal silahlardır, bu silahlara eklenti olarak muzzle break ve angled grip takabilirsin.
    İleri seviye için SCAR-H öneririm, diğer silahlara göre stability düşük fakat damage i en yüksek olan silahlardan 1 tanesidir, uzak mesafede tap fire ile ölümcül oluyor.

1. TDM ya da Domination modları araçsızdır.

2. Support ve Recon sınıflarında C4 ile, Engineer sınıfında ise SMAW-RPG vs gibi roketatarlar ya da mayın döşeyebilirsin. Support ve recon sınıfları haricinde patlayıcı olarak secondary kullanamazsın.

3. Perk yerine Field Upgrade denilen olay var, yanlış bilmiyorsam puan topladıkça üzerindeki upgrade ler artıyor, eğer bulunduğun takımda ki herkes ölürse sıfırlanıyor. Kafanın üzerinde çıkan ok spotlandığını gösterir, spot un erken bitmesini istiyorsan recon sınıfında '' shadow '' field upgrade kullanabilirsin, spot süresini 2 saniye düşürür.

4. 500m gibi bir mesafeden sniper harici ancak tap fire ( bas çek ) yaparak alabilirsin. Anlayacağın yakın mesafede kökle, orta ve uzak mesafede bas çek yaparsan accuracy çok düşmemiş olur.

5. Yüksek rpm silahlar yakın mesafeden affetmez, örneğin MTAR, FAMAS gibi. Damage i artıran eklenti yok.

eyvallah dostum akşam şu silahlara bir daha bakayım. bazen adamı tarıyorum fakat ölmüyor. yada öldürmek için baya taramam gerekiyor. adam 2 sıkıyo ölüyorum. silahına bakıyorum genelde scar-h oluyor. ben lsat kullanıyorum uzak mesafede bazen 3-4 kişiyi alıyorum bir anda. bazende sık sık ölmüyo çok ölsemde oyundan zevk alıyorum. ortalama 20-15 k-d ile oynuyorum şimdilik.yani öldüğümden çok öldürüyorum. ama yeri geliyo 10-20 yaptığım maçlarda oluyo özellikle büyük haritalarda araç tank helikopter kullanılan yerlerde çok ölüyorum. tanklara uyuzum en çok. tankı gördüğümde tank benden korksun istiyorum. level 16 dayım.

sniperla hareketli adamı vurmak çok zor. ama takır takır vuranlarda var. çözemedim daha. normal silah kullanırken dediğin gibi uzak mesafede zaten yavaş yavaş sıkıyorum ama mesafe ayarlarını hala çözemedim. fps oyunlara uzak değilim cod çok oynadım.
    en büyük iki sorun sustainer ın silahın rangeini çok düşürmesi. ve kafanın üstünde çıkan ok. 1 km den yerini belli ediyor. dikkat ettim bazı oyuncularda çıkmıyo. dediğin eklentiye bi bakim. sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 29 Aralık 2014; 12:47:54 >

• BeniAdem kullanıcısına yanıt
    abi inat ettim conquest oynıcam bide ona alıştım jetde kullanıyorum ara sıra zevkli oluyo
    c4 ü bi deneyim tek seferde patlatıyosa baya iyi affetmem o zaman . engineer hiç seçmedim demek ondan çıkmıyodu bazuka felan.
    perk tek tek seçebiliyormuyuz hep grup halinde çıkıyo offance, shadow vs gibi.
    lmg lsat kullanıyorum çok tepmiyo aslında ama asaultları denemedim. ilk asaultu az denedim yarı otomatikti ondan çok hoşuma gitmedi.
    Yazdığın silahları deniycem zaten beni en çok vuran scar h. bide bazı silahlar çok çabuk öldürüyo 1-2 mermide
    dediğin gibi zaten %50 araçlar öldürüyor beni. ben kullanırken bi kişi bile öldüremiyorum. hele tanklara gıcığım. saklansam bile ta ebesinin nikahından görüp vuruyor

