Şimdi Ara

Battlefield 4 Multiplayer çok kötü oynuyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4 multide teamdeath mach oynuyorum ama tam rezalet, sorunum şu düşmanı göremiyorum bide karşı karşıya geldiğimizde adam anında öldürüyor beni, acaba neyi yanlış yapıyorum birkaç taktik verebilir misiniz?

en büyük sorunum düşmanın nerede olduğunu görememek.

• VaioKid V kullanıcısına yanıt
    Ben de BF3'e ilk geçtiğimde düşmanları görmede sıkıntı yaşıyordum zamanında. O yüzden IRNV dürbünü kullanıyordum başlarda, deneyebilirsin. Gerçi BF4'te eskisi kadar güçlü değil ama en azından alışana kadar yakın-orta mesafede avantaj sağlar.
  • 160 saati geçti oyun sürem hala alışamadım BF4'e :) BF3'de daha kolay adam vuruyordum.
  • normaldir hocam.zamanla normal seviyeye geleceksin haritaları tanıyacaksın
  • bi anda karşı karşıya gelince hep sen ölüyosan sorun donanımında olabilir. mesela monitörünün tepki süresi yüksekse, pingin yüksekse, vsync açıksa, ayarlar ultraysa hepsi geickme yapıyo.
    hatta youtubeda pro bf4 oyuncusu vardı bitane, bilgisayarı güçlü olmasına rağmen herşeyi low yapıp oynuyodu çünkü yüksek kalitenin gecikme yaptığını söylüyodu. bütün bu kötü etmenler bir araya geldiğinde sen kafadan 0.5sn geriden başlamış oluyosun. yani rakibinin 0.5 sn daha önce seni görmüş oluyo ve sen onu gördüğünde çoktan 3-4 mermiyi yemiş oluyosun. haliyle daha tek mermi sıkmadan ölmüş oluyosun(sen ateş ettiğini sansan bile aslında hiç vurmamış oluyosun).
    monitörün kontrastı çok yüksekse veya gama çok düşükse karanlık yerlerde düşmanı seçmende bi hayli zorlaşır. ilk önce bu negatif etmenlerden kurtul sonra pratik yaparak iyi bi seviyeye gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Aralık 2014; 12:55:07 >

• ekran kartım asus gtx 970, monitörde asus vx239h, dediğiniz gibi yapıcam ama msl ben fps değerlerine baktım 120fps civarı vsync açsam bile 60 takılı kalır
    açmayın zaten vsync
  • Battlefield 3'ü zamanında oynuyordum az çok. Hayatımda adam akıllı isteyerek uğraşarak oynadığım ilk fps diyebilirim sanırım. Cs'yi falan ara sıra oynuyordum o anlamda. İlk başlarda çok sıkıntı çektim oynayamadım bile doğru düzgün ama zamanla öle öle oynamaya alıştım. Bir yerden sonra sıktı ve bf4'e geçtim. Bf3'te idare edecek kadar oynarken bf4'te 0-20 bitirdiğim oluyordu. Son sıralardan kurtulamıyordum vs vs. Düşmanlar bf3'e göre daha zor seçiliyordu, animasyonlar vs çok garipti, silahlara alışamamıştım falan ve 60-70 skill'lerde dolanıyordum. Daha sonra zamanla internetten bol bol bf videoları izledim. Rehberler, oynanışlar, silah incelemeleri vs. izledim ve sonra oyuna girdiğimde ciddi etkisini görmüştüm. Gerisi de pratikle falan geldi. Artık rahatça ilk sıralarda bulunabiliyorum. Rahatça demeyeyim de, ara ara birinci-ikinci falan bitirdiğim oluyor. Youtube'dan bol bol rehber ve taktik videosu izle mutlaka. Hatta troll videoları bile izlesen bir şeyler kaparsın oynanışla ilgili. Dene derim ;)

• bi başka sorun daha keşfettim bendeki silahlar çok dandik, karşımda profesyonel ve süper silahları olan biri var, şansım çok düşüyor.
  • Ben zamananında baya bi Battlefield 3 oynamıştım.Ordaki teamdeath matchda yapılması gereken yakın mesafelerde çatışmalar olduğu için engineer sınıfını alman lazım. Ek olarak asla olduğun yerde durma sürekli hareket halinde ol. Takım arkadaşlarının olmadığı yerlere fazla gitme. Ha birde claymore lara dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 17 Aralık 2014; 20:08:11 >
  • beyler multide önemli olan ping ve fps dir bn single playerını high ultrada oynadım ama multiyi lowda oynuyorum bide silahlada alakası var karsı karsıya kaldığında fire rate i yüksek olan silah genelde alır
  • Valla ben artık takmıyorum.Ah donanımım iyi olacaktı ben o zaman sorardım rakiplerime

Fps yerlerde (7-18 fps) ping desen rezil, pc desen tarihi eser, çözünürlük o ne ki? :) O yüzden genelde Operation Locker takılıyorum.KD yi pek önemsemiyorum.
    Hangi silahları kullanıyorsun? Oyunda hemen her sınıf için iyi silahlar başlarda açılıyor.
  • p2000 kullaniyorum diger silahlarda eklentiler kapali oldugu icin cok sallaniyir hakim ola iyorum p2000 cok zayif bi silah ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.