Bildirim
Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Notebook için almayı düşünüyorum beyler kablolu yada kablosuz olmasının teknik olarak bir artı eksisi varmı? Birde bf4 için nasıl bişi önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g710 ve steelseries sensei raw akar. -
razer lycosa klavye + a4 tech x7 mouse -
-
800dpi dandik farem 2000dpi oyun faresi olan her adamla kapışır Kulaklıgımda skypal mikrofonu harika oyunda sövünce herkes rahat bir şekilde duyabiliyor sesimi -
Klavyeye bayıldım türkiyede satılıyor mu bu ?quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Steelseries Apex Gaming Keyboard + Logitech G700s
Bunlarda benim ekipmanlar
-
Merhaba,
Eğer genelde FPS oynuyosanız kesinlikle Logitech G13 ü tavsiye ediyorum. Bütün herşey tek elinizin altında. Mouse; Logitech G9x über bi mouse kendileri -
Klavye ve mouse'u buradan almıştım.
www.gameekstra.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Only Love
Klavye ve mouse'u buradan almıştım.
www.gameekstra.com
Teşekkürler çok hoşuma gitti uygun fiyatlıysa almayı düşünüyorum bende bir tane -
Biraz pahalı. Bu arada Windows 8.1 için driver'ı henüz mevcut değil. 12 Kasım'da çıkması bekleniyor. Bekliyorum ben de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Only Love
Biraz pahalı. Bu arada Windows 8.1 için driver'ı henüz mevcut değil. 12 Kasım'da çıkması bekleniyor. Bekliyorum ben de.
8.1 stabil olana kadar geçmeyi düşünmüyorum ama ürünün fiyatını görünce sağlam yutkundum Razer Anansiye devam gibi şuan -
Kullanılan ses sistemi ve ya kulaklıkta yazılsa iyi olur.Tabi biraz da yorumlanarak. -
Madem öyle yazayım. Ses sistemi Z-5500. Gece oynayacaksam Creative Sound Blaster Evo Wireless olan modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim. -
-
logitech g105 klavye
logitech g500s mouse
tt esport ladon mouse pad
platronics gamecom 780 kulaklık -
Müdür o şekilde oynayabiliyosun yeminle helal olsun
ben şurda 4-5 tuşlu da bile yok dpi yok bıçak falan derken arada elim g.tüme karışıyor
@proleter82
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 7 Kasım 2013; 18:52:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost41
Müdür o şekilde oynayabiliyosun yeminle helal olsun
ben şurda 4-5 tuşlu da bile yok dpi yok bıçak falan derken arada elim g.tüme karışıyor
@proleter82
ben bu ekipmanlarla oynarken en büyük baş parmaklarıma düşüyor hem sağ hem sol ayrıca göründüğü kadar zor değil senin klavyede o kadar tuşla uğraşmandan çok daha kolay hemde tuşlar arasında mesafede yok istediğim bütün tuşlar parmaklarımın altında
-
logitech g300 2500 dpi
mouse pad olarakta rahat etmek için şunu kullanıyorum
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X