Bildirim
Battlefield 4 multiplayer çok zor yardım edin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burası battlefield burda herşey gerçek. Zamanla alışıcaksın yardım edecek bi halin yok önce birşeyleri kavra oyun hakkında fikrin oluşsun ondan sonra kafana takılanları sorarsın. Herkes senin gibi başladı bu oyunu öle öle öldürmeyi öğreneceksin. Tavsiyem öncelikle araçlardan uzak dur piyade olarak gerek haritayı gerek oyunun mantığını öğrenmeye bak. Bol bol gez bol bol öl. -
Peki bu q ile spot nasıl oluyor ya basıyorum basıyorum adamın yerini göstermiyor acaba düşman belli bi mesefedeykenmi gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ibreyi adama doğru yaptığın zaman üstünce ok çıkıyor adamın. eğer çıkmıyorsa hardcore serverende oynuyorsun demek -
oyunda yeniysen ve alısmak istiyorsan medic oyna assaulth silahlardan aek i deneye bilirsin. en ölücül ve gücüne göre kontrol edilmesi en kolay silah -
teşekkür ederim kardeş ben assult oynuyorum medic ide deneyeceğim -
İlk başladığımda 1 adam vursam 8 kere ölürdüm spot olayına çok takılma zamanla alışırsın
quote:
Orijinalden alıntı: özbay044
Arkadaşlar oyunu aldım ama multisi çok zor adamları doğru dürüst göremiyorum gördüğüm anda hemen öldürüyolar spot yapmıyor oyun q ya basıyorum nadiren spot yapıyor
Assault medic aynı sınıf ve doğru ilk başlayan için en iyi sınıf oyunu öğrenmek uygun Bf de iyi multiplayer oynamanın kuralları kısaca şunlar
1.Harita bilgisi oynadığın alanı iyi tanıyacaksın Haritayı tanımak için illa ölmene gerek yok Boş sunucularda dolaşıp haritaları iyice kavra Örnek mesala flood zone haritasını boş sunucuda bir süre gez öğren sonra dolu olan sunucuya geç hemen pekiştirmeye başla edindigin tecrübeyi
2.Kullandığın ekipmanlarla tecrübe edin Dikkat sadece ana silahından bahsetmedim 2.silahından attığın medic bag e kadar nasıl ve ne zaman kullanacağını öğren Yeri gelince flashbang bile ne kadar yararlı oluyor gör
Şimdilik bu kadar daha fazla bilgi istersen mesajı alıntıla yada youtube dan gameplay izleyebilirsin Eğer ingilizcen varsa xfactor ve levelcap kanallarında öğretici videolar izleyebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zamanla alışırsın alışamazsan da sen noobsundur -
Pistol serverları başlangıç için iyidir. Çok çatışmaya girer daha çabuk alışırsınız. Seviyem bu arada 96.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/lNefer/ -
M416 az seker onu dene aek acemiler için zor silah oyunda en çok tepen silahlardan biri aek. -
Beyler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yardımlarınız için evi taşıdığımız için şimdi giremiyorum ama girince yazdıklarınıza dikkat ederim
direk recon başla.
reflekslerin %500 daha hızlı gelişiyor.
benim reflekslerime kendim bile inanmıyorum
geçen adama istemeden kafadan 250 metreden headshot attım :D ben bile şaşırdım noluyor diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 1 Temmuz 2015; 2:25:48 > -
zamanla alışılıyor merak etme. Oyuna ilk başladığım pc im kötüydi 20-30 fps de oynuyordum low da 0-20 filan bitiriyordum artık 20-0 :D -
Recon hiç oynayamam sinir hastası etti beni zaten kimse yerinde durmuyoki gene en iyisi assult bence daha rahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X