Şimdi Ara

Battlefield 4 Dragon's Teeth sunucu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Herkese Merhaba Dragon's Teeth oynayabileceğim az pingli sunucularınızı gönderebilrmisiniz pingden oynayamıyorum. Türk sunucusu dolu değil giricek olsa doldururuz ama dolu olmuyor.

• Larrikin kullanıcısına yanıt
    Genelde Alman serverların pingleri düşük oluyor oralara girebilirsin sanırım haftaya türk server en azından biraz dolu olur çünkü dlc satışa çıkıp oynanabilecek şuan sadece premium kullanıcılarına açık diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Genelde Alman serverların pingleri düşük oluyor oralara girebilirsin sanırım haftaya türk server en azından biraz dolu olur çünkü dlc satışa çıkıp oynanabilecek şuan sadece premium kullanıcılarına açık diye biliyorum.

Aynen beklemek gerekecek gibi gözüküyor. Anlamıyorum aynı anda ateş ediyoruz hatta önceden ateş ediyorum adam rahat bir şekilde alıyor. Nedense yeni dlcde çok oldu bu
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Dostum o olaydan bende çok muzdaribim karşı karşıya hiç şansım olmuyor genelde kafaya bir iki sıkmaya çalışıyorum birde adam beni görmediyse hemen ateş etmeden takip etmeye çalışıyorum biraz pusu misali yan yada arka dönününce sıkıyorum daha iyi oluyor birde dragon teeth de sürekli aksiyon var takımlar halinde geziyor insanlar ondan bende kendi takımımla genelde takılıyorum çok faydası oluyor.
  • peki bütün Türk serverlarını nerden bulabilirim acaba ? Arama kısmında hepsi çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 18 Temmuz 2014; 15:08:57 >
  • Bu yeni DLC yi yüklememe rağmen bu paketin olduğu serverlara giremiyorum

''You need to download and install this expansion'' uyarısını veriyor.Origini resetledim,web plugin i tekrardan yükledim ama halen girebilmiş değilim

Yardım edebilir misiniz acaba.Teşekkürler
  • Belki repair yaparsaniz oyunu olabilir. Pek bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regeditten dlc eklenmemiş gözüküyordu bf forumlarından yardımla hallettim.Böyle bir sorunla karşılaşan olursa yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.