Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Hatası |A.C.İ.L| |SS'Li|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim bilgisayar "ASUS" yazısından sonra siyah ekranda kalıyordu. Bende bilgisayarı "Komut İstemcisiyle Güvenli Mod" da çalıştırdım. CMD'Ye Rstrui.exe yazdım. Normal olarak da denedim. Bir türlü Geri Yükleme yapamadım!! Sadece 2 tane geri yükleme vardı. İkisinide denedim. Ama olmadı!! Ne yapıcam?
     Sistem Geri Yükleme Hatası |A.C.İ.L| |SS'Li|

• Bu hatanın anlamı şuymuş: Disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda. sfc/scannow komutuyla sistem dosyalarını bir onarmayı deneyin. Bir de sorum olacak, pc yere hiç düştü mü veya BIOS'unu kurcaladınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 9 Eylül 2015; 11:21:40 >
  • Hayır hocam Bios'u kurcalamadım. sfc /scannow komutunu daha önce denedim. PC Yere düşmedi hasar bile almadı. Bilgisayarı Sıfırlarken veya Yenilerken de hata veriyor :/
  • "UP"
  • Biraz araştırma yaptım. Asus bilgisayarların genelinde böyle bir problem varmış. Yazılımsal olarak değişiklik yapmadınız sanırım. Sorun büyük ihtimalle donanımsal, hdd arızalı olabilir. BIOS'dan System Diagnostics kısmından HDD Extensive Check yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 9 Eylül 2015; 12:05:27 >
  • Sagolun Hocam tekrar deniyorum geri yuklemeyi olmassa bu yaptigini denerim. Bunu yaptiktan sonra ne yapayom peki hocm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam "Geri Yükleme" işlemini yaptım. Ama bilgisayar "Geri Yükleme" işini bitirince yine "Siyah - Gri" karması bir ekranda takılıyor. "Num Lock - Caps Lock" tuşunu açınca 2 - 3 saniye sonra ışıkları kapanıyor. Yine açıyorum yine kapanıyor?! Ve dediğiniz menüyü bir türlü bulamadım? BIOS Güncel olması felanmı lazım? LapTop kullanıcısıyım bilgisayarın içini açamam "Garantisi" devam ediyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi devam ediyorsa hiç uğraşmayın gönderin servise yapsınlar ?
  • Dha once 2 defa yolladim yine ayni sorun. Ve cok bekletiyorlar. Arkadas var ona goturucem. Olmadi 3.cu kez gonderip iade isteyecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iade isteyin. Bu kadar çok arızalanan bir bilgisayarım olsa ben öyle yapardım. Bu arada özür dilerim pek fazla yardımcı olamadım. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. İyi günler
  • Yok hoca önemli değil :) Bir sorum daha olucak benim imza neden gözükmüyor? Gif yaptım olmadı? Rsim koydum 100x100 lük yine olmuyor :/
  • Ben de biraz bilgisizim bu konuda Ben de yapmaya çalıştım ama max. 20 kb olacakmış. Bazıları da 64x64 yapınca oluyor diyor.
  • Üstad bu konuda yardım istemişsin fakat hiç anlamadığım bir durumdur. Laptop kullanıcısı değilim. Fakat yerinde olsam Recovery yerine formatı basıp geçerdim. Biliyorum mutlaka ki yapmama nedenlerin vardır. Lakin format da olmuyor ise dediğin gibi 3. kez gönderip iadesini isterdim senin yerinde olsam. Umarım çözülebilir sorunun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.