Arkadaşlar garantiye verdiğim Gigabyte 1660 Super ekran kartım için bugün teknik servisten iade/değişim kararı çıktığını öğrendim. Bugün gün içinde karar satıcı firmaya iletilecekmiş, saat 3'ten sonra onlarla görüşmemi söylediler. Benim aklımda şöyle bir soru var ben kesinlikle iade istemiyorum kartı zamanında 1400 tl'ye almıştım şu an kart 12000-14000 tl civarı. Adamların değişim yapmayıp zorla iade yapmaları gibi birşey söz konusu mu acaba? Eğer böyle bir durum varsa ben ne yapabilirim? Konu yanlış yerde açıldı ise özür diliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Edit: https://ticaret.gov.tr/data/5d43e87b13b876433065530b/sss_tuketici_kasim_2019.pdf bu linke göre 17. sayfada görülen 1. maddeye göre bedel iadesi, malın ayıpsız misli ile değişimi, ayıp oranında bedel indirimi, veya ücretsiz onarım isteme hakkım varmış. Keza seçim hakkıda bana aitmiş. İleride benzer bir durum yaşayan arkadaş olursa umarım onlara da yardımcı olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscarecroww -- 29 Kasım 2021; 12:1:56 > |
Bildirim