Hardcore modunda oynarsan seni kimse haritada spotluyamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Hardcore modunda oynarsan seni kimse haritada spotluyamaz.

abi şu spotlama olayı nedir tam olarak. kafadaki ok çıkmasından bahsediyorsun sanırım. bide uav gibi yer belli eden şeyler varmı oyunda codda olduğu gibi
  • Haritada veya oyunda üstünde üçgen bir imleç çıkar ve nerede olduğunu arkadaşlarına bildirirsin. Veya karşı takım seni spotladığı zaman arkadaşlarına bildirir.
    Hardcore modunda spotlanma olayı yoktur.

Son olarak ateş ettiğin zamanda haritada yerin belli olur kafanın üstünde üçgen çıkar. Bunun için de susturucu kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haritada veya oyunda üstünde üçgen bir imleç çıkar ve nerede olduğunu arkadaşlarına bildirirsin. Veya karşı takım seni spotladığı zaman arkadaşlarına bildirir.
    Hardcore modunda spotlanma olayı yoktur.

Son olarak ateş ettiğin zamanda haritada yerin belli olur kafanın üstünde üçgen çıkar. Bunun için de susturucu kullanabilirsin.

karşı takım beni nasıl spotluyo yada ben onları nasıl spotlıycam bunu anlamadım. ben o işareti hep var sanıyorum ama yokmu. ateş edince bi süre duruyo sonra gidiyo o zaman anlamaya çalışıyorum abi önemli çünkü kabak gibi çıkıyon ortaya

• Arkadaşlar AK5C için Coyote Sight eklentisi bir türlü açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
    Aim'in içine alıp RB basılı tut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aim'in içine alıp RB basılı tut.

mad maxım eyvallah. dün gece asault sınıfına geçtim. ilk silahla -ak olması lazım- baya yardırdım naval strikeda . silah otomatikmiş ben yarı otomatik diye almıyodum. artı işaretine basınca değiştiriyomuş fire özelliğini bakalım oyun baya sardı. premium haritalar süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 30 Aralık 2014; 9:24:36 >
  • Açacağın 4 tane daha AK 5C Battlepack gözüküyor, onlardan birinde çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Tsubasa

Arkadaşlar AK5C için Coyote Sight eklentisi bir türlü açılmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?

Dostum önce normal şekilde açılacak tüm attachment lar açılıyor.Sonuncusu sanırım 160 killde açılıyor.

Ondan sonra her 50 killde silahın battlepack i açılıyor.Onların içinden çıkıyor coyote.

Coyote olmadan da gerçekten işkence oluyor.Coyote açılana kadar iron sight kullanıyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. Oyunu xbox one için 2. el alırsam online oynama şansım var mıdır. Cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylergang

Selamlar arkadaşlar. Oyunu xbox one için 2. el alırsam online oynama şansım var mıdır. Cevaplarsanız sevinirim

oynarsın
  • quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar. Oyunu xbox one için 2. el alırsam online oynama şansım var mıdır. Cevaplarsanız sevinirim

oynarsın

Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

oynarsın

Teşekkürler

sana tavsiyem bf4 alcaksan ea acces üyelik al hem 5-6 oyunun olur hemde aynı paraya gelir aşağı yukarı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oynarsın

Teşekkürler

sana tavsiyem bf4 alcaksan ea acces üyelik al hem 5-6 oyunun olur hemde aynı paraya gelir aşağı yukarı

Playstation kullanıcısıyım normalde. Şimdi Live üyeliğe 100t vermek öyle koydu ki. Ea acces le hangi oyunlar gelir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oynarsın

Teşekkürler

Playstation kullanıcısıyım normalde. Şimdi Live üyeliğe 100t vermek öyle koydu ki. Ea acces le hangi oyunlar gelir?

linkte altta The Vault yazan oyunlar

http://www.ea.com/eaaccess/

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.