Anakart Vida ve Standoffları Hakkında Yardım
Herkese iyi forumlar, arkadaşlar yakın zamanda sistem yükseltmek adına yeni anakart, işlemci ve ram aldım, fakat eski sistemim hazır sistem olduğu için elimde kasadan çıkan vida ve standofflar yok sadece eski anakarta monte edilmiş olanlar var. Eski anakartım matx yeni aldığımın ise atx olmasından ötürü anakart vida ve standofflarının sayı olarak yetersiz olmasından çekiniyorum. Kullandığım kasa Thermaltake V200, eski anakartım msi B450M-S2H, yeni satın aldığım anakart ise msi mag b650 tomahawk. Yeni anakartı kasaya sabitlemek için gerekli vida ve standoffları Ankara'da nereden temin edebilirim acaba? Gittiğim bilgisayarcılar satmadıklarını söylediler. Ya da internette satan bir yer var ise linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim, benim bulduklarımın hepsi yurtdışından geliyor. Şimdiden teşekkürler.
Garanti İade/Değişim Hakkında Yardım
Arkadaşlar garantiye verdiğim Gigabyte 1660 Super ekran kartım için bugün teknik servisten iade/değişim kararı çıktığını öğrendim. Bugün gün içinde karar satıcı firmaya iletilecekmiş, saat 3'ten sonra onlarla görüşmemi söylediler. Benim aklımda şöyle bir soru var ben kesinlikle iade istemiyorum kartı zamanında 1400 tl'ye almıştım şu an kart 12000-14000 tl civarı. Adamların değişim yapmayıp zorla iade yapmaları gibi birşey söz konusu mu acaba? Eğer böyle bir durum varsa ben ne yapabilirim? Konu yanlış yerde açıldı ise özür diliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Edit: https://ticaret.gov.tr/data/5d43e87b13b876433065530b/sss_tuketici_kasim_2019.pdf bu linke göre 17. sayfada görülen 1. maddeye göre bedel iadesi, malın ayıpsız misli ile değişimi, ayıp oranında bedel indirimi, veya ücretsiz onarım isteme hakkım varmış. Keza seçim hakkıda bana aitmiş. İleride benzer bir durum yaşayan arkadaş olursa umarım onlara da yardımcı olur.
Windows 10 MAK key'den OEM key'e geçiş
|
Çiçek Sepeti Parfümler Orijinal mi?
Port Açma Yardım
|
Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum
|
Chrome Download Bar
Alınık Key
|
Satılık 140 adet key--6.30TL adet
|
Satılık Karambit Forest Ddpat
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 707
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.327 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO