Şimdi Ara

Battlefield 4 Mouse sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum 64 bit Bilgisayarımda uzun süredir BF4 yüklü hiçbir sorun yaşamıyordum 1 gün önce WİN7 kendisini Upload etti nette gezinirken kendini kapattı vs. ertesi gün BF4 açayım dedim Oyuna girdiğimde MENÜLERDE MOUSE ÇALIŞIYOR YADA BAŞKA OYUNLARDA MOUSE ÇALIŞIYOR FAKAT battlefield 4 oyun içerisinde mouse SOLA , SAĞA dönmüyor Ateş etmiyor , dürbün açmıyor yani mouse ile ilgili hiçbir tuş işlev görmüyor. SONRA WİN7 nin yapmış olduğu son 2 günlük updateleri sildim denedim gene olmadı. BF4 ile ilgili herhangi bir ekstra birşey kurmadım oyun orjinal. Oyun içerisindeki Mouse control ayarlarınıda RESET ledim gene olmadı. (klavye ile ilgili bir sorunum yok oradaki tuşlar çalışıyor)
    Kullandığım Mouse : logitech g9x
    Hiçbir sorun yokken bu sorunla karşılaştım
    forumlarda araştırdığımda sadece yurt dışında bu tarz sorunlarla karşılaşan insanlar gördüm çözüm önerisi olarakda oyunun kurulu olduğu yerdeki EXE dosyasında sağa tıklayıp Özellikler sonra Compatibility kısmındaki kutucuklardan Disable display scaling on high DPI settings ayarını tıklamamı istiyordu
    onuda yaptım fakat bu seferde oyun içinde çalışıyor mouse ama MENÜLERDE ÇALIŞMIYORDU ve oyundan çıkıp tekrar girdiğinizde oyunu en eski halindeki bozukluğa geri dönüyor menüde çalışıyor ama OYUN İÇİNDE SAĞA SOLA GİTMİYORDU yani kesin bir çözüm olmuyordu. Mouseun driverını kurmamıştım onuda kurup denedim gene olmadı silip tekrar windwosun kendi driver ayarlarını denedim gene olmadı. şimdi 30 gb lık BF4 silip tekrarmı kurmam gerekiyor ? yoksa BİLGİSAYARAMI FORMAT ATMALIYIM?
    AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR OLDUMU?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 15 Mayıs 2014; 8:33:51 >

• Arkadaşlar Makinaya format attım (Win7 Güncellemeleri kapattım)
    Comodo virüs programını kullanıyorum
    Farklı bir win7 64 bit kurdum
    ilk başta BF4 ü kurdum (EXP paket olmadan) baktım sorun yoktu mouse her iki yerdede çalışıyordu
    DAHA SONRA EXP.PAKETLERİ BU SABAH İNDİRDİĞİMDE OYUNA GİRDİĞİMDE mouse gene oyun içinde çalışmıyor
    Normal BF4 girdiğimde buradada MENÜDE ÇALIŞIYOR OYUN İÇİNDE ÇALIŞMIYOR
    Bu başka kimsenin başına gelmiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 18 Mayıs 2014; 10:55:18 >
  • Baska Mouse Varsa Onu Tak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bütün neden COMODO virus programı yüzündenmiş boş yere format atmışım. AYNI SORUNU YAŞAYAN OLURSA BİLİNKİ COMODO virus programı yüzünden oluyor. ONU SİLİN HERŞEY DÜZELECEK
  • sağol
    bendede acalip bi sorun var.

BATTLEFIELD 4 de sağ tuş sorunu var. silah zoom sağ tuşla nişan alacam ama dürbün gözüme büyüyüp küçülüyor büyüyüp küçülüyor istikrarlı değil.
    yada Rpg 7 nişan alacam,
    yada
    stinger zomm yapmadan kitlemiyor.gibi.
    mouse sağlam logitech g300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pppoe -- 7 Temmuz 2015; 18:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

sağol
    bendede acalip bi sorun var.

BATTLEFIELD 4 de sağ tuş sorunu var. silah zoom sağ tuşla nişan alacam ama dürbün gözüme büyüyüp küçülüyor büyüyüp küçülüyor istikrarlı değil.
    yada Rpg 7 nişan alacam,
    yada
    stinger zomm yapmadan kitlemiyor.gibi.
    mouse sağlam logitech g300.

ayarlardan zoom secenegini hold dan click e alman lazim, eger oyle degilse sorunun bundan kaynaklaniyordur
  • ofisden mouse getirdim 2 sate dener yazarım.
    anakart değiştikten sonra oldu
    aslında sistem komple değişti kasa içi.
  • mosudan :(
    ama ilginçdir tankda yani araaçlarda sağ tuşa 1 kere basınca normal yürükene sağ tuş sapıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pppoe -- 7 Temmuz 2015; 21:58:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.