Şimdi Ara

Battlefield 4 - En uzun Headshot'lar[Ana Konu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF3'te 1200m'ydi ama BF4'te daha uzun mesafe headshot yapmadım, 170m felandı heralde.
    Edit: 191m'ymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 8 Kasım 2013; 15:26:36 >
  • bf3 ten 1500 küsür dü bf4 ü henüz almadım. pc nasıl açıcak diye indirdim. single a baktımda. o dürbünü otomatik ayarlama olayı olmamış. işin ustalığını kaldırmış ortadan. fakat multide kaç metreye kadar ayarlıyo drübünü ? single da fazla değildi çünkü.
    bu arada bf3 te 600 küsür metreden jip şöförü vurmuştum sniperla. yani adamın afk felan olması gerekmiyo. çok uzaktan vurdukların zaten onlarda recon. onlarda sana sıkıyo. adam yatmış olduğundan sana doğru zaten vurursan kafasından vuruyon başka türlü vuramıyon.
  • 1275 m adamın kafa koptu.
  • 564.36
  • ZAR ZOR 1425 M
  • Her vuruş yaptığınızda anında kaç metre olduğu yazıyormu arkadaşlar .bf2 badcompanyde metre yazmıyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 910.54 mt JNG-90 ile üzerinde ballistic 40x dürbün vardı dürbün 1000 mt ye sıfırlıydı
  • 352 metre, M40A5 ile

• 705.8 Longest headshot :) M40A5
  • BF3'te sanırım 880m idi. BF4'te 250'yi geçemedim daha, Recon oynamıyorum hiç.
  • 716.72 mt SRR-61 ile
  • 270.39
  • 409.62 L96A1 ile ..
  • Tam 250 miydi veya daha mı fazlaydı hatırlamıyorum.
     Battlefield 4 - En uzun Headshot'lar[Ana Konu]
  • Arkadaşlar bu mesafeye göre.sıfırlama bir avantajmı acaba...bf2 bc de gol ile mesafeye göre üst veriyordum neredeyse her defasındada tutturuyordum ...Yani böyle klasik sisteme göre avantajı varmı bu sıfırlama olayının.

• 769.81 MARKSMAN bf4 de.... 2,491.32 de bf3 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s13atuhan -- 23 Kasım 2013; 11:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar bu mesafeye göre.sıfırlama bir avantajmı acaba...bf2 bc de gol ile mesafeye göre üst veriyordum neredeyse her defasındada tutturuyordum ...Yani böyle klasik sisteme göre avantajı varmı bu sıfırlama olayının.

Range Finder varsa görüyorsun adamın ne kadar uzakta olduğunu. 200M ise 200M'ye ayarlıyorsun yine ortadan nişan alıyorsun mermi yukarı gidiyor zaten 200M'ye göre. Daha avantajlı bence ama şunu bilsek iyi olur, Balistik 40X ve 8X dürbün de çizgilerin arası kaç metre. BF3'te 16x balistik vardı orada her çizgi 500m demekti mesela, bunda belirleyen var mı?
  • Longest Headshot 1,008.76 m Bf3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar bu mesafeye göre.sıfırlama bir avantajmı acaba...bf2 bc de gol ile mesafeye göre üst veriyordum neredeyse her defasındada tutturuyordum ...Yani böyle klasik sisteme göre avantajı varmı bu sıfırlama olayının.

Range Finder varsa görüyorsun adamın ne kadar uzakta olduğunu. 200M ise 200M'ye ayarlıyorsun yine ortadan nişan alıyorsun mermi yukarı gidiyor zaten 200M'ye göre. Daha avantajlı bence ama şunu bilsek iyi olur, Balistik 40X ve 8X dürbün de çizgilerin arası kaç metre. BF3'te 16x balistik vardı orada her çizgi 500m demekti mesela, bunda belirleyen var mı?

her silaha gore degisiyor. Range ye bakarak ayarlayabilrisin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.