Şimdi Ara

BATTLEFİELD 4 MP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİSTEMİM KALDIRIR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Multiplayer oynamak için Battlefield 4 almayı düşünüyorum.Sistemimin kaldırıp kaldıramayacağı konusunda hemfikir olamadığım için bu konuyu açtım.
    Not:Singleplayer'da düşük ayarlarda oynamıştım.BATTLEFİELD 4 MP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİSTEMİM KALDIRIR MI ?BATTLEFİELD 4 MP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİSTEMİM KALDIRIR MI ?BATTLEFİELD 4 MP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİSTEMİM KALDIRIR MI ?

• 720p low da oynarsın
  • Up.Başka görüşü olan yok mu ve dostum emin misin ? Çünkü alıpta oynayamazsam anlamı kalmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atkurtul A kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğin link ile oynayabilirim anlamını çıkarıyorum.Kafama tek takılan soru şu aslında grafikleri yüksek seviyede oynamak benim lüksüm olur ki şu an böyle bir imkanım yok.Sadece zar zor oynarsın derken grafiklerin kötülüğünü mü yoksa takılma ve kasmalar yapar mı diyorsun ? Ara ara takılma ve kasmaları kaldırabilirim.Ancak oyunu sürekli bir biçimde oynanmaz hale getirecek ve sinir bozucu takılmalardan hoşnut olmam.Yani takılmadan rahat bir şekilde oynayabilir miyim ? Benim için önemli olan soru bu aslında :)
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herboy89 kullanıcısına yanıt
    Up
  • tahminimce 30-40 fps civar bişey alırsın resolutionu felan düşürsen eğer. tek sıkıntısı conquestlerde felan aksiyonun kızıştığı yerlerde takılma/donma yaşıyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkurtul -- 16 Mayıs 2017; 0:42:17 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=nFwEEZLGST4 adam test range de denemiş stutteringi görüyosun. kayıttan dolayı fps kaybı yaşıyodur biraz ama multiplayerda da fps kaybı yaşıcaksın onu da hesabı katıp karar ver izleyip :)
  • gt740m var benim de , low ayarlarda herşey en düşük , 60 fps oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.