Şimdi Ara

Bu Sorunu Çözene C-EAST'a 21 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Dün Aksam Oyundan Cıktım Ve Karakterime Girmeye Calısırken Dc Veriyor Ama Yan Karakterlere Giriyor. 2007 Konularında Cheat Engine İle Girme Yolu Vardı Onu Bulamadım. Sorunu Çözene 21 Gb Verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frankenbery -- 28 Şubat 2010; 9:13:22 >

• benimde başıma gelmişti bi vakitler.
    genelde denilenlere göre char ya ban olacak birileri tarafından kontrol altında ya da birileri tarafından müdahale edilmeye çalışılıyor dvmlı askıda birakılıyor.. (yan charlara girilse bile yapılıyordu bi aralar) tabi ki bunlar ne kdr inandırıcı gelir sizlere bilemem.

Şunu söylim g1 den giriş yaparak şifre değiştirmeye çalışın ve hala karakterleriniz oyunda çıkmanız gerekmekte diyorsa KO veritabanları ile ilgili sağlam sorun var demektir.
    Eğer karakterleriniz oyunda değil ise Mail ve şifrelerini yenileyin değiştiriniz sebebi ise verilerin olduğu yerleri yenilemek veritabanında reFresh gibi bişi.
    ondan sonra var olan dvmlı kulladığınız Pc den değil de başka Pc lerden bi kaç kez oyuna girişi deneyin.
    düzelmez ise yinede var olan sorunlu İD niz ile değişik serverlara girin karaketer açın biraz takılın oyundan çıkın sorunlu charınza deneğin..

biraz garip gelecek ama ben böyle böyle çözmüştüm bunları (ztn bu oyun garip :D )

• cheat engine ile girilmesi fixlendi.Bu genel bir sorun gecen ay bizimde basimizada geldi.Tek yapman gereken bakimi beklemek mesela aynisi forumdan 7-8 kiside oldu 2 bakim sonra duzeltildi bekle duzelir,Ama diyorsan illegal kullandim endiseliyim yan charlardan bankadakileri bosalt,Bunun tek aciklamasi cozumu budur.
  • +9 item le alakalı olabilir sanırsam.. birkac arkadasımda +9 itemden supheleniyor.. belki bir denetleme falan da olabilir.. Ama tam emin degilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankenbery

Ben Dün Aksam Oyundan Cıktım Ve Karakterime Girmeye Calısırken Dc Veriyor Ama Yan Karakterlere Giriyor. 2007 Konularında Cheat Engine İle Girme Yolu Vardı Onu Bulamadım. Sorunu Çözene 21 Gb Verecegim

Res gelince düzelicek
  • Res gelince düzelir ve 21gb vermiceksin
  • Sakın cheat engine ile oyuna girmeye çalışma 48 saat tpt yersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bundan yaklasık 3 sene once maneste koxp kullanırken basıma gelmişti yan charlara girerken ana chara giremiyordum sonra herhalde ban yedi dedim ve charı bırakmıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

bundan yaklasık 3 sene once maneste koxp kullanırken basıma gelmişti yan charlara girerken ana chara giremiyordum sonra herhalde ban yedi dedim ve charı bırakmıstım

Artık girebilirsin o chara
  • hocam öncelikle o account ile giriş yap ve baska bi servera gir sonra yarım saat veya 1 saat arası o serverda takıl ondan sonra oyunu kapat tekrar aynı account ile giriş yap sorunun düzelecektir. kendimde denedim düzeldi. inşallah düzelir haberlerini bekliyorum.
  • değil 21 gb 10m bile vermicek bak görürsünüz
  • Tmm Kronosta Takılıyorum İnş Acılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

değil 21 gb 10m bile vermicek bak görürsünüz

Bencede 21 gb ne demek ya adamın içine çöker ölene kadar unutmaz
  • Hadi onu geçtim, sen hiç bir arada 21 gb gördün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Hadi onu geçtim, sen hiç bir arada 21 gb gördün mü

aynen dostum burda bıraz işkembeden sallama durumları var
  • sorunu çözülsün yeter forumdaki arkadaşlara yardımımız dokunursa ne güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.