Şimdi Ara

Battlefield 4 K/D Sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda oynarken ortalama 0.9-1.0 oran yakalıyorum fakat profilimde eski acemiligim yüzünden 0.50, premium üyeler Kd oranını sıfırlayabiliyor yanlış bilmiyorsam. Peki kutulu Battlefield 4 Premium Edition alsam sıfırlama sansim var mı? Bölge farkı oluyor mu kutulu Premiumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilCeketli -- 18 Ocak 2015; 18:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende msrak ertim sıfırlama olayi varmi cidden

• Tabii ki sıfırlayabilirsiniz.

Zaten, premium redeem code olarak sunuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

Tabii ki sıfırlayabilirsiniz.

Zaten, premium redeem code olarak sunuluyor.

Kutulunun içinden kod çıkıyor onu Psnde Bozuyoruz yani anladım çok teşekkür ederim, bölge farkı olur ama di mi?

• Elbette,

SEN hesabınız hangi bölgeyse oyununuzu da ona göre satın alın.
  • quote:

Elbette,

SEN hesabınız hangi bölgeyse oyununuzu da ona göre satın alın.

Yaşadığım yerdeki spotcu Asyadan getiriyor ben de hep Asya hesabımdan kodlari bozduruyorum Tr hesabımdan oynuyorum, yine aynısını yapsam yine Premium özelliklerinden faydalanirim sanırım

• Şayet,Asya hesabınıza indirirseniz,Avrupa hesabınız bundan yararlanamaz.

Avrupa hesabınızın yararlanabilmesi için,oyunu 2. bölge temin etmeniz şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şayet,Asya hesabınıza indirirseniz,Avrupa hesabınız bundan yararlanamaz.

Avrupa hesabınızın yararlanabilmesi için,oyunu 2. bölge temin etmeniz şart.

Anladım DLC'ler harddiske indiği için o haritalarda oynayabilirim fakat kd sıfırlama dog tagler sıra beklememe gibi şeylerden faydalanamam doğru anladıysam çok teşekkür ederim yorumlariniz için

• Evet doğru anlamışsınız.

Harita paketlerini dediğiniz gibi oynayabilirsiniz her dlc'de olduğu gibi,fakat premium'un hiç bir özelliğinden Avrupa hesabınız yararlanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 19 Ocak 2015; 0:33:16 >
  • Falla phenim pildiqim phir teq jhayırfield far onda da qıjla oynuyorum hiiij sıfırlamaya qereq qalmıyor. Qötojlar jatlaasııın
  • YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilk girerken her zaman kullandığınız origin hesabını girmeniz çokkk önemli.Premium SADECE BİR ORİGİN account için geçerli.İKİ PSN hesabı premiumdan FAYDALANIR fakat sadece BİR ORİGİN account premium oluyor.Dikkat edin.Milletin çok başı yandı.

Ama A e-maili ile aldığınız origin hesabına kullandığınız(Asya,TR) psnlerini kaydettirdiyseniz problem olmaz.Premium u satın alan kişiden paylaşanlar,premium özellikleri kullanamıyorlar.Sizin Asya PSN den alıp TR psn e paylaşacağınız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony redgrave -- 19 Ocak 2015; 12:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

Oyuna ilk girerken her zaman kullandığınız origin hesabını girmeniz çokkk önemli.Premium SADECE BİR ORİGİN account için geçerli.İKİ PSN hesabı premiumdan FAYDALANIR fakat sadece BİR ORİGİN account premium oluyor.Dikkat edin.Milletin çok başı yandı.

Ama A e-maili ile aldığınız origin hesabına kullandığınız(Asya,TR) psnlerini kaydettirdiyseniz problem olmaz.Premium u satın alan kişiden paylaşanlar,premium özellikleri kullanamıyorlar.Sizin Asya PSN den alıp TR psn e paylaşacağınız gibi.

Bir Origin hesabina 2 Psn tanitliyor mu hocam yanlış mı anladım?

• YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    Sınırsız.Sadece eğer Asya ile TR BF4 lerine ilk girerken kullandığınız e-mail aynı olsun yeter.Değilse Asya'dan alıp TR ye PREMIUM geçiremezsiniz.
  • Benim battlefield 4 premium edition ım var ve ben multiplayer daki ilerlemelerimi(seviye,silah kısaca her şeyi) sıfırlaya bilir miyim yani her şeyi en baştan başlayabilir miyim ve tabiki nasıl eyer böyle bir şey varsa
    (BATTLEFİELD 4 PREMİUM EDİTİON) (PC)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.