Bildirim
Audi mi bmw mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabii ki de F30 -
A5 in rakibi 4 serisidir 3 değil -
Onu biliyorum kardeşim ama ellerinde hiç kalmadığı için gözüme 3 çarptı 😀 -
audi a5 bmw 3 modelinin içinden geçer, etrafında lambada yapar. -
Audi 320,00₺ den 260,00₺ ye indi
Bmw 250,00₺ den 218,00₺ ye indi
Bmw dizel audi benzin -
Aynen artı bmw performans
Audi konfor aracı olarak düşünüyorum ( daha yumuşak) haksızmıyım? -
Aynen sline kardeş -
Aslında bmw borusana 4 kasa için gittim önümüzdeki ay gelecek dediler uzun zamandır araştırıyordum bu ay almayı hatta en geç yarına kadar dönüş yapmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 14 Temmuz 2017; 15:58:55 > -
Hocam 1.5 için bilgim yok sormadımda -
Ben olsam bmw alırım niye ilk olarak arkadan itişli ha dersiniz benim için farkı yok. Ozaman araba 2.0 dizel diğeri ise 1.4 benzin ha bende yeni a5 i çok beğeniyorum ama alacak olsam 2.0 tdi quattro şeklinde alırım. 3 serisi daha cazip bana bu yüzden
Ha birde şu aradaki farkı yakt parası cart parası curt parası diyenlere aldırış etmeyin dizeli dizel parasına benzinliyi benzinli parasına satarsınız unutmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 14 Temmuz 2017; 16:17:4 > -
Her aslanın gönlünde bir bmw, mercedes,audi yatar imkanım varken almayı düşündüm yaşımda daha 32 hevesimi alıp garantisi bitmeden elden çıkarırım diye düşünüyorum -
Aynen benim için fark etmiyor 2.0 tdi quattro biraz zorlar keseyi en fazla 260 civarı bakabilirim yeni kasada çok hoşuma gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 14 Temmuz 2017; 16:43:17 > -
bir mouseon yetiyordu foruma 2 oldu -
A5 kesinlikle, f30 kasa degistirecek zaten. A5 yeni degisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 14 Temmuz 2017; 16:46:40 > -
A5 varken diğerlerinin adı okunmaz. Bmw demek fanatiklikten başka birşey değil. -
Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar hemen hemen kararımı verdim gibi -
Audi de uçmuş yanlız. 1.4 arabaya 320 bin nedir yaw? -
Alaman da bi başka oluyor yav -
Fiyatlar çok uçtu geçen 1.5 sene önce bmw den 4,18 143,00₺ Fiyat aldım 100,000₺ fark olmuş
Benzer içerikler
- 4 yol ağzında geçiş üstünlüğü
- benzinli araba neden gürültülü çalışır
- chrysler 300c kronik sorunları
- bmc megastar neden tutulmuyor
- yarı otomatik tam otomatik farkı
- suzuki jimny 5 kapı
- renault symbioz
- byd seal sedan
- reev fancy fiyat
- byd ne zaman ucuzlayacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X