Şimdi Ara

Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

razer naga

razer goliathus
     Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ?

• Notebook için almayı düşünüyorum beyler kablolu yada kablosuz olmasının teknik olarak bir artı eksisi varmı? Birde bf4 için nasıl bişi önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g710 ve steelseries sensei raw akar.
  • razer lycosa klavye + a4 tech x7 mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

razer orbweaver

razer naga

razer goliathus
     Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ?

Bu mmo gereçleriyle bf oynamaya çalışmakenteresan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 800dpi dandik farem 2000dpi oyun faresi olan her adamla kapışır Kulaklıgımda skypal mikrofonu harika oyunda sövünce herkes rahat bir şekilde duyabiliyor sesimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Steelseries Apex Gaming Keyboard + Logitech G700s

Klavyeye bayıldım türkiyede satılıyor mu bu ?

Bunlarda benim ekipmanlar

Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ?

• Merhaba,

Eğer genelde FPS oynuyosanız kesinlikle Logitech G13 ü tavsiye ediyorum. Bütün herşey tek elinizin altında. Mouse; Logitech G9x über bi mouse kendileri
  • Klavye ve mouse'u buradan almıştım.

www.gameekstra.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Klavye ve mouse'u buradan almıştım.

www.gameekstra.com

Teşekkürler çok hoşuma gitti uygun fiyatlıysa almayı düşünüyorum bende bir tane
  • Biraz pahalı. Bu arada Windows 8.1 için driver'ı henüz mevcut değil. 12 Kasım'da çıkması bekleniyor. Bekliyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Biraz pahalı. Bu arada Windows 8.1 için driver'ı henüz mevcut değil. 12 Kasım'da çıkması bekleniyor. Bekliyorum ben de.

8.1 stabil olana kadar geçmeyi düşünmüyorum ama ürünün fiyatını görünce sağlam yutkundum Razer Anansiye devam gibi şuan
  • Kullanılan ses sistemi ve ya kulaklıkta yazılsa iyi olur.Tabi biraz da yorumlanarak.
  • Madem öyle yazayım. Ses sistemi Z-5500. Gece oynayacaksam Creative Sound Blaster Evo Wireless olan modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

razer orbweaver

razer naga

razer goliathus

Bu mmo gereçleriyle bf oynamaya çalışmakenteresan

razer naga bf de çok işime yarıyor ben tankı helikopteri saldırı tüfeklerini ve sniper tüfeklerini farklı dpi de kullandığım için yandaki tuşların çoğu dpi geçişleri için kullanıyorum ve çok işime yarıyor mesela bf3 de m16a3 ün dpi si x 1600 y 1000 idi m98b nin x3600 y3600 dpi makinalı tüfekte de çatal ayaklık kurduğum zaman ki dpi ile ayakta ateş ettiğim dpi bile farklı

razer orbweaver ise vazgeçilmezim bf4 de özellikle recon da çok işime yarıyor yandaki yön tuşuna tüfeği mesafeye göre sıfırlama tuşunu ve dürbünün zoom oranın değiştirme butonunu atadım küçük bir başparmak harekiti ile dürbünün zoom unu ve ateş edeceğim mesafeye göre silahın sıfırlamasını kolayca yapabiliyorum oyuncu klavyesi almayı düşünenlerin kesinlikle bu ürüne göz atmalarında fayda var fps için çok kullanışlı bende razer blackwindow makanik klavye vardı bunu aldım

kulaklık olarak da logitech g 35 kullanıyorum ses sistemlerinden pek anlamadığım için çok iyi mi yada kötümü bir fikrim yok 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter82 -- 7 Kasım 2013; 18:47:45 >

• logitech g105 klavye
    logitech g500s mouse
    tt esport ladon mouse pad
    platronics gamecom 780 kulaklık
  • Müdür o şekilde oynayabiliyosun yeminle helal olsun

ben şurda 4-5 tuşlu da bile yok dpi yok bıçak falan derken arada elim g.tüme karışıyor

@proleter82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost41 -- 7 Kasım 2013; 18:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Müdür o şekilde oynayabiliyosun yeminle helal olsun

ben şurda 4-5 tuşlu da bile yok dpi yok bıçak falan derken arada elim g.tüme karışıyor

@proleter82

ben bu ekipmanlarla oynarken en büyük baş parmaklarıma düşüyor hem sağ hem sol ayrıca göründüğü kadar zor değil senin klavyede o kadar tuşla uğraşmandan çok daha kolay hemde tuşlar arasında mesafede yok istediğim bütün tuşlar parmaklarımın altında

• logitech g300 2500 dpi

mouse pad olarakta rahat etmek için şunu kullanıyorum

• Tabiki de Logitech :)
     Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.