Şimdi Ara

Battlefield 4 Dlc Fixer Final Stand Eklendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Formatan sonra bildigniz gibi Bf4 dosyaların yedekten origine tanıtıgımız zaman butun dlc paketlerini görmemekteydi dlc yükeldigmiz halde indirmesi istiyordu asagıdakı pogram bunları sizi yönlendirerek bu derdi ortadan kaldıracaktır.
    Pogram 64 bit Windows 7 -8 uyumludur
    herturlu soru ve goruslerınız bu konu altından bize bildirebilirsiniz

BF4 All dlc fixes buraya tiklayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 23 Kasım 2014; 12:46:33 >

• Mediafire linki silmiş tehlikeli olduğu gerekçesiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Mediafire linki silmiş tehlikeli olduğu gerekçesiyle.

exe olarak atmıstım ondan olsa gerek linkleri yeniliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 23 Kasım 2014; 12:47:26 >
  • Teşekkürler .
  • Ekran görüntüsünü de ben paylaşayım
     Battlefield 4 Dlc Fixer Final Stand Eklendi

Registry değiştirdiği için bazı antivirüs programları virus olarak algılayabiliyor, dikkate almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 23 Kasım 2014; 19:27:52 >
  • Kayıt defterine her dlc için bir anahtar girmek yetiyor mümkün olduğunca bu tarz programlardan uzak durun ve hiçbir program için virus programınızı devre dışı bırakmayın.

Aşağıdaki videoda anlatıyor nasıl yapılacağını her dlc için bir xpack anahtarı oluşturacaksınız.

Yani Xpack0 , Xpack1, Xpack2, Xpack3, Xpack4 olarak anahtar oluşturursanız bütün DLC'ler sorunsuz çalışacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=lEs3FXtZ4VQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

Kayıt defterine her dlc için bir anahtar girmek yetiyor mümkün olduğunca bu tarz programlardan uzak durun ve hiçbir program için virus programınızı devre dışı bırakmayın.

Aşağıdaki videoda anlatıyor nasıl yapılacağını her dlc için bir xpack anahtarı oluşturacaksınız.

Yani Xpack0 , Xpack1, Xpack2, Xpack3, Xpack4 olarak anahtar oluşturursanız bütün DLC'ler sorunsuz çalışacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=lEs3FXtZ4VQ

Virüs programını devre dışı bırakın demiyorum, virustotal atarsanız görürsünüz 5 tane program farklı farklı uyarılar veriyor, false positive.
    Programı kendim yazdım, bat to exe convertor ile bir paket haline getirdim, clan için yaptım kalabalık bir clanız ama herkesle paylaşalım dedim.

yani anlayacağınız virüs programınızı devre dışı felan bırakmayın, öyle bir şey demiyorum.

hatta daha detaylı olursam,
    bir kaç tane antivirüs programı "Decompression bomb" uyarısı veriyor,
    sebebi exe sıkıştırmış olmam, tıklayınca exe acılıyor içinden 5 tane reg dosyası,ve calistir.bat cıkıyor temp klasorune, calısıyor sonra onlar otomatik siliniyor.
    1 tanesi exe tıklayınca bat acıldıgı için, bat.agent uyarısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 24 Kasım 2014; 17:58:56 >

• Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama ben genede tavsiye etmiyorum çünkü maalesef bu işler bana güvenin demekle olmuyor sıradan bir kullanıcı programların nasıl kodlandığından ne işlemler yapıldığından anlamaz sizin temiz olarak yazdığınız exe dosyasına başkasının eline geçtiğinde kolayca trojen enjekte edebilirler burası internet ortamı ben bu gibi durumlarda herzaman varsa programsız olan daha güvenli yolu öneriyorum zaten hepsini eklemek iki dakika sürmez.
  • hkeyler girmekte sorun yasayanlar ıcın yaptık pogramı biz kullanıyoruz klanca sıkıntı yok
  • Provezza. kullanıcısına yanıt
    Adam emek harcamış uğraşmış yapmış. önce bir teşşekür edelim demi kardeşim.
  • Bırakda kime ne zaman teşekkür edeceğime ben karar vereyim kardeşim :) Yazdıklarım sadece arkadaşın paylaşımına özgü değil genel olarak bu tarz paylaşımlardan gelebilecek riskler hakkında uyardım ve alternatif sundum rahatsız olmaya gerek yok
    Sen bööööylee devam et. Milletin paylaşımlarına Turşu olacağına kendinde bi konu açıp sosyal msj verebilirsin. Ama bırakıyorum onada sen karar ver Kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkndmr55 -- 25 Kasım 2014; 6:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum senin uslubunla cevap verip kalbini kırmak istemiyorum beni yanlış anlıyorsun sanırım arkadaşla veya arkadaşın paylaşımı ile ilgili ne derdim olabilirde turşu olayım burası forum birisi paylaşımda bulunur ve başkaları onun hakkında görüşlerini ve bildiklerini aktarabilir. Bu programda belki virus yok ama virus uyarısı veriyor diye çalıştırmayacak pek çok insan var onlar için daha güvenli olan programsız yöntemi önerdim ve bu iki dakika bile sürmeyecek bir işlem.
  • Kalbimiz kırılmasın iyi diyosunda bende diyorumki sende konu açabilirsin. Virüsler hakkında bizi aydınlatabilirsin. Nasıl korunacağımızı söyleyebilirsin. Ona bakarsan bende virüs programı kullanmıyorum önermiyorum pc kasmaktan başka bişeye yaramıyor bence. gerçekten pc den anlayan insan bilgisayarına virüs sokmaz.

tartısmaya gerek pogramı bız yaptık hkeyler gıremeyecek kadar acemı ınsanlar var vede zahmetlı bır ıs bı 10 sn ayırarak kolay ıslemı yapalırsın ayrıca senıkıde farklı bı yontem
  • Bir konu daha hortlasin diyorum yararlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

Bir konu daha hortlasin diyorum yararlı olabilir

bencede bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.