Şimdi Ara

Battlefield 4 Kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işlemci (AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci)

anakart (ASUS M5A78L-M LX V2 AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz (O.C.) VGA Anakart)

ram 2x (Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram)

harddisk (Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB Cache 7200Rpm Harddisk)

Kasa (Cooler Master Elite RC-431 Plus 600W Pencereli Siyah Mid Tower Kasa)

Ekran kartı (HD7850 O.C. GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı)

multiplayerda ultra takılmadan oynayabilirmiyim boşuna almıyım oyunu lutfen yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edisson -- 5 Aralık 2014; 0:25:57 >

• AMD işlemciler hakkında pek bir şey bilmiyorum ama diğer sistem bileşenlerine denk bir modelse ultra'ya yakın ayarlarda oynarsın rahat. HBAO, AA gibi özelliklerden feragat etmen gerekebilir. Tam Ultra'da oynamayınca boşuna almış olmazsın bence.
  • Yorumunuz icin tesekkurler suanda aktif olarak oynayan kisi sayisi azaldi diyor herkez normal oyunlarda 40 50 ping ile oyun oynuyorum bf4 de ping sorunu yasarmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2mbit dandik internetle bile oynuyorum ara sıra Ping Yükselmeleri olsa da. İnternetinde normalde sorun yoksa ayı şekide en fazla 50-60 ping'le oynarsın Avrupa serverlarında. Şimdilik kişi sıkıntısı yok zaten sabah saatleri dışında. Muhtemelen uzun süre de olmaz.
  • Cok saolasin kardes merakimi giderdin zaten yeni dlc gelicekmis oyuncu satisi artabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sistemin benimkiyle tamamiyle aynı(Yanlış anlamadıysa ram'in 2x=yani 8 GB) Ultrada acayip frame droplar oluyor yani kısaca ultrada oynayamazsın. Highda ise akıcılığı etkiliyor. Ben Custom ayarlarda Medium-high arası oynuyor çokda iyi oluyor tatmin edici düzeyde.

Eğer oyunu alırsan şu konudan faydalanabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_84048141/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit315

dostum sistemin benimkiyle tamamiyle aynı(Yanlış anlamadıysa ram'in 2x=yani 8 GB) Ultrada acayip frame droplar oluyor yani kısaca ultrada oynayamazsın. Highda ise akıcılığı etkiliyor. Ben Custom ayarlarda Medium-high arası oynuyor çokda iyi oluyor tatmin edici düzeyde.

Eğer oyunu alırsan şu konudan faydalanabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_84048141/tm.htm

eyvallah saolasın o zaman bir kac gune baslıyorum sniper olmak için sabırsızlanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.