Bildirim
Battlefield 4 için Kullandığınız Klavye + Mouse ' lar nelerdir ? (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mouse: SteelSeries Sensei
Mouse Pad: Razer Vespula
Klavye: Razer Lycosa -
Klavye Razer Lycose
Mouse : Razer Lachesis 5600dpi
Mouse Pad : Razer Goliathus
Kulaklık : Razer Kraken Pro
-
Logitech G15 Klavye
Razer Imperator 2012 6400 dpi Mouse -
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
Klavye Razer Lycose
hocam kulaklığınız nasıl memnun musunuz? yarın saat 10 gibi almayı düşünyorum umarım şimdi cevap verirsiniz.eğer g230 ile arasında pek fark yoksa g230 alacağım da -
quote:
Orijinalden alıntı: turshusuyu
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
Klavye Razer Lycose
hocam kulaklığınız nasıl memnun musunuz? yarın saat 10 gibi almayı düşünyorum umarım şimdi cevap verirsiniz.eğer g230 ile arasında pek fark yoksa g230 alacağım da
evet hocam memnunum. oyunlarda iyi performans veriyor.
http://www.sanalmarketim.com/razer-kraken-pro-yesil-oyuncu-kulakligi/p_44407/
burdan aldım fiyatı artmış ben aldığımda 245 liraydı. 4 ay oluyor.. g230 un piyasasını bilmiyorum ama bu razerda özellikle şu taç kısmı baya sağlam daha önce creative sound blaster tactic alpha kullanıyordum kafamdan çıkarırken taç kısmı kırıldı bastım tekmeyi kırdım bende. garanti hiç bir şekilde ilgilenmedi. bu razerın garanti servisi çok iyi misal 5 kere laycosa klavyemin s tuşunu yolladılar hiçbirinde para almadılar kargo bile ödemedim. garanti dışı işlemlerde yine tamir ediyoruz ancak ücret alıyoruz dediler bu kulaklığı birazda o yüzden aldım. yani herhangi bir sorunda garantisi olmasa bile destek veriyorlar. buda çok önemli birşey..
-
-
Mouse Logitech G500 ama klavye A4 Tech'in standart klavyelerinden. Şöyle pahalı olmayan bir oyuncu klavyesi almak lazım. -
Yıllardır a4tech ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 23 Kasım 2013; 1:46:22 >
-
-
10 TL değerinde kablolu a4 tech ile oynuyorum. Klavye ise yine ucuz bir microsoft klavye. -
steelseries sibera 5hv2 kulaklık
steeleries kinzu yada ms 3.0 yada ms 1.1 mouse kafama göre değiştiriyorum
steeseries qck+ fnatic edition mouse pad
sıradan microsoft klavye -
Logitech g103
Logitech g300
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynılarını kullanıyorum...
klavyeye su döküldü arızalandı.. logitech aldım.. bu klavyenin yarısı etmez.. -
tt black element ve ultimate pro klavye mause setim var pek memnun değilim ama ışıklarını seviyorum mause şimdiden pert oldu yeni mause alırım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
aynılarını kullanıyorum...
klavyeye su döküldü arızalandı.. logitech aldım.. bu klavyenin yarısı etmez..
benim klavyenin üzerine gazoz döküldü. Tuşlarını çıkartıp yıkadım kuruladım hala kullanıyorum. -
deathadder
ss qck
sennheiser 323d
everest dandik klavye -
klavye su geçirmez zaten..
bir şey döküldüğünde altta deliklerden tahliye oluyor elektronik aksama ulaşmıyor..
bir kaç kere bende de döküldü bir şey olmadı...
en son çok az miktarda sıvı geldi üzerine.. nedense bozuldu anlam veremedim....
çıkarttım temizledim falan ama çalışmadı... -
Klavye Logitech g103
Mouse Logitech g9x
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X