Şimdi Ara

Battlefield 4 - En uzun Headshot'lar[Ana Konu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

347 bf3 te
  • Hainan resort C çatısından baseteki kalkan heli pilotunu vurdum yetmezmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 504.22
  • 1,344.65 metre golmud railway L96A1
  • 738.1m Golmud railway a nın biraz gerisindeki kayalıklardan f nin çatısında başka bi reconu

• Araç takildigim icin yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SRR61 40X DÜRBÜN BİPOD =922,38

Battlefield 4 - En uzun Headshot'lar[Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonist74 -- 14 Mayıs 2014; 18:46:22 >
  • 3,300.17m :) kralını tanımam
    http://www.youtube.com/watch?v=3_8tP_cBDuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitarium8787 -- 2 Ekim 2014; 1:17:13 >
  • 354

• crixus kullanıcısına yanıt
    Merhaba srr- ile 1433,59
  • Ben de anca 245 yaptım diye sevineyim.
  • Benim bf3te 260 metre

• Bf3 te asiri zor (hala oynadigimdan :D) bf4 te metreyi ayarladiktan sonra hedef almak cocuk oyuncagi bf3 te adamin kafasinin azicik yuksegine almak gerekiyo caspian borderi bilirsiniz o haritada antennadan ru basesindeki adami oldurdum headshot ile ayni anda i da beni vurmaya calisiyodu

• sanitarium8787 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım tebrikler vallaha. 1500 üzerine çıkmak bence zor bu oyunda.(Hangi haritada oldu sadece merak ettim ? )
    Recon olarak oynayıpta güzel pozisyon bulsanız bile o pozisyonu korumak zor. Helikopterle, ne biliyim motorsiklet ile vb. birçok şeyle gelip team kill yapıyolar neymiş camper mışız.
    Arkadaş Recon olarak oynayıp 20x optik zoom ile rush mı yapayım hemen allah allah
  • 682m SRR 61 laser tag, 8x standart scope.

BF3 recon kasmamıştım.

• 638 metre

• Longest Headshot 495.94 müş.

Hiç kasmadım uzaktan adam vurayım diye. RPG ile kesin daha uzaktan vurmuşumdur. Zaten nişancı olarak oynamaya 1 ay oldu başlayalı. Hemen tüm silahları açtım, ama CS-LR4'ten vazgeçemiyorum. Üstelik nereye atarsam atahım 6x'ten başka kullanmıyorum. SRR-61'i denedim ama pek sarmadı ve CS'ye geri döndüm. 1 ay olmasına rağmen (ki arada başka da oynadım) istatistiklerde 4. silahım olmuş, 804 kişi vurmuşum.

Yalnız şöyle kötü bir etkisi oldu nişancı oynamanın; korkak oynamaya başladım. Farkettim ki hep çatışmadan kaçıyorum, uzaktan takılayım istiyorum. O silahla yakın mesafede korkar oldum. Ama bir kaç gündür kırdım bunu ve çatışmanın yoğun geçtiği yerlere bile giriyorum. Hatta elim iyice alıştı nerdeyse tek atışta headshot yapar oldum.

6x bana nerdeyse yetiyor. Çok uzun mesafelere girmiyorum, adam vurayım yeter :)

düzenleme : 503,31 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 16 Ekim 2014; 15:51:43 >

• Operation Firestorm US Base'inin oradaki dağdan RU Base'inin oradaki dağa SRR-61 + 20x Scope + Bipod ile alınmıştır.

• 893 metre silkroadta yapmistim bundan önce 875,14 yapmistim oda sildroad 893 u yaptigimi unutmuşum :) . Silkroadta soyle bir sıkıntı var karsidada cok sniper oluyo onlarla kapisiyosun zaten. Bi internet baglatsam daha iyilerini yaparim. Malum öğrenci evi.

Edit: Birkaç kez 950,975 vs. yaptım şuan ki en uzun 1,518.59m bakalım recon devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufcan -05- -- 6 Kasım 2014; 18:03:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • firestorm 1.345m
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.