Şimdi Ara

Battlefield 4 mü battlefield hardline mi almalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O kart konusunda bilgim yok malesef başkası yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu BF bölümüne ta?yndy
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Anladım, ben indirme işlemi yapmak istemiyorsunuz diye düşündüm. Kutulu demek kur oyna demek değil, bf4 onlarca gigabyte güncelleme aldı, onları yüklemeden oynatmaz. Ayrıca bence premium 150 tl etmez, oyun ve premium dahil 20-25 euroya düşüyor originde sürekli, bir yolunu bulup dijital almaya bakın derim. indirimli almayacaksanız bence sadece normal versiyonu alın, para kaybı, çok beğenirseniz indirime girince premium kapın, her halükarda daha ucuza gelir.
  • Kişisel zevk meselesi. Bana kalırsa normal haritalar iyi değil. Dlc ile gelen haritaları seviyorum. Kimileri standart haritaları seviyor.

Ama oyundan ne kadar zevk alıp alamayağını böyle yorumlarla falan tam olarak anlayamazsın. Denemen lazım. O yüzden premium almanı en başta önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

Kişisel zevk meselesi. Bana kalırsa normal haritalar iyi değil. Dlc ile gelen haritaları seviyorum. Kimileri standart haritaları seviyor.

Ama oyundan ne kadar zevk alıp alamayağını böyle yorumlarla falan tam olarak anlayamazsın. Denemen lazım. O yüzden premium almanı en başta önermem.

Hocam Hulux adlı kişi fazlasiyla normal haritaları yeterli diyor.Bende size katılıyorum.normal mapler o kadarda iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

En çok kullanılan silahlar normal silahlar zaten pre ile gelen silahların süper bir yanı yok.

Hocam Silahların yarisi DLC lerde oynadiğında geliyor ve gayet iyi silahlar geliyor.Battlefield 4 ün hala 160 tl oldugunu zannetmiyorum.10 haritanın olsa maksimum 7-8 haritası oynanır.Gelen Silahlarda iyi...

• Hangileri diğer silahlardan iyi saysana neden ben sürekli normal silahlarla vuruluyorum acaba?

Keşke silahların yarısı olsa ama öyle değil carbine listesini açtığında en altta 2 yada 3 silah dlc dir lmg açtığında yine aynı fazla abarttınız kısaca.

• Ben şuan oyunu indiriyorum Origin'in verdiği 7 günlük deneme sürümünü. Eğer beğenirsem alıcam oyunu da bu sürede multi girebiliyor muyum? Bide oyun Origin de ne kadar oluyor Gittigidiyor da G2A de felan 120 civarı almamı önerir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Hangileri diğer silahlardan iyi saysana neden ben sürekli normal silahlarla vuruluyorum acaba?

Keşke silahların yarısı olsa ama öyle değil carbine listesini açtığında en altta 2 yada 3 silah dlc dir lmg açtığında yine aynı fazla abarttınız kısaca.

2 veya 3 tane silahmı ?

12 gibi silah açılıyor.Örnek verim

RainBOW açmak için Dragon's teeth almak lazım Hangar 21 haritası.

UCAV-SUAV açmak içinse China Rising Paketi lazım-Silk Road haritası

Bir silah daha vardı.

Buda metroda açılıyor.

Mtar-21 de oyle olmasi lazım

Aklımda kalanlar bunlar.

Ayrıca hocam ben silah konusunu çok vurgulamadım.Ben Eğer Premium alırsa herşeyden yararlanır,daha ucuza gelir diyorum.Eğer TTnet kullanıyorsa playstoreden alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CFD9C01B0 -- 1 Şubat 2016; 9:38:40 >

• Dediğim gibi oyun çoktan indirime girdi bile. Normal sürüm 10 premium 20 euro. Bence bu oyunun ederi 5 euro falan, bir buçuk yıl önce 20 euro verdim hala içim yanıyor. Bf3'e göre baştan savma bir oyun, bf3'ten noshahr haritasını getirdiler çamur gibi görünüyor, en sevdiğim haritadan soğudum. :D

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Gamekeystore'dan alabilirsin.
    Ben zamaninda almistim ordan

• İki oyunda 5 dolar
  • Nerede

• klement kullanıcısına yanıt
    Origin
  • Origin euro uzerinden ucretlendiriyor dolar kurundan degil zaten ihtiyaç kalmadi premium paket aldim 20 euro ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 15 Haziran 2016; 13:15:49 >
  • klement kullanıcısına yanıt
    Euro İle Doların Farkı 2 TL olduğu için nedense yazasım gelmiyor. Eğer oyunu beğenirsem premium alabilirim. Meksika üzerinden kaç Euro olduğunu biliyor öusun?
  • Vault games vardi baktım 49 euro dan dusmus 20 euro ya alayım dedım ancak 17.99 euro ya dustu bende aldim artik meksika vs bakamadim ancak birkac yabanci kod satan yerlere baktım 103tl civari satiyorlar a12 vs yerlerde 140-160 tl civarinda tl bazında...

• Dns ile lokasyonu abd gösterip dolar üzerinden alsak problem çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.