2016 yılından kalma gtx970 li monster laptop'um artık yeterli olmadığı için yeni bir laptop düşünüyorum tv ye bağlanıp 4k da oynama niyetim olduğu için şu 3 laptop arasına tercih yapacağım sizin tavsiyeniz hangisi olurdu başka önerilerede açığım limitim 85000tl Asus'ta birinde ekran kartı iyi diğerinde işlemci 4k oyun için hangisi mantıklı ?
Samsung Odyssey 32'' G8 4K 240HZ
Ürünü 2 gün önce vatandan aldım güncelleme yapmak istiyorum ama samsungun kendi sitesinden indirdiğim yazılımı görmüyor daha ülkemizde incelemesi olmadığı için yabancı forumlara baktım ordada tam göstermemişler, dosya uzantısı bin olması gerekiyor ama benim indirdiğim dosya uzantısı bin değil başka indirebileceğim bir yer varmı ve şuanki güncel sürüm kaçtır odyssey monitör kullanan arkadaşlar varsa paylaşabilirmi
Dji Fpv Drone
selamlar geçen sene dji fpv combo drone aldım bu dron bildiğiniz sanal gözlükle çalışıyor dronların 500 metre limiti var bu limiti nasıl kaldırabilirim genellikle dağlık bölgede uçuruyorum ve bulutlu bir havada bulutların içinden geçmek istiyorum :D Bildiğim kadarıyla hackleme olayı ile olduğunu duydum bu işler ile uğraşan bir yer biliyormusunuz ?
Oled Tv Öneri Acil
Hangi Oled Tv Almalıyım
Selam arkadaşlar hali hazırda samsung Q7fn Qled kullanıyorum geçen sene ekranda yatay çizgi sorunu oluştu ve garantiden değişti ve 1 hafta önce de dikey çizgi sorunu yaşadım garanti 1 haziranda dolmuş panel arızası dediler ve 8750₺ gibi sıfır fiyatına fiyat çıkardılar bende bu parayı vereceğime sıfır tv alayım diyorum, tv alırken oled ile bu tv arasında kalmıştım ama oled ekranlarda yanması sorunu olduğu için vazgeçmiştim şimdi biraz sorunu halletmişler
şimdi 15.000₺ kadar alınabilecek en iyi oled tv öneriniz nelerdir ps5 ile kullanacağım
bana vatanda philips 805 oled önerdiler ama aklımda hep lg kalmış
Tabi birde servis te önemli yorumlardan duyduğum kadarıyla philips servis berbatmış gerçi türkiyede hangisi iyi ki
|
Xbox one x ve ps4 pro için tv tavsiye
|
Kurtlar Vadisi Vatan
|
|
Audi mi bmw mi
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 972
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 16.013 (Bu ay: 394)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun