Şimdi Ara

Battlefield 4 Naval Strike DLC ile gelen görevler ve açılan silahlar - GÜNCELLENDİ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furki06

AR160: 3 tane assault rifle ribbon kazanıcaksınız ve assault rifle ile headshot atarak 20 kill alacaksınız.
    AWS: 3 tane lmg ribbon kazanıcaksınız ve support olarak 3 araç patlıcaksınız.
    SW40: rgo impact bombası ile 10 kill alacaksınız.
    SR-2: 20 tane sudaki botlardan patlatacaksınız.
    M320 3GL: m320 dart ile 10, m320 lvg ile 10 kill alacaksınız.
    SR-338: 3 sniper rifle ribbon kazanacaksınız ve naval strike haritalarında c4 ile 5 kill alacaksınız.
    AA MİNE: 3 adet pdw ribbon kazanacaksınız ve rocket launcher (rpg, sraw, smaw vs.) ile hava aracı vuracaksınız.

Bu arada ar-160 gayet güzel silah. m416 ile kapışacak hatta geçebilecek bir silah

@cruel37

Tşk ederim süpersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

AR160 ı açtım bir tek. Tam bir çöp.

+1 ace 23,f2000,l85a2 bunların yanında çöp kalıyor kesinlikle
  • AR160 nasıl birşey öyle . evlere şenlik olmuş silah aşırı kötü
  • silahları deneyipte kötü bulanları anlayamadığım için ilk mesaja video incelemelerini ekledim.
    bunun haricinde kötü yanlarını paylaşırsanız bizde bilgilenmiş oluruz.
  • AA mine kitlenerekmi vuruyor ? Yoksa hani şu AA larda bulunan bi tane roket vardi, atiyorsun, helide son dakikada ötüyor, active rocket miydi neydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a160 stability çok kötü yani bi support silahlarında bile 0 sekme varken gidip assault a çıkardıkları silaha bak şu support silahlarıyla sniperları öldürüyorsun bunda 50 metre ilerdeki adama burst atış yapmak zorunda kalıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alendi -- 12 Mart 2014; 23:37:01 >
  • Sw40 favori. 2. Silahim oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar naval strike oyununu aldım kodu girdim ve download etti nereden acacam oyunu dlc bilgim pek yok
  • Teşekkür derim cok saolun.
    Daha bu tur silah acma tiyolari var mi?
    Lutfen herkez bildigini yazarsa cok sevimiriz. @furki06
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.