Şimdi Ara

battlefield 4 multiplayer nereden bulucam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim arkadaşım battlefield 4 online ı oynuyor ücret ödemesi olmadığını söyledi fakat ben nereden indircem nasıl oyuna giricem bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen :D

• Para verip alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    battefield play4free diye birşey var oradan mı alıcam yoksa bahsedilen origindenmi ? hangisinden alırsam arkadaşımda aynı yerde oynayabilirim
  • İkisi farkı oyunlar. Free olan adı üstünde ücretsiz. İkisinide Originden alacaksın ikisinden de arkadaşınla oynarsın. Tek fark bf4 paralı

free olandan kayıt yapsam indirsem o tamamen mi ücretsiz ?
    origin ücretli olan yani diğerinden nu farkı oluyor ikiside aynı sunucuya girebiliyor ise ?
  • Dostum ikisi farkı oyunlar

arkadaşım origin den ücretsiz almış indirmiş ben play4free olandan indirsem ücretsiz olarak onunla oynayabilirmiyim ?
    farklı oyunlar nasıl farklı sunucularmı farklı daha açık yazarmısınız lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 71ados71

arkadaşım origin den ücretsiz almış indirmiş ben play4free olandan indirsem ücretsiz olarak onunla oynayabilirmiyim ?
    farklı oyunlar nasıl farklı sunucularmı farklı daha açık yazarmısınız lütfen :(

Kardeş anlama sıkıntınmı var? İkisi farkli oyunlar diyor ya adam. Play4free nin grafikleri,dinamikleri vs. pek iyi degil ,Bf4 ise cok daha gelismis bi oyun iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

İkisi farkı oyunlar. Free olan adı üstünde ücretsiz. İkisinide Originden alacaksın ikisinden de arkadaşınla oynarsın. Tek fark bf4 paralı

"ikisindende arkadaşınla oynarsın" tüm sorularıma cevap arıyorum saolsun Mortuuus çok yardımcı oldu güzel güzel cevaplar veriyor sen nerden çıktında birden böyle bir yorum yapma gereği duydun "0ops" ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 71ados71

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

İkisi farkı oyunlar. Free olan adı üstünde ücretsiz. İkisinide Originden alacaksın ikisinden de arkadaşınla oynarsın. Tek fark bf4 paralı

"ikisindende arkadaşınla oynarsın" tüm sorularıma cevap arıyorum saolsun Mortuuus çok yardımcı oldu güzel güzel cevaplar veriyor sen nerden çıktında birden böyle bir yorum yapma gereği duydun "0ops" ?

Hay Allah'ım ya Bf play4free originde ücretsiz indir ona, bf4 ise parali, satin alman gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Battlefield play4free dandik biraz gerek grafik gerekse oyuncu olarak. Battlefield 4 ise kat kat daha iyi ikisi farkli oyun. Arkadasinda cahil galiba play4free kelimesini 4u ucretsiz olarak oyna diye cevirmis. Dogrusu: play for free yani battlefieldin ucretsiz oyunu arkadas gayet iyi anlatmis bence

• Zamorak kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.
    origin den hesap almam lazım max 500 limiti olan öğrenci(kredi) kartı ile alabilirmiyim bilginiz varmı aceba ?
  • Originden hesap almak ücretsiz.
  • bence forumdan 2.el oyunlardan al hocam bir ara bedavadı oyun çoğu kişi almış stok yapmiş şimdi satıyorlar 10 15 tl ye hesap fazla değil bence.bu dediğim bf3 için geçerli tabi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.